אני לא מצליח להכנס לאיסקיו המזדיין שלי לא מ- icq lite icq pro icq 2 go.. מה אני עושה???
והפעלתי מחדש גם והתנתקתי והתחברתי בן זונה תאמינו לי!!
קרה לי פעם ופתחתי יוזר חדש באותו איסיקיו וזה עבד
___________________ I'm not an artist.... I'm a f****n work of art.
מה הוא אומר לך ב ICQ2G0 ? כאילו אם הוא לא מתחבר שם זה רק ששינו לך סיסמה אני חושב :\
אליאור נראה לי אתה צודק....
אמ...אורן.. נסה אולי Trillian לא יודע עד כמה זה יעזור.. אבל לפחות זה ישלול לך תאפשרות שזה בעיה אצל ICQ ד"א תנסה גם להתחבר מחבר כלשהו.. אם שניהם לא מצליחים.. רוב הסיכויים ששינו לך סיסמה :\ ואז ICQ חדש.. אבל לפחות ה contact list שלך נשמר...תתנחם בזה
למה שישנו את הסיסמא סתם ככה? אני עם אותו איי סי קיו ואותו מספר מכיתה ד ככה ואף פעם לא קרה לי דבר כזה
quote:Originally posted by HyPeRSoNiC למה שישנו את הסיסמא סתם ככה? אני עם אותו איי סי קיו ואותו מספר מכיתה ד ככה ואף פעם לא קרה לי דבר כזה יש אנשים מניאקים שאין להם חיים והם ליימרים.. והם פורצים ל ICQ של אנשים שהם לא מכירים כדי לצחוק עליהם ומשנים להם סיסמה.. זה למה..
איזה תמים אתה אורן זה משהו מישהו יכל לפרוץ לו ולשנות לו את הסיסמא זה קורה המון פעמים ואיך אתה מכיתה ד אם אייסיקיו 7 ספרות מה זה אומר עלי...
___________________ Never again.