אתם לא מבינים מה הולך פה ההורים ביקשו ממני לארגן את המערכת בשביל שיהיה מוזיקה אמרתי להם שאין לי מוזיקה בשבילהם אז אחת החברות שלהם הביאה דיסקים שהיא הורידה מקאזה פתאום אני יורד למטה רואה 40 אנשים בני 50 רוקדים ל VENGABOYS אתה תותח שירים של אסקימו לימון טראנסים מוזרים בקיצר.... סטנד אפ קומדיייי הכי מצחיק אבא שלי בא אלי ביציאה "חן תסתובב עם הפונץ' שיהיה בר אקטיבי"
___________________ Never again.
חחחחחחחחח לפני שבוע בערך בסתכלתי על הדיסקים של ההורים שלי ומצאתי שם 3 אלבומים של טראנס מ95
___________________ I'm not an artist.... I'm a f****n work of art.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח vengaboys חחחחחחח זה היה טוב תאמת עכשיו שאני חשוב על זה שוב.. זה קצת מפחיד..
עכשיו הם נרגעו .. אחרי שעה של שירה בציבור הם סוף סוף נרגעו עכשיו אני בא לצאת לשבת עם חברים בהרצליה נחשו מה כל הרחוב חסום במכוניות שלהם וגשם אז גם אף אחד לא מוכן להוציא את הרכב שלו ררררררררררררר אני תקועעעעעע
מוזר.... הנוער של פעם!!! העיקר אתה רצית להשאר בבית בשביל זה... אבל בר אקטיבי.. אחד החזקים!!
___________________ .
תראה. תשמע... רציתי לצאת אבל הם חסמו את כל הרחוב הקטן והמסכן שלי עם המכוניות שלהם אז הייתי צריך לחכות שאיזה חבר יאסוף אותי בסוף סתם נסענו להסתובב בהרצליה, לא משהו רציני
חחחחחחחחח חזק איזה תותחים ההורים שך
LOL
quote:Originally posted by warpedd_ על הגב שלו? לא הבנת!! חן היה שבור בגלל שלא היה לו איך לקחת את האוטו אז הוא חיכה שחבר שלו יבוא לאסוף את החלקים שלו ואז הם יצאו