רק רציתי לשתף אתכם...
הייתי אתמול במסיבה במרום גולן (אם זה אומר לכם משהו...), בקיצור השכרתי למקום את הפטיפונים שלי ובאתי להשגיח עליהם.
בקיצור, אני מגיע למקום, מחבר את הפטיפונים, מנגן עם חבר שלי כמה טראקים של האוס כשהמקום מתחיל להתמלא, פתאום בא הבוס האידיוט שלו, צורח עליו שישים מוזיקה שחורה כי כל הקקות לא יכולים להתחיל מסיבה בלי מוזיקה שחורה.
מתחילה המוזיקה השחורה למשך שעה בערך, אני יוצא החוצה ורואה בדרך את רוברט גיטלמן (הרקוב והגמד) נכנס עם המנהל ההומו שלו למועדון, תוך כדי זה הוא עושה פוזות של איזה סופרסטאר עד שהוא מתמקם לו בנחת בעמדה.
אני חוזר לעמדה, רואה אותו מתכונן, הורס לי את כל הכיוונים בפטיפון, שם שני תקליטים ומחכה. המנהל ההומו שלו מפסיק את הכל ואומר "ערב טוב סנסיישן (אח"כ התברר לי שרוברט גיטלמן אמר בעמדה שהוא תקלט בסנסיישן), קבלו אותו, רוברט גיטלמן!!!" ורוברט משחרר איזה תקליט עם איזה ווקאל מפחיד כזה, ויאללה מתחילה החגיגה.
הטראק השני היה YoRK - reaches of civilization, והקהל כבר התחיל להתבאס מהמוזיקה. הערב מתקדם, רוברט ממשיך לזרוק טראקים שאינם חזקים מספק על מנת להזיז את ישבני האנשים במקום והקהל מתחיל להירקב...
הוא ממשיך לתקלט, שכביציאה פתאומית הוא מתחיל לנגן מעין טקנו כזה - האנשים משתגעים קצת והמסיבה חוזרת לתקנה. מתקדמים למשך הלילה, כבר בערך שעתיים מהסט, הוא שם איזה רמיקס מוזר של Marco v - godd שבתוכו יש חלקים מ - Faithless - god is a d.j. הוא מסיים עם הטראק הזה ואז מתחילות המכות בחוץ, בקבוקי בירה נשברים, אנשים נחתכים, חלקם מפונים למיון, וממשיכות מכות המוניות עד שהמסיבה נסגרת.
אני מפרק את הציוד, נכנס לאוטו ובורח....
רוברט גיטלמן הוא סתם אחד, זאת המסקנה מן הערב.
|