Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Road Trip
Pages (3): [1] 2 3 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001
Arrow Road Trip

טוב.. אז ככה..
הרי אתמול היה היום האחרון של החופש.. אז אני וקובי רצינו למצות אותו עד הסוף..
טוב קמים ב5 ככה כרגיל.. מחשב טלויזיה רואים שידור חוזר של מיניסוטה נגד הלייקרס.. מקבלים טלפון מקובי בוא נלך לסרט
טוב אז אנחנו בדרך לסרט אבא של קובי מסיע אותנו עם עוד שני חבר'ה, קיצר חבר אחד מקבל טלפון בואו יש מסיבה במשמר דוד (מקום שתמיד יש פול שתיה חופשית).. טוב, אז אומרים יאללה נעשה U TURN ונסע... אבל לאאאאאא, השניים האחרים רצו ללכת לראות ת'סרט, טוב אז הולכים רואים את ג'וני אינגליש.. סרט דווקא חמוד עם מר בין, יוצאים החוצה מחכים שקובי יגמור ת'מקדונלדס שלו, טוב יוצאים החוצה לתפוס מונית, מתקשרים לאחד החברים שכבר במסיבה אומר שעדיין יש פול שתיה, טוב קיצר 3 חבר'ה תפסו מונית לגדרה ואני וקובי ועוד חבר נוסעים למשמר דוד, כולנו שמחים שאנחנו הולכים לדפוק ת'ראש קצת בכל זאת יום אחרון.. טוב מגיעים, נכנסים פנימה (חינם כמובן) הולכים לבר מן רואים אותו מוזג שותים.. שמחים שמחים, מביא לי שות אחד.. אחרי זה עוד אחד.. ופתאום.. נחשו מה קרה??? נגמררררררררר
בעעעעעעע, הבאסה של החיים נופלת, אפילו לא חצי מסטולים, והמסיבה הייתה כולה פריקים שתבינו ככה שהיה רוק נטו, אולי פה ושם איזה סקוטר אנתיקה אבל ככה.. טוב קיצר, יוצאים החוצה שומעים מכות.. הולכים וזה, בסוף כרגיל אין כלום, טוב נכנסים יושבים בפנים, פתאום קובי זורק רעיון משוגעעעעע..
בואו נלך לשגיא!!!!... טוב קיצר בהתחלה חשבתי שהוא מסתבלט עלי.. מתקשר לשגיא, שגיא כולו שיכור מתחיל לצעוק על איזה אחד עם חצקון ותחת נפול.. (והמבין יבין) טוב אנחנו אומרים אנחנו באים שואלים עם הציוד עדיין שם וזה הוא אומר כן גם יש קצת שתיה אז אנחנו שמחים
תופסים מונית למזכרת.. ממש איזה 5-10 דקות נסיעה.. מסתלבטים בנתיים על הנהג מונית והכל, טוב מגיעים שגיא רץ אלינו כמו בולבול לרותי.. קיצר מ'מצב הכל מכיר לנו ת'בנות
הולכים לזולהההההה.. מגיעים, ומה קורה, אין שתיההההה.. בעעעעע, טוב אז הולכים מביאים את הציוד מחבר של שגיא שם, מתחילים למקסס, פתאום מגיעה שתיהההה
WOOT WOOT.. אני כולי מאושר רץ פותח כמה שלוקים, אחרי זה לוקח כוס ממלא.. ויופי מתחיל למקסס.. טוב אחרי איזה חצי שעה אני ממקסס ממקסס לא זוכר מה שמתי בכלל.. אני זוכר שנגנתי קצת פרוג.. TOMCRAFT גם היה אני זוכר..
קיצר הזמן עובר עובר.. ככה 5 בבוקר, חבר אחד מזמין מונית הולך אני וקובי נשארים.. פתאום איזה אחד מתחיל להקיא תירס על השטיחחח..... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע, הוא גם נוסע בצד השני של הכביש.. , אז נתנו לו שם.. MUHAHA.. טוב קיצר 5 בבוקר שותים קפה שחור, ממקססים קצת Summer Calling (Airwave Remix) טראק מדהים על הבוקר ד"א... טוב ככה 7 מעמיסים את הציוד מחזירים אותו לבית של חבר של שגיא.. מתקשרים לאבא של קובי וחוזרים הביתההההההההההה

פייייי זה היה מעייף.. לא יודע אם יש לכם בכלל כח לקרוא הכל.. אבל סתם משעמם בבית..
:P

Old Post Apr-26-2003 15:36 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sniper
Markus Schulz Addict

Registered: Mar 2002

נשמע יום נחמד ביותר
שמח שנהנת

Old Post Apr-26-2003 15:42 
Click Here to See the Profile for Sniper Click here to Send Sniper a Private Message Visit Sniper's homepage! Add Sniper to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002

חי חה חו...
בואנה איך פחדתי על הקורן בוי... הוא מקיא שם על השטיח ועושה לי כזה "קר לי... קר לי" ואני בטוח תכף הוא מת לנו על הספה... אבל בסוף לא בואנה לא הייתי שיכור מת, הייתי שיכור, לא מת, אבל זה היה כיף, בעיקר עם הזאתי הנחמדה (.)(.) מאוד...
קיצר תגיד לגלעד המגודל הזה שהוא חננה, מה זה לבוא לזולא ולא להשאר עד שבע בבוקר???
היה כיף להיות שיכור
וניסיתי גם לעשן שכטה מסיגריה, וזה הדבר הכי מגעיל שיש, איך אתם סובלים את זה יא אללה...
אה והציוד עדיין שם
איזה פאשלה היה עם השם של הבנות... אני כזה, הנה זה קובי, זה יובל זה גלעד, והבנות, זאת עדי, מורן ו...שיט...

אתה זוכר על מי צעקתי כשדיברת איתי בפלא? כי אני לא... אה ואני זוכר איך פחדתי שאני ידריך את הנהג לא נכון ותגיעו למקום אחר
אני עושה לו, אתה מגיע לכנסייה כן... וכולם נשפכים מצחוק ואני לא מבין, ואז מבין ועושה לו סליחה לבית כנסת... וואללה היה פנאן, נחכה לחופש הבא

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Apr-26-2003 16:21  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
MASTERsplinter
Supreme sexy tranceaddict

Registered: Nov 2002

אחלה סיום..

Old Post Apr-26-2003 16:24  Israel
Click Here to See the Profile for MASTERsplinter Click here to Send MASTERsplinter a Private Message Add MASTERsplinter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001

quote:
Originally posted by Vortex_SA
חי חה חו...
בואנה איך פחדתי על הקורן בוי... הוא מקיא שם על השטיח ועושה לי כזה "קר לי... קר לי" ואני בטוח תכף הוא מת לנו על הספה... אבל בסוף לא בואנה לא הייתי שיכור מת, הייתי שיכור, לא מת, אבל זה היה כיף, בעיקר עם הזאתי הנחמדה (.)(.) מאוד...
קיצר תגיד לגלעד המגודל הזה שהוא חננה, מה זה לבוא לזולא ולא להשאר עד שבע בבוקר???
היה כיף להיות שיכור
וניסיתי גם לעשן שכטה מסיגריה, וזה הדבר הכי מגעיל שיש, איך אתם סובלים את זה יא אללה...
אה והציוד עדיין שם
איזה פאשלה היה עם השם של הבנות... אני כזה, הנה זה קובי, זה יובל זה גלעד, והבנות, זאת עדי, מורן ו...שיט...

אתה זוכר על מי צעקתי כשדיברת איתי בפלא? כי אני לא... אה ואני זוכר איך פחדתי שאני ידריך את הנהג לא נכון ותגיעו למקום אחר
אני עושה לו, אתה מגיע לכנסייה כן... וכולם נשפכים מצחוק ואני לא מבין, ואז מבין ועושה לו סליחה לבית כנסת... וואללה היה פנאן, נחכה לחופש הבא

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עדי מורן.. ושיט
LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
זה היה כזה מצחיק
ואחי אל תדאג יש כאלו שתמיד משתכרים חזק וקר להם בבוקר
זה קרה לי פעם עם חבר רק שלו זה היה הרבה יותר גרוע...
קיצר
היה חבל"ז
נראה לי היום הכי בנזונה בחופש
:P

Old Post Apr-26-2003 16:31 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

מוזר... הנוער של היום

זה למה ילדים קטנים לא צריכים לשתות
מי מקיא תירס על שטיח!?!?!?!
אני זוכר בפראנויה שהביאו לי לאכול שם כזה פסטה... אז הקאתי את הפסטה כמו מלך!!!
אמרו לי הוצאתי צורות של לב, ומלבנים ועוד בלאגנים

קיצר... רוד טריפ אחלה סרט

Old Post Apr-26-2003 16:41 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

quote:
Originally posted by Hell_Copter זה למה ילדים קטנים לא צריכים לשתות
מי מקיא תירס על שטיח!?!?!?!

חחחחח תראו מי שמדבר אתה גדול ממני בכמה חצי שנה שנה??? וקורן בוי מקיא תירס על השטיח...

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Apr-26-2003 16:47  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
itamarsan
Hard and Uplifting=Life

ואאללללה יובל סיפור נחמד ביותרררר צחוקיייםםםם
אני דווקא לעומתךך היה לי סיפור נחמד ביותרר
הייתי בצאלה לידידה של חבר שלי היתה מסיבת גיוס בוילה שללה
יאאאאלללללה איזו וילה זה ארמון עם בריכה והכול ואאלללה חשבתי שאני בסרט אמריקקקייי כזה
בקיצר טוב מגיעים וזה וקולטים שיש פול שתייה עכשיו היינו רק אני ווחבר שלי בסוף הוא שתה אני קצת דפקתי את הראש אבל היה סבבה בסך כולל
ומבחינת הבנות אי אפשר לתארררררר כמה כוסיות היו שםם זה מדהיייםם

Old Post Apr-26-2003 16:49  Israel
Click Here to See the Profile for itamarsan Click here to Send itamarsan a Private Message Visit itamarsan's homepage! Add itamarsan to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
MASTERsplinter
Supreme sexy tranceaddict

Registered: Nov 2002

לכולם היה סיום פצצתי לחופש חוץ מלי?

Old Post Apr-26-2003 17:29  Israel
Click Here to See the Profile for MASTERsplinter Click here to Send MASTERsplinter a Private Message Add MASTERsplinter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
-CosmicFire-
Craiser Man

Registered: Dec 2002

החופש שלי הסתיים בלקרוא את זה :]
בונא איזה פנן לכם :]
חבל אין לי ציוד עדיין :[

Old Post Apr-26-2003 17:59  Israel
Click Here to See the Profile for -CosmicFire- Click here to Send -CosmicFire- a Private Message Add -CosmicFire- to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

חחחחחחח

איזה שיכורים

ד"א
באמת היה פסח די משעמם...
אבל חפיף...

העיקר ראיתי את אינפטקד

Old Post Apr-26-2003 18:42  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
oDrori
howdy

Registered: Dec 2001

חחח אני אומר לכם ההילביליז האלה מהדרום שמייח שהיה לכם כיף אחימ"ש , אני את החופש קינחתי בכפר יונה... עם כל מיני חברים וחברות, שמייח, גם ישנתי שם בסוף. קיצר... לא כ"כ איכפת לי לחזור ללימודים, אחרי פולין אני מהההההה זה רוצה כבר לראות את כולם.

Old Post Apr-26-2003 18:51  Israel
Click Here to See the Profile for oDrori Click here to Send oDrori a Private Message Add oDrori to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Road Trip
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): [1] 2 3 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackspongebob trance remix [2008] [3]

Click here to listen to the sample!Pause playbackParagliders - Oasis [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 21:40.

Forum Rules: