TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ב-8.4 אני הולך לתקלט ב.........
Pages (6): [1] 2 3 4 5 6 »
ב-8.4 אני הולך לתקלט ב.........
לילינבלום 25!!!!!
איזה כיף!!!!!
בכל מקרה, אתם מוזמנים!!! זו מסיבה פרטית אז כרטיס הבנתי שיעלה 40 שקל במכירה מוקדמת
wish me luck!!!!

נ.ב.
לא, זו לא בדיחת אחד באפריל..... היום בבוקר קיבלתי טלפון מחבר של חבר שלי, שמארגן את המסיבה.... והוא וחבר שלי רוצים לקדם אותי קצת אז.....
נקווה רק שזה יצא לאור בסוף
יהיו לי עוד פרטים בהמשך.......
stay tuned 
פשששש סחטיין עליך אח שלי
תעדכן אותנו מה עוד נסגר עם זה
ושיהיה בהצלחה
וואי אחי איזה כיף לך..
שיהיה בהצלחה ואני מקווה שזה יצא בסןף.!!
סבבה אחי כל הכבוד..
תן להם בראש..

פששש כבוד ! 
באמת שיהיה בהצלחה ...
ואל תשים מסחרי !
ייצג את הפורום בכבוד !

אם זה בבוקר אז אולי הוא עבד עליך
ולא אתה עלינו
בכל מקרה, וואי איזה יום מטומטם זה היום
פיייייייייייייייייייייי
בהצלחה!!!!
(אני גם רוצה ללמוד.... אולי יצא לי מתישהו ....)
וחן מה יש לך הכל טוב ?

נקווה שזה אמיתי...בהצלחה גבר
אההההההה אח שלי...
סוף סוף
מזל טוב לך...
תגיד זה יוצא יום שישי?
| quote: |
| Originally posted by NaOren אההההההה אח שלי... סוף סוף מזל טוב לך... תגיד זה יוצא יום שישי? |
| Originally posted by Hell_Copter יוצא יום שלישי... |
שיהיה בהצלחה אח שלו!!!:]
מלז"ט גבר...ובהצלחה...
המממ...
אם זה לא יוצא על מסיבה אחרת שאני מתכנן ללכת.. נראה לי אני שם....
דבר איתי באיי סיי
פוטנצייל לפגישה?
WOOPPYYY!@#!@#
אורן שלנו בלילינבלום!#$
מזל טובבבב!@#$
שיהיה המון המון בהצלחה,
וכבר אמרתי לך אני מתרגשת בשבילך!@#$%

עכשיו אני באמת גאה שאני חברה שלך 
חחחחח
סתם
מתוק שלי בהצלחה!
אה כן ומיותר לציין שאני נכנסת בחינם
תבואו גם אתם!!!!!!!!
| Originally posted by TinkerbeL אה כן ומיותר לציין שאני נכנסת בחינם |

| Originally posted by Hell_Copter אם אני רוצה גם אני נכנס חינם ![]() אז מה את מתלהבת |
| Originally posted by TinkerbeL תבין...... אני הולכת למועדון בערך פעם ב8888888888 שנה |

| Originally posted by Hell_Copter ואני הולך בערך 88888888888 פעם בשנה ![]() אל תלחצי |
| Originally posted by TinkerbeL חחחח סבבה טוב, "עוד מעט" נגמר לי המלווה יותר נכון עוד חודש ו3 ימים ואז אני גם יוכל ללכת למועדונים מתי שבא שלי פשוט חברים שלי (חוץ מאורן) לא ממש בקטע |
| Originally posted by Flotser ואת מורידה טראנסים כמו כולנו וכאלה? (סתם כי אני לא רואה אותך משתתפת כל כך בשיחות על מוזיקה) |
| Originally posted by TinkerbeL כל פעם שאורן בא אלי הוא מוריד לי שירים חלקם אני ישר מוחקת וחלקם מקשיבה אבל להבין בזה? אני מכירה טרקים רק לפי איך שהם נישמעים לא לפי שמות |

| Originally posted by Flotser סבבה לך העיקר שלפעמים כשאת עצבנית את שמה איזה משהו בפול ווליום, אפשר גם באוזניות, ומתחילה להתפרע ![]() יא אללה !!חברים שלי המבאסים גם אנחנו פעם במאה שנה הולכים למועודונים, רק עם אנשים יותר רחוקים יוצא לי ללכת. ובצבא אני אהיה ג'ובניק כנראה אז גם אז אני לא רואה איך המצב הולך להשתפר. האנשים פה בפורום לא נחמדים כל כך לא רוצים להביא אותי לפגישות איך אני אלך איתם למקומות. אתם לא נחמדים. <---- שמעתם??? |
| Originally posted by Hell_Copter מה זאת ההתקפת מוזרות הזאת??!?? אתה יודע שהפלוצים שלך שווים בדיוק כמו הפלוצים של מוש!!! לעולם אל תחשוב שאנחנו מקפחים אותך!!!!! אתה תמיד מוזמן!!! צא מהקופסה... לך לקולנוע |