חתימה חדשה! אורן המלך עשה לי אני אוהב את זה! מה אתם חושבים? אורן אתה תותח!!!!! תודה שוב
יצא מאוד יפה... יש עליה ללא ספק
___________________ .
פאק כמה פונטים לבן אדם יש על המחשב תתחדש אחי אורן אתה תותח כרגיל מה עם איזה AVATAR בשבילי ?
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook מה עם איזה AVATAR בשבילי ? שתוק יא חמדן!!!! תסתפק במה שיש לך!!!
אין מה לעשות... הילד מוכשר
אני לא רואה אני לא רואה אני לא רואה ....... אאא.. אוקי עכשיו רואה מממממגגגננניייבבבב אבל מה הקטע עם כל הכוסיות האלה.... יאללה, תבקשו משהו מיוחד.... יא לא מקורים שכמוכם... לא מעניין ככה, לכולם אותו סגנון של חתימה... ...... לאחר מחשבה מעמיקה הגעתי למסקנה... היא מכוערת!@#@$
Last edited by Tarantula on Apr-06-2003 at 22:34
quote:Originally posted by Tarantula אבל מה הקטע עם כל הכוסיות האלה.... כל השחקניות פורנו מהסרטים של אורן
אשכרה לכולכם סורי כמעט לכולכם יש חתימה באותו סגנון! בשביל מה אתם צריכים את הכוסית הזאת בצד?!?! (ואגב זאתי באמת לא משהו)
quote:Originally posted by TinkerbeL אשכרה לכולכם סורי כמעט לכולכם יש חתימה באותו סגנון! בשביל מה אתם צריכים את הכוסית הזאת בצד?!?! quote:Originally posted by Tarantula אבל מה הקטע עם כל הכוסיות האלה.... יאללה, תבקשו משהו מיוחד.... יא לא מקורים שכמוכם... לא מעניין ככה, לכולם אותו סגנון של חתימה... בואי נחשוב... יש לי 9859485 חתימות לעשות.. אם אני אתחיל לאמץ את הראש הקטן שלי אני לא אעמוד בקצב. quote:Originally posted by Tarantula ...... לאחר מחשבה מעמיקה הגעתי למסקנה... היא מכוערת!@#@$ quote:Originally posted by TinkerbeL (ואגב זאתי באמת לא משהו) סבבה פעם הבאה טלי ואלונה יופיעו בחתימה שלי... יאללה אורן אתה הבא בתור כי גם ככה עוד לא עשיתי לך חתימה.
quote:Originally posted by Tarantula אבל מה הקטע עם כל הכוסיות האלה.... יאללה, תבקשו משהו מיוחד.... יא לא מקורים שכמוכם... לא מעניין ככה, לכולם אותו סגנון של חתימה... מה עם מאיר שלי ?? וגם אני מתנזר מכוסיות בחתימה שלי! רק חברי כנסת ופטריות! אורן מתמחה גם בחתימות ללא כוסיות ועכשיו אני רוצה להוסיף גם תמונה של הדמות השנייה הנערצת עליה, מי לא אם אהוד יערי בקרוב אני מקווה
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
אבל הסימני שאלה זה במקום כוסית בקיצורררררררר כוסיות שולטות
quote:Originally posted by Flotser מה עם מאיר שלי ?? וגם אני מתנזר מכוסיות בחתימה שלי! רק חברי כנסת ופטריות! אורן מתמחה גם בחתימות ללא כוסיות ועכשיו אני רוצה להוסיף גם תמונה של הדמות השנייה הנערצת עליה, מי לא אם אהוד יערי בקרוב אני מקווה חחחחחחחחחחחח איןןן, החתימה שלך הכיייי שווה