|
|
|
|
 |
romigi
Senior tranceaddict
Registered: Mar 2007
|
|
|
תרגעו יש מלא דברים בסגנון שיצאו לאויר, אולם משום מה עד היום אף אחד מהם לא הגיע לייצור המוני.. כנראה שלמרות התפתחות הטכנולוגיה התקליט ימשיך לחיות וגם הדיסקים עוד לא נעלמו.
|
|
Apr-17-2007 18:24
|
|
|
 |
 |
romigi
Senior tranceaddict
Registered: Mar 2007
|
|
|
קשור קשור כי מכשירים כאלה קיימים משנת 2001 ועובדה שאף אחד מהם לא פרץ לתודעה עולמית. זה בהחלט לא משהו חדש ב2003 כבר הוצג רשימית בפסטיבל הסונר בברצלונה. וניתן למצוא כאלה ודמיו בכל מוזיאון מדעים מודרני.. ככה שתפסקיו להלתהב כלכך. כן צעצוע מגניב ומדליק אבל כנראה בכל זאת יש שם משהו חסר שכן אף אחד לא משתמש בזה מעבר לעוד ג'אדג'ט בחדר
|
|
Apr-17-2007 20:58
|
|
|
 |
 |
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004
|
|
|
חברים, עצרו שניה, בואו נעמיד דברים על דיוקם.
ראשית כל ברור שהכי נוח, מתוכחם, משוכלל, ידידותי מקצועי וזול זה לקנות תוכנת מוזיקה. אף אחד לא יקנה כזה שולחן ענק על מנת להפיק צליל אלקטרוני.
פה מדגימים בעצם "קונסולת סאונד", מכולל סאונד, שהממשק שלו הוא חומרה של ממש ולא תוכנה. הוא יודע לעשות פעולות של סקווינסינג וסינטזה.
ברור שכדי להפיק טראק תיהיה יותר נוחה תוכנה, אבל יש פה פטנט שהפך את זה לחומרה, כמו משחק פיזי, עשיר באפקטים...
אני לא חושב שמדובר פה בכלי מוזיקלי לשיווק המוני. מדובר פה במעין שעשוע מדעי, חדשני, שנותן תחושת נגינה אחרת של מוזיקה אלקטרונית.
|
|
Apr-17-2007 22:49
|
|
|
 |
 |
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004
|
|
|
| quote: | Originally posted by uzi
חברים, עצרו שניה, בואו נעמיד דברים על דיוקם.
ראשית כל ברור שהכי נוח, מתוכחם, משוכלל, ידידותי מקצועי וזול זה לקנות תוכנת מוזיקה. אף אחד לא יקנה כזה שולחן ענק על מנת להפיק צליל אלקטרוני.
פה מדגימים בעצם "קונסולת סאונד", מכולל סאונד, שהממשק שלו הוא חומרה של ממש ולא תוכנה. הוא יודע לעשות פעולות של סקווינסינג וסינטזה.
ברור שכדי להפיק טראק תיהיה יותר נוחה תוכנה, אבל יש פה פטנט שהפך את זה לחומרה, כמו משחק פיזי, עשיר באפקטים...
אני לא חושב שמדובר פה בכלי מוזיקלי לשיווק המוני. מדובר פה במעין שעשוע מדעי, חדשני, שנותן תחושת נגינה אחרת של מוזיקה אלקטרונית. |
עוזי אני מקווה שמה שאני שומע זה רק תיעתוע ואתה לא באמת בור כמו שיצאת עכשיו חחח
לידעתך החומרה קדמה את עולם התוכנה ובהמון.. עשרות שנים
ולמה שאתה קורא "קונסולת סאונד" קוראים בעצם מודול...
עולם התוכנה כמודול.. ויאסטי אם תרצה הומצא ושוחרר רשמית על ידי האגדה פרופלורהדז שהוציאו את ריזון איפשהו ב 1997,8 עם
TB303
ומכונות תופים רולנד 808
ועוד..
ועד היום התוכנה והחומרה הפיזית מתנגחים אחד בשני אבל ביניינו אנחנו יודעים שמספיקה התוכנה וונגארד+ז3טה וכו.. ואתה מסודר
אז המכשיר הזה הוא לוו דווקא צעצוע הוא יכול לשמש בדיוק אבל תקשיבו לי טוב בדיוק כמו כל חומרה אחרת... זה פשוט בא בממשק מאד מאד שונה
השאלה הוא (ואני כמעט סגור על זה שהם חשבו ועשו תדברים האלה..) האם יש לדבר הזה מידי אינפוט ואיך פותרים את סוגיית השמירה... הרי קיימת כאן בעייתיות קלה אבל אני בטוח שכבר חשבו על זה וקיימים פתרונות
קבל טירופים
http://www.youtube.com/watch?v=90YZydhebtM
(תיכול להבחין איך המודול מקבל תנוטים מהכניסת מידי שלו ע"פ כמה נורות שם)
רונלד מגניב
http://www.youtube.com/watch?v=TvwF...related&search=
קטלני קטלני הרולנד אהבתי!
Last edited by YoraY on Apr-17-2007 at 23:39
|
|
Apr-17-2007 23:31
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 09:57.
Forum Rules: