TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פנים או גוף ??? מה אתם מעדיפים אצל בחור\בחורה?
Pages (4): [1] 2 3 4 »
פנים או גוף ??? מה אתם מעדיפים אצל בחור\בחורה?
טוב ח'ברה בלי יותר מדי זיוני-זכל והסברים למה זה תלוי
ולמה זה לא תלוי !
תאכל'ס במילה אחת מה אתם מעדיפים פנים או גוף ?
ולמה ?
ולא אני מתכוון למישהיא ממש שמנה ויפה
אלא לאחת עם גוף שווה ודיי עקומה בפנים או אחת עם פנים סוף הדרך
וקצת מלאה או עם גוף רזה מדי נגיד ...
יענו בלי קיצוניות - מה אתם מעדיפים ?
השאלון מופנה גם למעט הנקבות שפה

אני רק יגיד את ההעדפה שלי :
פנים !
לדעתי גוף זה אחלה ואפילו יכול להיות סופני !
אבל אם אני מדבר על בלי ללכת קיצוני מדי - כמו שאמרתי
לא מישהיא דבה וכאלה אז עדיך פנים יפות !
עיניים - אומרות הכל על הבחורה וכנ"ל לגבי שאר הפנים ...
גוף חשוב אבל פנים יותר ...
פנים לגמרי... למרות שבמקרים
(O)(O)
קיצוניים אפשר להטות את דעתי
פנים עדיף...
גוף זה לא הכל בחיים.... אבל אם אפשר גם אז למה לא 
| quote: |
| Originally posted by luckystrike אני רק יגיד את ההעדפה שלי : פנים ! לדעתי גוף זה אחלה ואפילו יכול להיות סופני ! אבל אם אני מדבר על בלי ללכת קיצוני מדי - כמו שאמרתי לא מישהיא דבה וכאלה אז עדיך פנים יפות ! עיניים - אומרות הכל על הבחורה וכנ"ל לגבי שאר הפנים ... גוף חשוב אבל פנים יותר ... |
) הן סבבה...
| Originally posted by Trance man רק חבל מאוד שיש מלא בנות עם פנים יפות אבל עם גוף לא טוב שהולכות עם חולצות בטן ומבליטות את הצמיגים שלהן |
| Originally posted by Hell_Copter פנים עדיף... גוף זה לא הכל בחיים.... |
| Originally posted by Trance man מסכים איתך באופן כללי.... בנות טיפה מלאות עם פנים יפות (אלה שנקראות בשפת הגברים "חמודות" ) הן סבבה...רק חבל מאוד שיש מלא בנות עם פנים יפות אבל עם גוף לא טוב שהולכות עם חולצות בטן ומבליטות את הצמיגים שלהן |
| Originally posted by Hell_Copter חחחחח ראסמי או את העוגיות שלהן כפי שמורן אוהב לשמוע... מבבבבבבלצת!!!!!! |
| Originally posted by oDrori משום מה ידעתי שתגיד את זה |
| Originally posted by luckystrike קיצר - מסקנה סינטתי=גועעעעל אולי טיפ טיפ טיפה איפור אבל ממש קצת יכול היות נורמלי ... |
| Originally posted by Hell_Copter טוב נו אני יפסיק להתאפר... אבל תגיד את זה גם לצח... אפילו שנהוג במסיבות של יום שישי בטי אל וי להופיע כמה שיותר ססגוני |
| Originally posted by luckystrike לגבי החמודות - ואללה נכון זה אשכרה ההגדרה שלנו ... ואני יגיד לך מה יותר חבל שיש בנות שיש להם פנים חמודות לאללה או אפילו ממש יפות אבל שהם שמות עליהם 4 קילו איפור ! יענו תבינו - איפור זה חרא ! 99 אחוז מהבנות ייראו יותר טוב בלי איפור\תכשיטים ושאר החרא ... אם כבר איפור אז שיהיה מינימלי ולא כבד כזה למה זה תמיד יהיה מגעיל ! איפור = חרא סינטתי שאתם שמות על הפנים ... |

| Originally posted by Trance man דווקא אני די בעד איפור (בד"כ) ![]() סתכל לדוגמא מגה-כוסית כמו מורן אייזנשטיין, היא שמה הרבה איפור וזה ממש יפה לה ועושה אותה הרבה יותר מושכת.. בקיצור.. יש כאלה ויש כאלה...... |
| Originally posted by Hell_Copter לך תזדיין!!!!!!!!! אתה זה שמסתובב לי עם "מפלצות שאוהבות עוגיות" כמו שמורן אומר אז הש לך!!! אין לך פה זכות דיבור בכלל... ואל תגיד לי לא מסתובב איתן... כי הן באו ואמרו לך שלום ואתה הגבת... זה לא שהתעלמת... והיא מעלילה עליי קיבינימאט!!!! בחיים שלי לא יצאתי איתה!!!!!!!!! |

| Originally posted by oDrori אז אני איש חביב ![]() סו מי. ד"א, מדברים על יופי טבעי, אנדריאה קור ![]() ולא שאחיות שלה יפות פחות... |
| Originally posted by luckystrike תגיד אתה תמיד אומר את זה הוא באמת הולך למסיבות הומואים ? לא שיש לי בעיה עם זה סתם אני שואל |

| Originally posted by luckystrike בדיוק רועי תעזוב אותו הוא איש חביב ! אנדריאה באמת יפהיפיה... |

| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחחחח הוא הלך!!! ![]() באמת ובתמים שהוא הלך...!!! בקשר לזמן האחרון לא יודע... לא דיברתי איתו על זה ![]() אבל אני יכול לשאול את ההומו מהצוות של הדום שמסתובב שם בימי שבת הוא בטוח מכיר את צח שלנו |
| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחחחח הוא הלך!!! ![]() באמת ובתמים שהוא הלך...!!! בקשר לזמן האחרון לא יודע... לא דיברתי איתו על זה ![]() אבל אני יכול לשאול את ההומו מהצוות של הדום שמסתובב שם בימי שבת הוא בטוח מכיר את צח שלנו |
| Originally posted by Trance man חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני יודע על מי אתה מדבר..הדפוק הזה שרוקד כמו קנגורו.. תמיד הוא רושם על החולצה שלו מאחורה משהו אחר.. פעם הוא רשם "כדאי לנסות גם מאחור" ופעם אחת "גם אותי זיינו בשירותים" תגיד מה הוא רשם על החולצה שלו בשבת האחרונה? |
אני צריך לחשוב על זה קצת
סוף סוף ט'רד לעניין
באמת פנים יותר חשוב עדיף על איזה רמבו
אבל צריך לזכור שלא מדובר בקיצוניות
ואם כבר פנים אז עיניים
ואחרי עיניים אז תחת אין מה לעשות
עיניים מה נאי מבין בזה..
אבל הכי חשוב זה פנים + תחת
ראסמי עיניים הכי חשוב ...
אח"כ זה כבר באותו סדר חשיבות
פרונט מעוצב + תחת
מישהיא עם תחת ענק זה גועל לעומת זאת מישהיא
עם פרונט עקום\מופרד\נפול זה עוד יותר נורא ...
אותה חשיבות ואפילו לפרונט יש חשיבות יותר גדולה
למרות שאני מדבר רק על עיצוב ...
גודל חשוב אבל לא כזה מפריע ...