|
אז ככה חבר'ס...יום הסטודנט מגיע בעוד פחות מחודש...ואני מחכה ליופ הזה בהתרגשות רבה...כי מה שהיה שנה שעברה אני לא אשכח עוד הרבה זמן...מי שאין לו מושג זה מעין פסטיבל ענננק של הופעות, מסיבות כל מיני שעשעוים + יש גם שנה שעברה היו דוכנים של הבגדים למסיבות וכאלה...
קיצר משהו טוב...ותשובה לאלה שדואגים לגילאים שלהם - אין הגבלות גיל...זה בקוד...רק שהשנה לעומת שנה שעברה עשו כזה קטע שמי שמגיע מאוחר מ14:00 יצטרך לשלם 20 ש''ח בכניסה...אבל זה נראה לי מחיר מקובל בהחלט יחסית לכל ההשקעה של האירוע...
בכלל יום הסטודנט באונ' ת''א מאוד דומה עם כל האווירה שלו ליום העצמאות...ועוד הזיקוקים בסוף חבל על הזמן...היתי שנה שעברה מהבוקר עד השעות המאוחרות של הלילה...היה משהו סווווף...מאוד נהניתי...גם מבחינת ההשקעה של האירוע וגם עוד בנוסף לזה היו קטעים עם בנות - אני וחבר פגשנו שם 2 כוסיות חבלז מהרצליה שהיו בגילינו...והלכנו איתן למסיבה...משהו טוב בקיצר...
תבינו זה לא רק סטודנטים - חצי מתושבי תל-אביב באים לשם....ולכן עצה שלי "תבוא בבוקר.כמה שיותר מוקדם.כי אני זוכר בערב היה מפוצץ רצצצצצח באנשים!!!!
וחייבים לקבוע להפגש הפעם!!!!
מי שמגיע שיגיד נחליף טלפונים ונפגש...
אה..ולגבי האיירבייס לא נראה לי שהוא יהיה שם...ראיתי היום מודעה - ואני לא בטוח שראיתי שם את השם איירבייס...
נחיה ונקווה
נ.ב.:לגבי הקטע עם הכוסיות לא מבטיח שום דבר כי זה כבר תלוי בכישוריו של כל אחד מאיתנו וכמובן מזל!!! 

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit
|