Registered: Aug 2001
Location: +++++---+-------Location: ---+-----+-+------Location: ---+----+-+-+-----Location: ---+---+------+---
שיגולים
עם כמה בנות היית?
הפעם הכי נזכרת?
מקומות ציבוריים שעשית את זה?
סיפורים ששווה לספר ולשמוע...
אני האמת יותר טיפוס של קשר, אבל בין לבין הייתי עם 6
כשהיה לי קשר של כמעט שנתיים...
הפעם הכי ליגה הייתה כשהייתה לי את הדירה שלי לפני הגיוס
אני מתקלח, ידידה שלי בסלון
פתאום היא נכנסת למקלחת ויורדת על 4... איזה פנטזיה.
הייתי גם עם 2 בבת אחת, אבל זה לא גלש יותר מירידות
עוד משהו נחמד- שיורדים לך בזמן שאתה נוהג
*אזהרה: חובה לשמור עיניים על הכביש!!!
Jul-18-2004 03:38
Sniper
Markus Schulz Addict
Registered: Mar 2002
אני עד לא מזמן הייתי בן אדם של סטוצים עד אשר הבנתי שאני מאוהב במישהי כבר איזה 3 וחצי שנים
ומסתבר שזאת הידידה הכי טובה שלי
לזרום אם זה? לא זורם כלום! שנינו מפחדים להרוס את הקשר, היא הרבה יותר
ועם בנות הייתי בערך 5
מקום הכי מגניב? בבריכה באיה נאפה
יש לי אפילו סרט שצילמו אותי סעממק אפילו לא ידעתי מזה
הפעם הכי מרגשת ? הפעם הראשונה עם החברה הרצינית הראשונה בגיל ההתבגרות
עם 2 עדיין לא יצא לי
Jul-18-2004 05:11
yaman
בעל מידות טובות
Registered: Sep 2003
אני מקנא בכם
Jul-18-2004 12:54
yaman
בעל מידות טובות
Registered: Sep 2003
אני מקנא בכם
Jul-18-2004 12:55
Vortex_SA
universal tranceaddict
Registered: Jul 2002
אני לא מבין אתכם איך אתם יכולים לרשום על זה בפורום ככה? זיון זה דבר ממש אינטימי, לא מספרים על זה לכל העולם ואמא שלו... (אלא אם אתם ערסים..) לא יודע אולי אני סיסי מדיי
אולי, אבל תחשוב על זה דקה... באמת אכפת לך אם כל העולם ידע איך עשית את זה ובאיזה תנוחות? גמרת לא גמרת בסוף? סבבה ספר לחבר'ה, אבל מה הקשר לפורום? אני אישית מעדיף לשמור את הדברים האלה לעצמי לכמה חברים קרובים ולבחורה שהייתי איתה... או יודע מה אם עוד לא עשית את זה, זה כמו לפתוח ט'רד על איך מנשקים בחורה, באיזה צורות עשיתם את זה ואם נשכתם לה את השפה או משהו... נשמע לי דפוק קצת...
Originally posted by Vortex_SA
אולי, אבל תחשוב על זה דקה... באמת אכפת לך אם כל העולם ידע איך עשית את זה ובאיזה תנוחות? גמרת לא גמרת בסוף? סבבה ספר לחבר'ה, אבל מה הקשר לפורום? אני אישית מעדיף לשמור את הדברים האלה לעצמי לכמה חברים קרובים ולבחורה שהייתי איתה... או יודע מה אם עוד לא עשית את זה, זה כמו לפתוח ט'רד על איך מנשקים בחורה, באיזה צורות עשיתם את זה ואם נשכתם לה את השפה או משהו... נשמע לי דפוק קצת...
אתה באמת צודק כאן
אם הם רוצים לספר שיספרו
Jul-18-2004 13:20
eXeTik
עד מתי פסיכומטרי 1.1
Location: +++++---+-------Location: ---+-----+-+------Location: ---+----+-+-+-----Location: ---+---+------+---
quote:
אולי, אבל תחשוב על זה דקה... באמת אכפת לך אם כל העולם ידע איך עשית את זה ובאיזה תנוחות? גמרת לא גמרת בסוף? סבבה ספר לחבר'ה, אבל מה הקשר לפורום? אני אישית מעדיף לשמור את הדברים האלה לעצמי לכמה חברים קרובים ולבחורה שהייתי איתה...
באמת נהיית לי כוסית
אפשר לחשוב גם מי מכיר אותך פה או את חברות שלך שאתה מתבייש לספר
להפך, פה אתה יכול לספר חופשי ב-ג-ל-ל שזה בפורום ולא שאתה מספר את זה לאנשים שאתה מכיר
חוצמזה שאין לך מה להתבייש אלא אם כן אתה משתגל עם בנים?!
quote:
או יודע מה אם עוד לא עשית את זה, זה כמו לפתוח ט'רד על איך מנשקים בחורה, באיזה צורות עשיתם את זה ואם נשכתם לה את השפה או משהו... נשמע לי דפוק קצת...
מ ה . . . ק ש ו ר . . . ? !
בכל מקרה, אתה לא חייב להגיב אם אתה לא רוצה
מקסימום תוסיף על סיפורים מעניינים מחברים שלך או משהו :\
Jul-18-2004 14:55
Origin
Supreme tranceaddict
Registered: Jun 2002
טוב אני לא דון ג'ואן כמוכם...אני פתחתי רק אחת ..וממשיך לפתוך אותה כבר שנה ו4 חודש...ואני לא סובל את האלה שבוגדים (אקזטיק)!אם אתה עם משהיא בקשר אז אל תהיה בן זונה שהולך ומזיין מאחורי הגב ! תגיד לה זהוא זה ניגמר ותזיין עד שלא ינשור לך הזיין..
quote:
Originally posted by Origin
ואני לא סובל את האלה שבוגדים (אקזטיק)!אם אתה עם משהיא בקשר אז אל תהיה בן זונה שהולך ומזיין מאחורי הגב ! תגיד לה זהוא זה ניגמר ותזיין עד שלא ינשור לך הזיין..
בוגד?! אני...?
אני אנסח מחדש את המשפט כדי שתבין
"
אני האמת יותר טיפוס של קשר, אבל בין לבין הייתי עם 6
יש להתחשב בעובדה שהיה לי קשר של כמעט שנתיים (יענו שנתיים לא נגעתי באף אחת אחרת)
"