TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שוב פעם חבר'ה !
שוב פעם חבר'ה !
טוב עוד פעם נפתח סבב כמעט אחרון של ההצבעות לטראק השנה של
כל
TA
העולמי !
תצביעו !!!!
http://www.tranceaddict.com/forums/....php?forumid=71
דרך אגב מה אתם חושבים על הטראקים שהגיעו לסוף עד עכשיו ?
כן דברים נחמדים...
ממה שראיתי היו מלא קטעים שחבל שלא היו...
לדעתי
midway - mokey forest
טראק 2002...
אבל לא עבר את השלב..
אז
plastic boy - silver bath
לדעתי.
| quote: |
| Originally posted by Rising כן דברים נחמדים... ממה שראיתי היו מלא קטעים שחבל שלא היו... לדעתי midway - mokey forest טראק 2002... אבל לא עבר את השלב.. אז plastic boy - silver bath לדעתי. |
Time is a healer
ואללה לא חושב שזה אחד הקטעים הטובים
הייתי בקלות מחליף אותו
wave gravy
לא עלה לחצי גמר
תראה לדעתי לפי הרשימות
James Holden - Nothing
Paul Oakenfold - Southern Sun
| Originally posted by MoSH_MaN Time is a healer ואללה לא חושב שזה אחד הקטעים הטובים הייתי בקלות מחליף אותו wave gravy לא עלה לחצי גמר |
| Originally posted by luckystrike גם אני חושב שהוא אחד הכי טובים ... ובאמת היו קטעים שהתפספסו וחבל ... איך PUNK הגיע לשלב כזה אלוהים יודע ... ויש רק שבוע הפעם להצביע !!! לגבי הט'רדים לפי מה מסדרים את זה הצבעה מספר 4 פשוט מסודרת חרא ... כל הכי טובים שמה ... 01. Paul Oakenfold - Southern Sun 02. James Holden - Nothing 03. Riva - Time Is The Healer 04. Plastic Boy - Silverbath איך אפשר לבחור ? |
| Originally posted by Rising ראסמי.. אתה בטוח ש- jayd זה trigax? למה זה לא הגיוני |
| Originally posted by luckystrike התבלבלת אחי JAYD זה לא טריגקס טריגקס זה JdDark ... http://www.tranceaddict.com/forums/...info&userid=573 זה הפרופיל שלו אם אתה מעוניין ... הוא עדיין פעיל פה ושם ... |
| Originally posted by luckystrike לגבי הט'רדים לפי מה מסדרים את זה הצבעה מספר 4 פשוט מסודרת חרא ... כל הכי טובים שמה ... |
| Originally posted by MoSH_MaN תראה! זה כמו כל אליפות עולם למשל כדורגל אז מגיע בשלב מוקדם מידי שתי הכי טובות ככה זה! |