כן כן אסטירד באה לארץ למסיבת נוער בטי אל וי.. בפורים יום ראשון ה - 7.3.04 DJ ASTRID DJ DANNY TUVAL ROEI FLINER ROBERT GITELMAN DROR OMRI SILVER מחיר כרטיס לבנים - 75 מחיר כרטיס לבנות 65 יש 700 כרטיסי בנים יש 1100 כרטיסי בנות כך שצריך להיות טוב אני כבר לא רוצה להבטיח כלום יש התעניינות?< בקשר ליחצון פרטים וכרטיסים אלי לאייסי 156508929 או לפלא 067729888
___________________ עובד = המנה הטובה ביותר ביקום !!!1
איזה זין רציתי כל כך לשמוע את יוהן
פוקימונים קוקסינלים זה בנים או בנות חחחחחחחחח
quote:Originally posted by Segev איזה זין רציתי כל כך לשמוע את יוהן גםם אני תאמין לי !! אבל הוא בפסטיבל דיגאיים במיאמי
quote:Originally posted by warpedd_ פוקימונים קוקסינלים זה בנים או בנות חחחחחחחחח פוקימונים קוקסינלים זה פוקימונים קוקסינלים הם לא בנים ולא בנות ואל תעליב פה את שני המינים שאתה מקשר אותם עם פוקימונים קוקסינלים
___________________ *** WeLCoMe To ThE FuNKy PLaNeT ***
כפרה על אסטריד גם כוסית וגם תותחית ואללה אני זוכר שהורדתי סט שלה בגאדס קיצ'ן לפני שנה שנתיים חווויה!!!!! אלון 65 שקל כרטיס לחברי הפורום מה אתה אומר?
quote:Originally posted by skelz כפרה על אסטריד גם כוסית וגם תותחית ואללה אני זוכר שהורדתי סט שלה בגאדס קיצ'ן לפני שנה שנתיים חווויה!!!!! אלון 65 שקל כרטיס לחברי הפורום מה אתה אומר? כן תמיד תוכל להגיד שעבדנו עליך...
quote:Originally posted by divx-master OMRI SILVER שאלה אמיתית ורצינית מכל הלב.... שיש לך את פלינר תובל גיטלמן שהם ללא ספק לא טייסטו מקומי אבל בכל זאת עשו כמה דברים במוזיקה הישראלית.. איך פלצן כמו עומרי סילבר מתקשר למסיבה? אני הייתי מתבייש לרשום אותו על ההזמנה
___________________ טראנס ישראל טייסטו ישראל - האתר הרשמי של טייסטו בישראל
DISGUSTED! איכסססססססססססססססססססססססססססססססססס
מגניב, אסטריד... כרגיל לא אהיה שם.. אבל בקטנה.. בטח בפורים נמצא מסיבה באזור