|
|
|
 |
YO-I
Supreme tranceaddict

Registered: Feb 2004
|
|
quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
אם אתה מרגיש שהבעיה שעצרה אותך תמיד היא ממש בלקאאוט מוחלט בקשר לתוכנת יצירה לחא משנה איזה אז אני חושב שאתה כמוני וההחלטה שלי יכולה להיות טובה גם לך |
אילן, במשפט הזה אמרת בעצם הכל, יש לי לפחות שלושה אנשים שהם חברים שלי שהם תותחים ביצירת מוזיקה, שניים מהם הם שמות גדולים בתעשיית המוזיקה האלקטרונית העולמית ואחד מהם הוא תותח לא קטן בז'אנר ההאוס בסגנון מיגל מיגס
אני בטוח שאם הייתי מבקש הם לא היו מהססים לרגע והיו עוזרים לי אבל לא נעים לי לשגע אותם, בגדול החשש הוא באמת מכל התוכנות ההלו שנראות מפחידות להתחיל איתן
הורדתי היום דמו של הריזון ולא הבנתי כלום וזה מה שמתסכל, הבעיה היא שאין לי את הכסף שבי פי אם דורשים כי אני חוסך לחתונה שלי שתיהיה בטח בשנה הקרובה
אני עדיין מתלבט מה לעשות, אם יש כאן מישהו שמוכן לעזור לי אני אשמח
ואגב, מאור לוי, אם אתה קורא את ההודעה הזאת, אני אשמח אם תחזור אלי, אני אשקלוני כמוך והייתי רוצה לנסות להיעזר בך אם זה אפשרי
תודה
|
|
Aug-02-2006 20:11
|
|
|
 |
 |
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002
|
|
quote: | Originally posted by YO-I
אילן, במשפט הזה אמרת בעצם הכל, יש לי לפחות שלושה אנשים שהם חברים שלי שהם תותחים ביצירת מוזיקה, שניים מהם הם שמות גדולים בתעשיית המוזיקה האלקטרונית העולמית ואחד מהם הוא תותח לא קטן בז'אנר ההאוס בסגנון מיגל מיגס
אני בטוח שאם הייתי מבקש הם לא היו מהססים לרגע והיו עוזרים לי אבל לא נעים לי לשגע אותם, בגדול החשש הוא באמת מכל התוכנות ההלו שנראות מפחידות להתחיל איתן
הורדתי היום דמו של הריזון ולא הבנתי כלום וזה מה שמתסכל, הבעיה היא שאין לי את הכסף שבי פי אם דורשים כי אני חוסך לחתונה שלי שתיהיה בטח בשנה הקרובה
אני עדיין מתלבט מה לעשות, אם יש כאן מישהו שמוכן לעזור לי אני אשמח
ואגב, מאור לוי, אם אתה קורא את ההודעה הזאת, אני אשמח אם תחזור אלי, אני אשקלוני כמוך והייתי רוצה לנסות להיעזר בך אם זה אפשרי
תודה |
תשמע אתה בעצמך אמרת אף פעם לא מאוחר
לא יודע היכן אתה עומד כרגע בחיים אבל גם גיל 30 מהרבה בחינות זה עדיין גיל צעיר מאוד - העובדה שאתה מתחתן בטח לא תאפשר לך להשקיע את כל זמנך ומרצך רק בתחביב ומהבחינה הזו כל קורס שכזה של פעמיים בשבוע יכול להיות גמיש מספיק עם מקום עבודה קבוע
כמו שאמרתי איפה שאני לומד כרגע בתל אביב המחיר הוא יחסית סביר - נמוך בהרבה מבי פי אם ואני חושב שהתרומה של קורס כזה לאדם כמוני שבא באמת עם בורות מוחלטת בכל תוכנה שהיא היא עצומה - האם ייצא ממני משהו ? אולי כן ואולי לא אם לא - לא נורא אני ממש לא מצטער שניסיתי - הייתי מתחרט אם לא הייתי מנסה
ואם כן אז באמת אני יהיה חייב את זה לקורס הזה ששבר לי את המחסום המנטלי והעצלני אפילו משהו
אם אתה רוצה להתייעץ איתי לקבל מספר טלפון שתדבר עם מישהו מההנהלה רק לשמוע אותם שתגבש דיעה על האופציה ומה שלא תרצה אני באמת מוכן לעזור
massanger:
[email protected]
Aug-02-2006 21:03
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 08:57.
Forum Rules: