|
| quote: | Originally posted by Dj Alex (ISR)
יותר מדי אסוטי זאת אומרת שזה לא מחדש כלום.. סתם עוד אוסף של טראקים שכולנו מכירים.. הייתי מעדיף שתביא טראקים טובים רק שאפחד לא מכיר.. ולא, זאת לא בעיה.. ולא, לא חסר כאלה..
טוב לחדש מדי פעם.. הרי אני בטוח שכולנו שמענו לפחות מספר פעמים את כל הטראקים שהוא ניגן פה.. |
הממ קלטתי את הנקודה שלך, אבל בא אני אגיד לך ככה ותראה זו סתם מחשבה שחולפת בראש אחרי שקראתי את זה...
מצד אחחחחחחד.... אנשים כל היום מתלוננים שיש מוזיקה מסחרית... ונמאס להם מזה...והטראקים כל הזמן אותו דבר... והם רוצים קלאב טראנס... בלהבלה...
מצד שני... כשאנחנו עונים על הדרישות וכשאני שם מוזיקה חדשה איכותית אז זה לא מחדש כלום וזה סתם אוסף טראקים שכולם מכירים...
(אגב תשתמש במילים יותר ראויות בבקשה...מה זה "סתם"?!... לא יפה.. ישבתי כמו מניאק להקליט את זה אני לא חושב שמגיע לי "סתם" נכון אחי?)
אז מה אתה מצפה שאני יעשה לך אוסף עם כמה אנריליסים כדי שיהיה לך מה לחדש?...
מה תמצפה שאני אצור טראקים בשביל הסט? חח לא מבין...
הרי תחשוב על זה מה שאני לא אשים... אתה וכולם מכירים אלה אם זה אנריליס או יצירה דנדשה של מישהו או משהו.... באמת תחשוב על זה.. בעצם מה שאתה אומר זה שאין דיג'י שיכול לספק אותך היום אלה אם הוא ברמות של משיג אנריליסים... כי בעצם כל הטראקים אתה כבר מכיר וזה סתם אוסף...
בגדול אני חושב שמה שתאומר זה לא נכון... אני מבין אותך אבל הציפיה הזאת עוברת קצת את גבול הטעם הטוב ...
בגדול כל האוסף הזה נועד בכלל בשביל אלכס... ולא לשום מטרה אחרת.. מה שהוא אוהב נכנס לשם זה התנאים.. - אנחנו משתפים עם הקהילה כי בא לנו...
אבל עזוב את זה.. בכלל אני חושב שהרעיון של לשים טראקים חדשים זה טוב כי זה מה שאנשים רוצים לשמוע ולהתעדכן. עד שאני יכול למצוא את השילוב בין מעודכן-איכותי-מוכר-אהוב גם זה לא טוב... אז וואלה....... אין לי מה להגיד
שבת שלום
|