TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- כמו שאמרתי... ח... אין שביתה
Pages (2): [1] 2 »
כמו שאמרתי... ח... אין שביתה
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tssc...path=&id=372376
בפעם השניה.. אממ... תציצו
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
יוווווו
איך בניתי על השביתה הזאתי...
לא רוצה...בעעעעע
איזה ביאוס...
יימח שמם...כל הכיתה שלי כבר הכינה תוכניות...סעמק...
לא רוצה...
אני יוצא בפהגנה
מכין עצומות
בלאגנים
אחרי שביטלו לנו 3 ימי חופש פסח...
שיאכלו חרא !
אני לא בא...אולי...בעעע

*EDIT*
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2544494,00.html
חחחחחחחחחחחחחחח
ההברזה הארצית שלי כבר הגיעה לעיתונות 
מחר יש "יום-שכונה" בבצפרים...
אף אחד לא בא...
זה כבר מאורגן
מקשיבים לוועדי הורים ותלמידים
לא לוועדי מורים !
מחר המורים מלמדים תקירות ותכיסאות הריקים 

מה ?!
לא הבנתי מה נסגר איתך
לא יודע בן כמה אתה
אבל מחר ארגון המורים שובת
זה אומר שאין לימודים בחטיבות ותיכונים (ברובם לפחות)
אבל נחשו מההה
לי יש מגן בחיבור מחר... והוא מתקיים סעמק
| quote: |
| Originally posted by DjChook אבל נחשו מההה לי יש מגן בחיבור מחר... והוא מתקיים סעמק |
חחחחחחחחחחחחחחחח שיזדיינו המורים ...
יש שביתה מחר לכל תלמידי ז עד יב בארץ...
וחן... תגיד תודה שזה חיבור...
לי יש מגן באנגלית... הרבה יותר מעצבן מחיבור!!!
והוא גם בדוק מתקיים
| Originally posted by Hell_Copter יש שביתה מחר לכל תלמידי ז עד יב בארץ... וחן... תגיד תודה שזה חיבור... לי יש מגן באנגלית... הרבה יותר מעצבן מחיבור!!! והוא גם בדוק מתקיים |
| Originally posted by TinkerbeL מגן באנגלית זה באמת כאב ראש.... טוב פחות תיפטר מזה כבר יש לי 8 בגרויות!!! מגן לכל בגרות אז זה יוצא 16 מבחנים אני לא יודעת איך אני יצליח ללמוד לכל זה......... |
| Originally posted by Hell_Copter אותו דבר אני רק שהבגרות בחיבור עשיתי בחורף... את לא ב יא?? כי אם כן מוזר לי שיש לך כל כך הרבה בגרויות... |
| Originally posted by TinkerbeL לא... יותר גרוע אני ב"ב אבל אני בקושי בת 17 שזה אומר שהתאריך גיוס שלי זה עוד שנה וכמה חודשים! עצוב...... ובמקום לעשות שנה הבאה את כל הבגרויות אני עושה אותן השנה בשביל המגן...... |
| Originally posted by Hell_Copter זהו שמתי לב שאת בקושי בת 17... אז חשבתי את ב יא... הקפיצו אותך כיתה? |
חחח מסכנה 
בכל מקרה
לי בסוף יוני יש 18
ובכל זאת הגיוס שלי כרגע במרץ כי הצבא מטומטם
| Originally posted by DjChook חחח מסכנה ![]() בכל מקרה לי בסוף יוני יש 18 ובכל זאת הגיוס שלי כרגע במרץ כי הצבא מטומטם |
נו פסדר
גם אני אמור להתגייס באוקטובר ושם אני רוצה
אבל בגלל שלקח להם חצי שנה לקבוע לי את הפרופיל הרפואי, ובסוף עוד תקעו לי 97 שערערתי עליו, אז יצא שדפקו אותי במרץ
אני אנסה להקדים את זה
אבל קודם צריך לסגור את הסיפור עם הפרופיל
| Originally posted by DjChook מה ?! לא הבנתי מה נסגר איתך לא יודע בן כמה אתה אבל מחר ארגון המורים שובת זה אומר שאין לימודים בחטיבות ותיכונים (ברובם לפחות) אבל נחשו מההה לי יש מגן בחיבור מחר... והוא מתקיים סעמק |
| Originally posted by Tarantula ייווווו.. גם לי יש מחר מגן בחיבור יאללה, היו לנו איזה 5 שיעורים מתחילת השנה שגם בהם כמעט ולא הייתי וכבר יש מגן!@? מפחידדדד |
רועי אתה הופך הכל לפשוט הא ?
ואלונה, בהצלחה
ואם את לא שם אז זה לא מענייין
| Originally posted by DjChook רועי אתה הופך הכל לפשוט הא ? ואלונה, בהצלחה ואם את לא שם אז זה לא מענייין |
טובב אני יודע שיש מחר שביתה טליי כבר כולם לא באים מחר לבית ספר
ורק יש לי תגבור מחר בפיזיקההה
איזה זין!!!!1
תפסיקו להתבכיין
לי יש מחר מבחן שכבתי בלשון שמאיזושהי סיבה לא ביטלו והוא יהיה על כל החומר של השנה כולל החומר שהורידו במיקוד
אפשר לחשוב! מגן באנגלית! זה הדבר הכי קל בעולם
הלוואי והייתי עושה מחר מגן באנגלית במקום מבחן בלשון
מחר אני בא לבצפר
שעתיים ראשונות עושה מבחן והביתה בריצה קלה
הולך לישון או משהו ואם יהיה חם מספיק בעזרת השם לים
| Originally posted by NyKoN תפסיקו להתבכיין לי יש מחר מבחן שכבתי בלשון שמאיזושהי סיבה לא ביטלו והוא יהיה על כל החומר של השנה כולל החומר שהורידו במיקוד אפשר לחשוב! מגן באנגלית! זה הדבר הכי קל בעולם הלוואי והייתי עושה מחר מגן באנגלית במקום מבחן בלשון מחר אני בא לבצפר שעתיים ראשונות עושה מבחן והביתה בריצה קלה הולך לישון או משהו ואם יהיה חם מספיק בעזרת השם לים |
מממ
לפני שאתם שמחים
תציצו
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tssc...path=&id=372376
| Originally posted by Shahar מממ לפני שאתם שמחים תציצו http://news.walla.co.il/ts.cgi?tssc...path=&id=372376 |
סעמק זה לא הכתבה הנכונה.. יש אחת אחרת
חכה
תחפשו במבזקים בקיצר...
מחר שביתה !! חופש !! בלאגןןן !!!!!@^$%