TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יום האהבה
Pages (3): [1] 2 3 »
יום האהבה
טוב חברה עוד כמה ימים יום האהבה הייתי רוצה לדעת מה כל אחד עושה פה:]]
אני אישית מציע היום להיא שאני רוצה לצאת קניתי לה אתמול משו הכי חמוד שיש
מאין גופית סטן כזאת עכשיו היא מקובצצת בתוך לב כזה משו באמת יפה ומקורי וקניתי לה כרטיס ברכה כזה שרשום בו מצד אחד
"מתנה קטנה הבאתי לך..."
ושפותחים יש כזה פאזל עם דובי ושם רשום
"כי אני אוהב אותך"
ועכשיו אני צריך ליסוע לקניון ליקנות לה תפחיות האלה שממלאים בבממתקים לשים תלב בפנים ותכרטיס ברכה לייד:]] לתת לה היום ולהציע לה
אבל הזין זה שהדוד שלנו דולק כבר שעה והמיים לא מתחממים!!! סעממק
ואני עוד שעה צריך ללכת לביצפר
נקווה לטוב
Re: יום האהבה
| quote: |
| Originally posted by Sniper טוב חברה עוד כמה ימים יום האהבה הייתי רוצה לדעת מה כל אחד עושה פה:]] אני אישית מציע היום להיא שאני רוצה לצאת קניתי לה אתמול משו הכי חמוד שיש מאין גופית סטן כזאת עכשיו היא מקובצצת בתוך לב כזה משו באמת יפה ומקורי וקניתי לה כרטיס ברכה כזה שרשום בו מצד אחד "מתנה קטנה הבאתי לך..." ושפותחים יש כזה פאזל עם דובי ושם רשום "כי אני אוהב אותך" ועכשיו אני צריך ליסוע לקניון ליקנות לה תפחיות האלה שממלאים בבממתקים לשים תלב בפנים ותכרטיס ברכה לייד:]] לתת לה היום ולהציע לה אבל הזין זה שהדוד שלנו דולק כבר שעה והמיים לא מתחממים!!! סעממק ואני עוד שעה צריך ללכת לביצפר נקווה לטוב |
עם החברה
(...אולי בדום.....חחח)
| Originally posted by Sniper טוב חברה עוד כמה ימים יום האהבה הייתי רוצה לדעת מה כל אחד עושה פה:]] אני אישית מציע היום להיא שאני רוצה לצאת קניתי לה אתמול משו הכי חמוד שיש מאין גופית סטן כזאת עכשיו היא מקובצצת בתוך לב כזה משו באמת יפה ומקורי וקניתי לה כרטיס ברכה כזה שרשום בו מצד אחד "מתנה קטנה הבאתי לך..." ושפותחים יש כזה פאזל עם דובי ושם רשום "כי אני אוהב אותך" ועכשיו אני צריך ליסוע לקניון ליקנות לה תפחיות האלה שממלאים בבממתקים לשים תלב בפנים ותכרטיס ברכה לייד:]] לתת לה היום ולהציע לה אבל הזין זה שהדוד שלנו דולק כבר שעה והמיים לא מתחממים!!! סעממק ואני עוד שעה צריך ללכת לביצפר נקווה לטוב |

מתי זה יוצא בדיוק ?
עוד שלושה-ארבעה ימים לא ?
אין מה להגיד נמצא דייט - נגמור אותו בהרים של געש ...
עודד ספר להם על הבית זונות שם
| Originally posted by luckystrike אין מה להגיד נמצא דייט - נגמור אותו בהרים של געש ... עודד ספר להם על הבית זונות שם |

מי יוצא איתי?

| Originally posted by Tarantula מי יוצא איתי? |
| Originally posted by Sniper אני אישית מציע היום להיא שאני רוצה לצאת קניתי לה אתמול משו הכי חמוד שיש מאין גופית סטן כזאת עכשיו היא מקובצצת בתוך לב כזה משו באמת יפה ומקורי וקניתי לה כרטיס ברכה כזה שרשום בו מצד אחד "מתנה קטנה הבאתי לך..." ושפותחים יש כזה פאזל עם דובי ושם רשום "כי אני אוהב אותך" ועכשיו אני צריך ליסוע לקניון ליקנות לה תפחיות האלה שממלאים בבממתקים לשים תלב בפנים ותכרטיס ברכה לייד:]] לתת לה היום ולהציע לה |
| Originally posted by Hell_Copter אהה אז החלטת להתעלם מזה שהצעתי לך אתמול לצאת איתי... בסדר... הכל נרשם |
| Originally posted by Tarantula שששששש.... אני רוצה הרבה הצעות.. שיהיה לי מבחר.. |
| Originally posted by luckystrike אין מה להגיד נמצא דייט - נגמור אותו בהרים של געש ... עודד ספר להם על הבית זונות שם |

מממ המסיבה היחידה ששמעתי עלייה זה בניר אליהו (זברה) בכל אופן זה פנויים פנויות ומין הסתם בזברה תמיד יש כוסיותת
בכל אופן שניתי קצת תמתנה
אז הינה הפירוט המדויק:
קופסת שימורים שרשום עליה
"תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום"
בפנים פרחים מיובשים כאלה עם הריח בצבע אדום
על זה החולצה בצורת לב מגולף גם בצבע אדום
על זה שוקלדים בצורת לבבות בצבע אדום וזהב
עטפתי את זה בנייר צלופן שקוף ומסביב לפחית שמתי עוד פרחים מיובשים כאלה
עם בלון קטן כזה שרשום בו מין הסתם
i love u
הכל עטוף וליד זה הכרטיס ברכה כמו שתיארתי אותו מקודם
קיצררר נתתי לה תמתנה ואמרתי כל מה שיש לי על הלב..
היא אמרה שהיא לא יודעת מה להגיד לי למה היא מבולבלת ממש ממש ממש
ושאני לא יבין שהיא סירבה היא צריכה להחזיר לי תשובה בקרוב
נקווה שהיא תסכים:]]]]
למה אם היא מסכימה שבוע הבא אנחנו נוסעים לחרמון כמה חברים לשישי שבת
אז אולי אני יקח אותה איתיייי:]]
נעשה יום שישי רומנטי
![]()
טלי אם היא לא תסכים את יוצאת איתי
???
חחח
בואנה אתה משקיען אה.....
בן כמה אתה תגיד?
| Originally posted by Sniper טלי אם היא לא תסכים את יוצאת איתי ??? חחח |
| Originally posted by TinkerbeL חחחח רק אם אני מקבלת את המתנות שלה |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אורן אחי אני בן 18 וחצי
בכל אופן אני לא פייגלך אז אורן רד מזה..
טלי מאמי אם אני יראה אותך ותצליחי להדליק אותי וליגרום לי לחשוב עלייך הרבה אז אני יפנק אותך:]]]

| Originally posted by Sniper חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אורן אחי אני בן 18 וחצי בכל אופן אני לא פייגלך אז אורן רד מזה.. |
קיצר אישים איפה האופציות לחגוג?
| Originally posted by oDrori קיצר אישים איפה האופציות לחגוג? |
| Originally posted by oDrori קיצר אישים איפה האופציות לחגוג? |
זה מה זה לא משהו לצאת ביום האהבה לדיסקוטק לדעתי
| Originally posted by DjChook זה מה זה לא משהו לצאת ביום האהבה לדיסקוטק לדעתי |