תרנגולת וחצי מטילה ביצה וחצי ביום וחצי תוך כמה זמן מטילה תרנגולת אחת ביצה אחת?
quote:Originally posted by coby למה יום וחצי ביום וחצי היא מטילה ביצה וחצי אז ביום היא מטילה ביצה . אבל דוגרי מזה החרא הזה ?! לא יודע היה נראה לי כאילו יש פו קאצ' אז סתם חירבשתי
quote:Originally posted by -CosmicFire- לא יודע היה נראה לי כאילו יש פו קאצ' אז סתם חירבשתי עם אלי אפעם אין קצים Plain Stupidity
אם כבר אז קוסמיק פייר צדק כי מדובר על תרנגולת וחצי ולא תרנגולת אבל אני רוצה הוכחה לכך שחצי תרנגולת יכולה להטיל ביצים בכלל
___________________ Never again.
יא דפק זאת לא החידה השאלה זה כמה ביצים יש ב5 ימים..
quote:Originally posted by DjChook אם כבר אז קוסמיק פייר צדק כי מדובר על תרנגולת וחצי ולא תרנגולת אבל אני רוצה הוכחה לכך שחצי תרנגולת יכולה להטיל ביצים בכלל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול!!!!!!! הרגת אותי מצחוק התשובה אגב היא אם תרנגולת וחצי מטילה ביצה וחצי ביום וחצי אז תרנגולת אחת מטילה ביום וחצי ביצה אחת תחשבו על זה.. קוסמיק פייר ניחש וצדק סחטיין על הניחוש ילדון
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
אבל תחשבו על זה ככה היום וחצי זה הזמן המקסימלי ולכן התשובה שתרנגולת אחת מטילה ביצה אחת ביום וחצי היא לא תשובה מדויקת בהכרח...
נכון.. חצי תרנגולת לא יכולה להטיל ביצים אז בסוף החצי יום התרנגולת באמצע או משהו..
___________________ I'm not an artist.... I'm a f****n work of art.
ביונדו - לא יודע מאיפה הבאת את החידה המאפנה הזאת אבל לפי המצב הנפשי שלך נראה לי גם אתה קרוב ללהטיל ביצים...
___________________ *** WeLCoMe To ThE FuNKy PLaNeT ***