TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- עברתי!!!!!!!!!
Pages (3): [1] 2 3 »
עברתי!!!!!!!!!
אנשים אני לא מאמינה אבל:
עברתי טסט!!!!!!
אני עושה מזה כזה ביג דיל כי סבלתי המון בכל התהליך הזה!!!!
(במיוחד בטסט ה1)
בכל מיקרה
עוד חודשיים תארגנו פגישה
אגב היו לי 2 טסטרים באוטו אחד מהם מתלמד

מזל טוב! 
אני שמח מאוד בשבילך אני יודע איזה מעצבן זה לעשות טסטים...
והיו 2 טסטרים את אומרת..נשמע מלחיץ ביותר..
מפחיד שהטסטר המתלמד יכול להביא את חוות הדעת שלו לגבי הנהיגה שלך ולהרוס לך..אני לא הייתי מסכים לעשות טסט עם שני טסטרים אבל לא משנה העיקר עברת!
מזל טוב!!!!!!

מזל טוב טלייייייייייי
את יודעת איך קוראים במיקרה לטסטררר????
| quote: |
| Originally posted by itamarsan מזל טוב טלייייייייייי את יודעת איך קוראים במיקרה לטסטררר???? |
מזללל טובבב!! 
מזל טוב טלוש!!!! דקסר שישרף אמן

מזל טוב טלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
באמת כל הכבוד!!!
ברוכה הבאה לחבר'ה 1-2
תאוריה ראשונה טסט שני 
יאללה עוד חודשיים ויום אצל עודד!!!
Re: עברתי!!!!!!!!!
| Originally posted by TinkerbeL אנשים אני לא מאמינה אבל: עברתי טסט!!!!!! אני עושה מזה כזה ביג דיל כי סבלתי המון בכל התהליך הזה!!!! (במיוחד בטסט ה1) בכל מיקרה עוד חודשיים תארגנו פגישה אגב היו לי 2 טסטרים באוטו אחד מהם מתלמד |
| Originally posted by Hell_Copter מזל טוב טלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באמת כל הכבוד!!! ברוכה הבאה לחבר'ה 1-2 תאוריה ראשונה טסט שני ![]() יאללה עוד חודשיים ויום אצל עודד!!! |
מזל טוב !
מזלללל טובבב חמודה שלייי:]]]]]
מזזזזזזזזזללללללללל טווווווווווווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
![]()
***EDIT***
גם נורא חשוב: טלי וכל בעלי הטסטים בקשה לבוא לבקר אותי כי אין לי הרבה חברים תודה! 
| Originally posted by Flotser ***EDIT*** גם נורא חשוב: טלי וכל בעלי הטסטים בקשה לבוא לבקר אותי כי אין לי הרבה חברים תודה! |
| Originally posted by warpedd_ לא יכולתי להגיד את זה יותר טוב נ.ב טסטר מתלמד-יש פוטנציאל למצחיקות |
| Originally posted by TinkerbeL סתם אחד שיושב מאחורה מחזיק את הניירת ושותק רוב הזמן... אמרתי לו שהוא לומד עכשיו להיות בנאדם רע ושעדיף שיחליף את המקצוע אבל הטסטר שלי דווקא היה ממש נחמש הבאתי לו מטבע שוקולד ככה שהוא היה חייב להעביר אותי! |
מזל טוב מותק!!!!!!!
איזה כיף לך!!!!
איזה כיף לי!!!!
מזל טוב אחות שלי
זה מגניב שיש רשיון
וכן, גם אני שייך לקבוצה של ה1-2
למרות שיש לי רשיון כבר כמה שנים טובות 
(עוד אפילו הספקתי לשלם את החידוש תוקף שלו!)
| Originally posted by Gil Shwarts מזל טוב אחות שלי זה מגניב שיש רשיון וכן, גם אני שייך לקבוצה של ה1-2 למרות שיש לי רשיון כבר כמה שנים טובות ![]() (עוד אפילו הספקתי לשלם את החידוש תוקף שלו!) |
המצב הכלכלי בקנטים אחות שלי..
על כל דבר קטן לוקחים כסף
אבל חפייייףףףףףףףףףףף
העיקר יש רשיון (ורכב, משהו טוב) 
| Originally posted by Gil Shwarts אבל חפייייףףףףףףףףףףף העיקר יש רשיון (ורכב, משהו טוב) |

מזל טוב!!!
תשתדלי לנהוג הרבה עם מלווה שיהיה לך יותר קל לנהוג אחרי זה לבד!
ואני שייך לקבוצת ה"כוסיות"
1-1
תאוריה ראשונה (תוך כדי הכשלה של ידידה שלי אבל לא משנה)
וטסט ראשון אחרי שהמורה שרבתי עם המורה שלי כי הוא רצה להכשיל אותי בטסט פנימי!!!!
מזזזלל טטווובב !@#!@$#$@
אל תשתוללי יותר מידי על הכבישים!
@#

| Originally posted by TinkerbeL אבל הטסטר שלי דווקא היה ממש נחמש הבאתי לו מטבע שוקולד ככה שהוא היה חייב להעביר אותי! |

| Originally posted by Hell_Copter וואי טלי... היה לך איזה שבועיים כולה בין טסט לטסט לא? שיחקת אותה לגמרי |