Immoral_Monkeys_-_Next_Step_In_Our_LIfe הטראק הוכן על ידי ועל ידי dj rvs למי שמכיר מה אתם אומרים?
יפה אהבתי את הפתיחה אבל למה אין המשך??
___________________ .
אחים... תודה רבה על התמיכה... הטראק כבר גמור ואנחננו מחפשים כרגע לייבל כדע להחתים אותו סורי שאני לא יכול להעלות לכם את המלא.
quote:Originally posted by Origin יפה אחושרמוטה !במה הישתמשת ? לוג'יק
נשמע יפה לאאלה אחי בהצלחה
טוב... והנה אחרי יומיים מעייפים עוד טראק חדש ברוך השם לי עין רעה טפו טפו טפו הרעיונות רצים עם עכשיו תודיעו לי מה אתם חושבים על הקטע החדש... זה הקטע המלודיה תעשו חיים והכי חשוב תגיבו!
שמעתי את שניהם והם יפים אכו שרמוטה!
___________________ ____________________________ Only the quality one will survive Dont be falzan Fuck forum bu99fm!
תודה רבה שכחתי רק להוסיף שהעליתי כמובן איכות נמוכה יותר אז רק שתידעו שהסאונד במקור הרבה יותר נקי ומעולה
אחים שלי יש לכם קישרון !!!! אהתי את הכניסות שלכם ואת המנגינות המקפיצות אבל יש לי כמה עצות בישבלכם אז כך ...הסטרינגים בשירים שלכם יפים ..בחירת הכלים שלכם לסטריגים מצוינת רק שההרכב של הסטרינג קצת נשמאים מונוטונים ...לפי דעתי עוד דבר קטן שסמתי לב ..ההיהט לכם קצת פשוט ..תנסו להוסיף היהטים שירוצו מהר ביחד עם ההיהט הרגיל וזה יתן קצת יותר קצב מהירות לשירים UnusTheos