אז ככה יהיה שידור של כל ה8 שעות שואלים איפה? אז כאן http://www.basicbeats.net/ השידור יתחיל ב23:00 שעון ישראל ועד לבוקר בשעה 07:00 כלומר 8 שעות של בלאגן לכל המקלטים להכין מקום בהראדיסק ארמין שולט
Last edited by sputnik_IL on Apr-12-2003 at 10:05
WOOPY EDIT: בואו נכנס כולנו לשמוע את הסט לערוץ במירק כמו שעשינו בטראנס אנרג'י היה צחוקים אחושרמוטה. מה אתם אומרים?
Last edited by nimrod levi on Apr-10-2003 at 21:19
רעיון טוב נימרוד ! נראה לי יהיה בסט ... מה עם הרדיו לא משודר בסוף ?
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
quote:Originally posted by luckystrike רעיון טוב נימרוד ! נראה לי יהיה בסט ... מה עם הרדיו לא משודר בסוף ? מה נסגר איתך? מה אתה לא רואה שהוא נתן לינק לרדיו? מחר23:00 בטח רובנו נצא, אבל שנחזור נשמע לפחות חלק מהסט.
אוףףף basicbeats זה חרא רדיו
quote:Originally posted by nimrod levi מה נסגר איתך? מה אתה לא רואה שהוא נתן לינק לרדיו? מחר23:00 בטח רובנו נצא, אבל שנחזור נשמע לפחות חלק מהסט. לא יוצא! מחר אני נשאר ומקליט את הסט כולו! זה סגור 11??? EDIT שאלה לי יש.... רק בייסיק משדרים את זה? כי כמו שנרקוטיק (לא יודע את השם האמיתי) אמר.. בייסיק סאקס
יופיי טוווופיייי אני גם ככה לא ניראה לי יצאמחר למה אין לאן ככ וגם בליינד מישו יעשה לזה ריפ או משו..
quote:Originally posted by Sniper יופיי טוווופיייי אני גם ככה לא ניראה לי יצאמחר למה אין לאן ככ וגם בליינד מישו יעשה לזה ריפ או משו.. ואאאללללה אחייי אני חושב לשמעו אותו שאני יחזוררר כבר קבעתי למחר לצעריי
quote:Originally posted by nimrod levi מה נסגר איתך? מה אתה לא רואה שהוא נתן לינק לרדיו? מחר23:00 בטח רובנו נצא, אבל שנחזור נשמע לפחות חלק מהסט. התכוונתי רדיו רדיו לא אינטרנט ...
נו אז מישהוא יודע ? יהיה שידור ברדיו ?!?!?!????
עוד עשר דקות מתחיל!! אני יעדכן כאן עם הטראק ליסט