Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > הטרייד פוליטיקה שנסגר
Pages (3): [1] 2 3 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

Registered: Nov 2002
Exclamation הטרייד פוליטיקה שנסגר

במקום להוכיח לו שהוא סתם אפס
והדעה שלו מתבססת על סטטיסטיקות ועיתונות בלבד...

כמה פשוט התנהגו בצורה מפגרת.... מקללים ומתנהגים כמו ילדים קטנים...
רועי לדעתי תמחוק שם את הטרייד שהוא לא יתחיל לשלוח את זה לאנשים כי זה באמת נראה מכוער...

צח ..רון ועוד כמה העלו נקודות יפות
אבל הבן זונה הזה העדיף להתעלם מהן כי הוא ידע שאין לו מה להגיד ושהוא אכל ייבוש.... אבל אז אתם קופצים כמו ילדים קטנים ומדרדרים לרמה שלו...

מעצבן אותי שמכפישים את השם של ישראל...

Old Post Aug-30-2003 13:42  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

אני סגרתי את הט'רד ושלחתי לו פי אם
אני בנתיים לא מוחק שום ט'רד
אחרי שאני יקבל ממנו תשובה כמו בנאדם אני ימחק גם את זה וגם את הט'רד שלו

Old Post Aug-30-2003 13:45 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
NyKoN
"SMACK That Ass" Addict

Registered: Mar 2002

אורן
כשאמרנו שנפסיק להגיב לו באנגלית אז אתה באת והתחלת לדבר שוב- תפסיק את הדיון ברגע שאתה רואה שהוא מדרדר
ואז גם צח הגיב וזה לא נגמר

Old Post Aug-30-2003 13:47  Israel
Click Here to See the Profile for NyKoN Click here to Send NyKoN a Private Message Add NyKoN to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
coby
Supreme tranceaddict

Registered: Aug 2002
מה דוגרי כוסאמא שלו סתם איזה בן זונה קטן

רואים שהוא נגדינו, מה הוא מנסה לעשות לשכנע אותנו שאנחנו רוצחים מה הוא מפגר ?!

אם כבר שינסה להבין ראיתם שלא היה אכפת לי לרשום מה שאני חושב אבל כוסאמא שלו איך עצבן אותי מה שהוא רשם בסוף עלק אני הולך לבית קפה ואני לא צריך לדאוג אם אני יתפוצץ או לא כמו אצלכם..

איך אפשר לשתוק לזה !!?

Old Post Aug-30-2003 14:18  Israel
Click Here to See the Profile for coby Click here to Send coby a Private Message Add coby to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

Registered: Jun 2003

הוא סתם איזה יצור,הוא וחבר שלו קוראים לישראלים "כבשים" ו"כובשים ציונים" בחייכם
ולא הבנתי למה אמרו שלא ניהלתי איתו ויכוח יפה
סך הכול הבאתי לו עובדות והוכחתי לו שהוא טועה,וראיתם שהוא ישר שינה את הנושא - זה סימן שהוא לא יודע מה להחזיר לפי מה שאני מכיר אותו... ואני לא לוקח אותו ברצינות כל הזמן כי הוא בן אדם מנוול מה אסור לצחוק קצת??

Last edited by Viber on Aug-30-2003 at 14:32

Old Post Aug-30-2003 14:23 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

יש נושאים שלא צוחקים עליהם, במיוחד שהוא מנסה להוכיח משהו.
במקום להראות לו כמה שהוא טועה אתה מתנהג כמו שהוא רוצה שתתנהג ואז אתה רק מחזק את הדעה שלו.

דוגרי ככה זה.

Old Post Aug-30-2003 14:43  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

quote:
Originally posted by Rising
יש נושאים שלא צוחקים עליהם, במיוחד שהוא מנסה להוכיח משהו.
במקום להראות לו כמה שהוא טועה אתה מתנהג כמו שהוא רוצה שתתנהג ואז אתה רק מחזק את הדעה שלו.

דוגרי ככה זה.

בסדר אני מודה שבפוסט הראשון צחקתי עליו אבל פוסטים אחרים שהוא נתן הוכחתי לו והחזרתי לו תשובות דיי טובות לדעתי ,הוא בסך הכול אומר שטויות לדעתי כי הוא חושב שכול המלחמות בעבר היו נקיות מוסריות וכ'ו וישראל שברה את הנורמות האלה ושחיילים סתם יורים בילדים...

או למשל כשהוא אמר את הבדיחה הזאת שהערבים עושים את הפיגועים בגלל שצהל בשטחים...

Last edited by Viber on Aug-30-2003 at 14:56

Old Post Aug-30-2003 14:51 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
EternalMusic
Antonio Gomez

Registered: Jul 2002

Viber , Coby
פשוט עדיף שתשתקו אם אין לכם משהו חכם להגיד, אתם לא עוזרים לוויכוח בזה שאתם זורקים מילה זדונית שם
כמו
fuck, wtf, stf, hipi bitch

אם אין לכם את תרבות הדיון אז עדיף שלא תגיבו לטרדים כאלה וזהו

עוד משהו, רועי אתה לא בסדר שסגרת את הטרד!
מה הקטע ? אין לנו במה להתבייש, לסגור את הטרד זה כמו ללכת ולהשתיק את העניין מפני שהוא קיים, תשאיר אותו פתוח כדי שהוא ידבר וכדי שאנחנו נסביר לו שמה שהוא אומר לא נכון בהכרח
כל זה היה אידיוטי מהתחלה אבל אם כבר, לא סוגרים את זה זה רק יותר מפגר

Old Post Aug-30-2003 15:58  Israel
Click Here to See the Profile for EternalMusic Click here to Send EternalMusic a Private Message Add EternalMusic to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

quote:
Originally posted by EternalMusic
Viber , Coby
פשוט עדיף שתשתקו אם אין לכם משהו חכם להגיד, אתם לא עוזרים לוויכוח בזה שאתם זורקים מילה זדונית שם
כמו
fuck, wtf, stf, hipi bitch

אם אין לכם את תרבות הדיון אז עדיף שלא תגיבו לטרדים כאלה וזהו

מה הקטע ? אין לנו במה להתבייש, לסגור את הטרד זה כמו ללכת ולהשתיק את העניין מפני שהוא קיים, תשאיר אותו פתוח כדי שהוא ידבר וכדי שאנחנו נסביר לו שמה שהוא אומר לא נכון בהכרח

שתוק שתוק יאללה..
לא אמרתי אף אחת מהמילים שציינת וגם לא אמרתי מילה קרובה לזה
וחוץ מזה אם היית שם לב אני תרמתי הרבה יותר לוויכוח ממך כול הדברים שאמרת היו דברים ברורים מאליו והיה דיי ברור שאתה סתם מנסה להרשים את הטמבל בזה שאתה לא שונא את כול הערבים וכו',אם היית מכיר את הבן אדם היית מבין שאין לו הבנה צבאית,יש לו זילזול עמוק לישראלים ,שהמוסר שלו
סלקטיבי ובנוסף אין לו כבוד לממשלת ישראל (למרות ששאלתי אותו שלוש פעמים מה הפיתרון שלו לבעייה הערבית-פלסטינית והוא סתם החזיר לי בקללות) אז בבקשה ממך אל תתנשא

Old Post Aug-30-2003 16:23 
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

יאללה
EM
עשה טובה ושתוק קצת..

עלית לי על העצבים..

עם השטויות שלך..

למה מי האפס ההוא שיגיד לנו שאנחנו רוצחים ? הה ?

אה עוד מצתנצל בפניו...
מה אתה צריך שהוא יסלח לך ?

אני צחקתי מזה שהתנצלת בפניו, כמו איזה אפס...
מחכה למחילה..

מה אנחנו שמים בכלל על הבן של כבש הזה ?

שילך לחפש חיים...

Old Post Aug-30-2003 16:41  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

quote:
Originally posted by Viber
,הוא בסך הכול אומר שטויות לדעתי כי הוא חושב שכול המלחמות בעבר היו נקיות מוסריות וכ'ו וישראל שברה את הנורמות האלה ושחיילים סתם יורים בילדים...

אני ידוע לקרוא וראיתי מה הוא אמר....
אבל זה לא מצדיק לרדת לרמה שלו........

המעשה נעשה ואי אפשר לעשות כלום אבל פעם הבאה תדעו איך להתנהג עם אנשים... אל תזרקו סתם דעות בנושא שאין לכם הבנה בסיסית בו...

ואל תבינו אותי לא נכון אני מתעב תבן זונה הזה... אני פשוט מאוכזב לראות את החברים הישראלים שלי שמראים לו את מה שהוא רוצה לראות.

והאירוניה היא שאתם רבים פה בינכם...

Old Post Aug-30-2003 17:40  Israel
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

quote:
Originally posted by EternalMusic

אחי...
אתה יודע מה הוא אמר לי בפי אם שהוא החזיר לי?
שהוא מצטער על מה שהוא עשה וזה באמת לא במקום היה לפתוח את הט'רד הזה
הוא רק רצה לקבל חוות דעת נוספת למה שהוא יודע... משהו בסגנון

Old Post Aug-30-2003 17:53 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > הטרייד פוליטיקה שנסגר
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): [1] 2 3 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackDj Snowman live @ mad - 20.7.2001 [2002] [1]

Click here to listen to the sample!Pause playbackTopesio - Star Spaghetti (Original Mix) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 22:09.

Forum Rules: