חבר'ה!!!! איזה כייף איזה בגרות קלה במתמטיקה בפיסיקה ובמחשבים או או או או מיקודים: http://www.netvision.net.il/bagrut/int02.htm
___________________ Never again.
איזה כיף לי שאני לא צריך לעבור את זה שוב בהצלחה לכל הנבחנים
quote:Originally posted by Gil Shwarts איזה כיף לי שאני לא צריך לעבור את זה שוב בהצלחה לכל הנבחנים אחי אני רואה אתה בשוונג של הודעות
כן גם אני רואה הוא מתלהב קצת עם הודעות עכשיו וואללה גם אני באתי לפרסמם תמיקודים.. מה אתה עושה במחשבים את ה 3 הראשונות או את ה 2 האחרונות?
quote:Originally posted by DjNumShum מה אתה עושה במחשבים את ה 3 הראשונות או את ה 2 האחרונות? 2 אחרונות עיצוב תוכנה ומודלים ב 3 הראשונות יש לי ממוצע 98, הכי גבוה בינתיים מכל הבגרויות שלי
האמת היא שמחר אני נוסע לבסיס אז אין לי מה לעשות עכשיו אז אני מבלה את הזמן שלי כאן יש למישהו בעיה עם זה????????????
quote:Originally posted by Gil Shwarts יש למישהו בעיה עם זה???????????? gil we love u
וחסר למי שלא יאהב אותי! אני יעשה לו ת'מוות!!!
quote:Originally posted by DjChook 2 אחרונות עיצוב תוכנה ומודלים ב 3 הראשונות יש לי ממוצע 98, הכי גבוה בינתיים מכל הבגרויות שלי גם אני עושה ת 2 האחרונות מה אתה מתלהב בקושי הורידו משהו מה אתה גנוב?
quote:Originally posted by Gil Shwarts וחסר למי שלא יאהב אותי! אני יעשה לו ת'מוות!!! I DARE YOU!!!...
אתה הבאת את זה על עצמך חכה חכה אני תופס אותך בסיבוב
למה במתמטיקה זה לא עובד???? וגם כימיההה ומזה התעמלות יש בזה מיקוד פחחחחחחחחחחחח