Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > אחרי 7 שנים!!!!!!! יש אליפות!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pages (2): [1] 2 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001
אחרי 7 שנים!!!!!!! יש אליפות!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סוףףףףףףףףףףףף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אווווווווווווווווווווו
אני צהוב בנשמהההההההההההההההההההההההההההההההההה
ונזיין את אחותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
הואאאאאאאאאאהההההההההההההההה אוווווווווהההההההההההההההההההההה

Old Post May-31-2003 18:53 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ-Kreing^^
Syncope

Registered: Jul 2001
Re: אחרי 7 שנים!!!!!!! יש אליפות!!!!!!!!!!!!!!!!!

זיין

חיפה היו כל כך קרובים

"The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty."

--=My Music=--

Old Post May-31-2003 18:58  Israel
Click Here to See the Profile for DJ-Kreing^^ Click here to Send DJ-Kreing^^ a Private Message Add DJ-Kreing^^ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

רועי מצידי תמחוק תאונן תסגור תעשה משהוו

אבללללללללללללללל

ישששששששש אליפותתתתת

Old Post May-31-2003 19:09 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjNumShum
Kusiot Addict

Registered: Sep 2001

הייתי בשער 11

יאללה איזה אווירה

אין קבוצה בארץ שמסוגלת להביא כלכך הרבה אוהדים כלכך מהר

יששששששששששששששש אליפותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

Old Post May-31-2003 20:15  Israel
Click Here to See the Profile for DjNumShum Click here to Send DjNumShum a Private Message Add DjNumShum to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
sputnik_IL
Supreme tranceaddict

Registered: Mar 2003

תודה לך מכבי שלי

על עונה כל כך יפה

וכל אוהדי חיפה או הפועל

אתם יכולים מצידי לרוץ להאמבטיה
לשים את המים הרותחים
לשבת ולאכול שעועית

Old Post May-31-2003 20:25  Israel
Click Here to See the Profile for sputnik_IL Click here to Send sputnik_IL a Private Message Visit sputnik_IL's homepage! Add sputnik_IL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
itamarsan
Hard and Uplifting=Life

Registered: Jul 2002

תאמת תיארתי לעצמיייישחיפה תיקח ואמרתי לאבא שלי שחיפה תיקח ואז
באה השער בדקה ה64 ואמרתי לעצמיי יי מכבי לוקחתת
למרות שאני לא מחבב כול כך את הקבוצה אבל ממש כול הכבוד לה ולניר קלינגר במיוחדד

Old Post May-31-2003 20:53  Israel
Click Here to See the Profile for itamarsan Click here to Send itamarsan a Private Message Visit itamarsan's homepage! Add itamarsan to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
NyKoN
"SMACK That Ass" Addict

Registered: Mar 2002

איי אייי
חזרתי רק עכשיו הביתה מהחגיגות והיו שם מללללללא אנשים
כמה רבבות טובות

היה כ"כ כיף
במחצית איבדנו אמון והרגשתי עייף כזה
ואז התחילו לשחק והתקרבו לאט לאט ואני התעוררתי וכל הקהל ככה התעורר- ואז הגול! איזה רגע של אושר! כולם בצעקה מטורפת ואז שניה אחרי עוד צעקות מטורפות שהודיעו שאשדוד הביאה גול
אח"כ 2 הגולים עשו את העבודה והיינו רגועים יותר אבל לא לגמרי
עד לא לשריקת הסיום

היה פשוט שיא הכיף
אח"כ בספורטק חגיגות ענננננננננננננננננק עם מושיק עפיה וליאור נרקיס
בהנחיית דידי הררי
היה סטייל

למשחק עצמו נסעתי עם אורן זיתוני- היינו צריכים להוריד אותו בקרית שלום שיביא לי גם את הכרטיסים ואז נסענו למגרש
חוויה לכל החיים המשחק הזה

Old Post May-31-2003 22:47  Israel
Click Here to See the Profile for NyKoN Click here to Send NyKoN a Private Message Add NyKoN to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
חחחחחח אנלא מבין כלום בכדורגל אבללללל מזללללללל טובבבבב!!!!!

ותסגרו את אחד הטרדים למה מדברים בשניהם וחבל

Old Post May-31-2003 23:52 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Ariels
!Con La Nueva York!

Registered: Oct 2001

"!!!! אבי נימני אלוהים"
ועכשיו לחוויות מהמשחק, טוב הבזיון הרגיל של המשטרה היה מסריח מתמיד.
בכל איצטדיון בארופה פותחים את השערים של האצטדיון מהבוקר, בסאן סירו תכנס פנימה תוך 20 דקות... רק בארץ פותחים את היציעים ב5:15 ונותנים ל6 אלף איש להדחס ב6מעברונים קטנים שמהצד יש לנו פצוות ונאדים של סוסים. ביזיון.
שנכנסתי אני רואה באצטדיון 12 אלף צופים בערך... שעתיים לפני המשחק... ווא וואי וואי. בנתיים מגיעה השעה 19:40.
37 אלף אוהדי מכבי ת"א לפי הספירה הרשמית. ת"א צהובה ! דבר מדהים, פעם אחרונה שראיתי את ר"ג כ"כ מלא היה במשחק של הנבחרת ולראות כזו כמות של אוהדים... בצהוב ! התקף לב, ואז שריקת הפתיחה, 37 אלף צופים מתחילים לשיר:
"אני מודה לאלוהים, שהוא שונא ת'אדומים
אני לובש צהוב כחול, למכבי אתן הכל,
אחרייך אני הולך, מוכן למות למענך,
חושב עלייך כל היום, ומי שלא קופץ אדום...!!!
איזה רעש ! איזו אווירה !
מחצית ראשונה נפתחת בלחץ של מכבי האוהדים בשער 11 באטרף לא נורמלי,קרוב ל10 אבוקות ו5 או 6 רימוני עשן, אנחנו בינתיים עושים פוגו למטה במעבר.... אהה סליחה, קופצים ושרים (אני פוגו ?!!?! מה פתאום ?!!!?) בינתיים החדשות מאשדוד זורמות... האליפות ירוקה. 5-0 לחיפה במחצית. אני יושב על איזו מדרגה וכבר רציתי ללכת הביתה אבל אני אומר לעצמי יש תקווה, חוץ מזה אוהד אמיתי לא נוטש את הקבוצה שלו גם שהיא יורדת ליגה ! המחצית השניה נפתחת ואחרי כמה דקות פ"ת מגיעה דרך אגף שמאל למצב המסירה עוברת את השוער למרכז לשחקן בכחול שרק צריך לדחוק את הכדור פנימה לחתום סופית את גורל האליפות שלנו אבל הוא מחליק על הדשא וההגנה מחלצת.
הקהל של מכבי באטרף אנשים מתחילים לצעוק שזה הסימן מאלוהים והאליפות שלנו, אני סקפטי אבל אחרי כמה דקות פרוחננקובס נוגח פנימה והאוהדים באטרף אני יורד בחזרה למעבר ומתחיל לשמוח עם כולם ולחבק את החברה כשהופה, 2-0 אנחנו נכנסים לאטרף, בינתיים אנשים מתחילים לבכות מאושר ואז 5-1 לאשדוד והיציע על הרגליים כולו באטרף ואבי נימני חותם את תוצאת המשחק ב3-0, בשלב הזה אני נופל על הברכיים ומתחיל לבכות כמו ילד קטן (וג עכשיו יש לי דמעות בעיניים תוך כדי שאני כותב את זה. קיצור אחרי שהיציע התרוקן נשארתי לחפש את המכשיר שלי ואז אני קולט את תמונת האליפות שלי. כידוע אוהדים רבים מנסים לקחת דברים מהמגרש כמזכרת מהאליפות.
הרבה אוהדים תלשו את הכיסאות ביציע ולקחו אותם ואני קלטתי את הדבר הכי אדיר שהראה עד כמה באמת אוהדי מכבי ציפו לאליפות הזו ובאיזה אטרף הם היו שזכינו... בקיצור אני קוט כסע של פלסטיק שתלשו אותו ביחד עם הבטון של היציע שהוא מחובר אליו, אשכרה כסא עם חתיכת בטון מתחת. אני לא זוכר כמה זמן לא חייכתי ככה.
ביציאה עלינו 10 חברה על המאחורה של איזה טנדר ונסענו לספורטק לחגיגות.בין לבין הספקתי לאבד את הפלאפון ועכשיו חזרתי מהחגיגות אליפות שבהן הדליקו בערך 15 רימני עשן ו40 אבוקות וגם ירו 6 או 7 זיקוקים באוויר לא כולל הזיקוקים המאורגנים.
בקיצור אני לא זוכר יום מאושר יותר בחיים שלי ואל תנסו לחייג אלי כי אין לי פלאפון יותר

Old Post Jun-01-2003 00:13  United States
Click Here to See the Profile for Ariels Click here to Send Ariels a Private Message Visit Ariels's homepage! Add Ariels to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
TranceGiant
randomly disappoints

Registered: Jun 2001

Yaala that sounds awesome!
Congratulations, even though im Haifa fan
you deserved it

Old Post Jun-01-2003 11:55  United States
Click Here to See the Profile for TranceGiant Click here to Send TranceGiant a Private Message Visit TranceGiant's homepage! Add TranceGiant to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

אריאל גרמת לי להתרגש עכשיו מחדש מלך

Old Post Jun-01-2003 12:00 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
TTman
Barca, Barca, Barca !!!

Registered: Nov 2002

טוב אז ככה
חברים שלי כתבתם כבר הכל
אבל למרות זאת יש לי מה להוסיף

כמו שאברמוב עשה בספורטק, מי שהיה יודע על מה אני מדבר

עוווווווווווווווווווווווווווווו

הפועל זונה הפועל זונה הפועל מוצצת לכל השכונה

כל מי שרוצה יש לי את המיקס שהשמיעו בחגיגות
עם כל ההקלטות של האוהדים
אז מי שרוצה, שיצור איתי קשר

!!! ועוד דבר

...............עודדדדד לא עודדדדדד לא עודדדדד לא

אני מודה לאלוהים
שהוא שונא ת'אדומים
אני לובש צהוב כחול
למכבי אתן הכל
אחרייך אני הולך
מוכן למות למענך
חושב עלייך כל היום
ומי שלא קופץ אדום
מי שלא קופץ אדום
...........מי שלא קופץ אדום

!!!! יוווווווווווו איזה קהל
הקהל מספר 1 בארץ
לא פרצנו למגרש
איזו קבוצה תביא 37 אלף אוהדים למשחק
אהההההההההההההההההה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיצר, אני אלוף
ואני גאה באליפות הזאת

Old Post Jun-01-2003 14:45  Israel
Click Here to See the Profile for TTman Click here to Send TTman a Private Message Add TTman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > אחרי 7 שנים!!!!!!! יש אליפות!!!!!!!!!!!!!!!!!
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): [1] 2 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackArmin Van Buuren @ Bleu, Detroit, November 07 part3 [2009] [2]

Click here to listen to the sample!Pause playbackAlberto Tapia, Pedro Miras & Dj Abel - 2001 The Odyssey (Vocal) [2005]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 20:00.

Forum Rules: