|
| quote: | Originally posted by benji904
+1: I couldn't have said it any better: a sensible, balanced, well-elaborated and adult remark, without any clear-cut bias or inclination....especially the comment regarding the forums is right, unlike the next comment on trance.nu vs tranceaddict.com: an outlook on life of "live it, enjoy it, absorbing it, if I don't like certain things I'm sensible and moving on, all this without relinquishing my sense of criticism and feedback" vs the outlook of "pseudo-elitist, constantly tearing down if not fitting in the specific niche of my vibe, without actually just actively carrying out the meant existential genuine positivity of the sound caused by the perpetual and irritating criticising"... |
למרות שאני מבין אנגלית די טוב לדעתי עדיין חלקים נרחבים מהתגובה שלך אני לא בטוח שהבנתי עד הסוף ואם קיים פה אלמנט ציני או לא...?
הלוואי שהיתה לי את היכולת האנגלית שלך זה היה משפר לי את השירים בכמה רמות, סחטיין 
ווייבר, אני לא טועה, זאת דעתי, אני אוהב טק טראנס יותר ממלודיות מה לעשות... ותאמין לי שטראק בכל סגנון אם הוא מספיק טוב ישרוד את מבחן הזמן, אני די בטוח שאתה מכיר את
Godd
של מרקו וי נכון?
זה הדוגמא הכי טובה שאני זוכר כרגע, אם אתה רוצה יש לי עוד...
ולגבי איכויות הפקה.... מה?
איך אתה שומע את ההשקעה ואת ה"נשמה"? כי הוא כתב מנגינה? כי הוא בחר להתמקד במלודיה והרמוניה ולא בקצב?
ובחייך גם בטראנס נו כותבים הערות מגעילות על אומנים בדיוק כמו פה, התכוונתי לכל הפורומים של מוזיקה בכללי, הרבה יותר קל ומשעשע את האנשים לכתוב דברים פוגעים ומעליבים על אומנים מאשר להלל ולשבח...
Xetro's Facebook page
|