משמיעים אותו פול ב-99 "I feel so good/fine la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la la la..."
___________________ Never again.
כמעט בטוח KMC feat. Dhany - I Feel So Fine [G&M Project remix] שכונה טראקים של גיטלמן
quote:Originally posted by Hell_Copter יש מצב תפרט טיפה יותר? לה לה לה יש בחצי מהשירים ששמים שם... זה הפיזמון... לה להההההההההההההההההה לה לה לה לה... יענו אחד קצר, אחרי זה "לה" ארוך כזה, ואז עוד קצרים quote:Originally posted by guetag flat-lines - a night in sao paulo לא בטוח אבל בכל מקרה אני לא יודע איזה גירסא משמיעים של זה כי יש כמה הלכתי לבדוק... quote:Originally posted by guetag או שאתה מתכוון ל Laava - wherever you are גם בזה יש LA LA.... לא זה... quote:Originally posted by warpedd_ כמעט בטוח KMC feat. Dhany - I Feel So Fine [G&M Project remix] שכונה טראקים של גיטלמן גם לא זה...
quote:Originally posted by guetag flat-lines - a night in sao paulo יש את זה ב B.A CLUBBER 2002 אם אני לא טועה אין את זה בהאב ולא בקאזה, מאיפה אני משיג?
quote:Originally posted by warpedd_ כמעט בטוח KMC feat. Dhany - I Feel So Fine [G&M Project remix] שכונה טראקים של גיטלמן זה הדבר הראשון שחשבתי עליו... אבל אין שם לה לה לה אז ישר הבנתי שזה לא זה
quote:Originally posted by DjChook פששש גואטג נהיית מועיל rasmi...
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
quote:Originally posted by guetag flat-lines - a night in sao paulo אני בשוק, חבר'ה- גוטאג היחידי פה שיכל לעזור לי, קשה להאמין תודה אחי!!