Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > !!!טרד הטרחות-תאונות הגדווול
Pages (4): [1] 2 3 4 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004
Monkey Dancer 2 !!!טרד הטרחות-תאונות הגדווול

טוב חברים מתחיל לשעמם
אז שכל אחד יספר לפחות על טרחה אחת שזכורה לו מחייו...
(לאשכנזיים הכבדים מאיתנו, "טרחה" משמעותה מעידה קשה על הקרקע)

שתפו פעולה אין אחד שאין לו סיפור כזה...

ניתן לפרט גם תוצאות כגון שברים ופציעות:>

ודוגרי כל סיפור תאונה (לא של רכבים!!!) מצחיק יתקבל

Last edited by YoraY on May-06-2004 at 23:29

Old Post May-05-2004 20:19  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

ואני אפתח באחת..

אוקי אז...

המיקום - נתניה, ירידת יהודה הנשיא (תלולה+)ד
זמן - לפני כ13 שנים

אחי על אופניים, יום כיפור, מתחיל לרדת את הירידה שבאמצע הירידה הוא נדהם לגלות שהשרוך של הנעל נתקע בשרשרת של האופניים

235!@$ןצםי2פ!@$ב5םיותASGAS]שAS!@$GעשASG90!@$וD23@#%]בD

Old Post May-05-2004 20:20  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ-Kreing^^
Syncope

Registered: Jul 2001

לפני שלוש שנים אני ושלוש חברים שלי ירדנו לבית הארחה בקיבוץ, שזה בעצם מן חדרים קטנים כאלה כמו מלון...

פתאום קלטנו באיזה חלון זוג מזדיינים, התקרבנו התחלנו להתבונן. בחוץ היה חשוך והאנשים בחדר הזדיינו באור מלא...
קיצר כנראה שהבן קלט אותנו בחלון למה היינו ממש ממש קרובים, הוא כזה עוצר את המעשה ומסתכל, פתאום הוא נעמד כזה ובא לצאת אל הדלת...
והוא היה דיי אמתני ואנחנו היינו ילדים קטנים, דפקנו את הריצה של החיים, אני סובבתי את הראש אחורה לראות אם הוא רודף וחבר שלי ניתקע בי, נפלתי על אבן חדה אכושרטוטה עם הברך וזה עשה לי כאלה סיבוכים אחרי זה... מאז יש לי שם צלקת עצבנית ביותר של איזה 5 ס"מ.

"The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty."

--=My Music=--

Old Post May-05-2004 20:33  Israel
Click Here to See the Profile for DJ-Kreing^^ Click here to Send DJ-Kreing^^ a Private Message Add DJ-Kreing^^ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

quote:
Originally posted by DJ-Kreing^^
לפני שלוש שנים אני ושלוש חברים שלי ירדנו לבית הארחה בקיבוץ, שזה בעצם מן חדרים קטנים כאלה כמו מלון...

פתאום קלטנו באיזה חלון זוג מזדיינים, התקרבנו התחלנו להתבונן. בחוץ היה חשוך והאנשים בחדר הזדיינו באור מלא...
קיצר כנראה שהבן קלט אותנו בחלון למה היינו ממש ממש קרובים, הוא כזה עוצר את המעשה ומסתכל, פתאום הוא נעמד כזה ובא לצאת אל הדלת...
והוא היה דיי אמתני ואנחנו היינו ילדים קטנים, דפקנו את הריצה של החיים, אני סובבתי את הראש אחורה לראות אם הוא רודף וחבר שלי ניתקע בי, נפלתי על אבן חדה אכושרטוטה עם הברך וזה עשה לי כאלה סיבוכים אחרי זה... מאז יש לי שם צלקת עצבנית ביותר של איזה 5 ס"מ.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מעניין אותי איך סיפרת על הפציעה להורים:

"אמממממ.... הסתכלנו על אנשים מזדיינים ו... אחר כך נתקעתי עם עידו מאחורה"

Old Post May-05-2004 20:37  Israel
taltul
Schmoovinator

אז ככה זה קרה לפני..מממ...אני כבר לא זוכר בדיוק מתי...הייתי די קטו...

קיצר טיילנו אני וחבר שלי ואז פגשנו איזה ידיד אחד שרכב על אפניים...קיצר מה קורה מה מצב...ביקשתי ממנו לעשות סיבוב על אפניים הוא הסכים אבל שכחתי לשאול אותו איפה הבלם האחורי וקדמי כלומר באיזה צד נמצא כל אחד מהם...אז עוד לא היו לי אפניים בכלל לכן לא הייתי מבין בזה כל כך...קיצר...
לא יודע אבל לא היה לי כוח לחזור ולשאול אותו אז אני כזה התרחקתי מהם למשהו כמו 200 250 מטר....ואז התחלתי לנסוע בחזרה ובאותו זמן להאיץ כמו מטורף... בסופו של דבר "בדרך" לפני הסוף התחלתי לשאול את עצמי איזה מהבלמים ללחוץ כלומר איזה מהם הוא אחורי כדי שאני לא יעוף מהאפניים כשאעצור...חשבתי לשעות כזה עצירה יפה עם גלישה של הגלגל האחורי...אתם יודעים...
ואז בסוף אני כזה עוצר...ותבינו זו הייתה מהירות חבלז!!!משהו כמו 40 קמש בטוח!!!
ומה אתם חושבים..כן..זה היה בלם הקדמי...אני אפילו לא הבנתי מה קרה הכל כזה עצר לרגע אני מרגיש שגוף שלי עולה כזה למעלה ומתחיל להסתובב באוויר יחד עם האפניים...
אחרי זה אמרו לי עשיתי שם כמעט 2 סלטות...אבל למזלי הנחיתה הייתה די בסדר כמו שצריך על התחת...+ אפניים נפלו עליי מלמעלה אבל מרוב ההתרגשות לא הרגשתי אף כאב או משהו ובכלל לא נפצעתי...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post May-05-2004 20:56  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Origin
Supreme tranceaddict

Registered: Jun 2002

quote:
Originally posted by taltul
אז ככה זה קרה לפני..מממ...אני כבר לא זוכר בדיוק מתי...הייתי די קטו...

קיצר טיילנו אני וחבר שלי ואז פגשנו איזה ידיד אחד שרכב על אפניים...קיצר מה קורה מה מצב...ביקשתי ממנו לעשות סיבוב על אפניים הוא הסכים אבל שכחתי לשאול אותו איפה הבלם האחורי וקדמי כלומר באיזה צד נמצא כל אחד מהם...אז עוד לא היו לי אפניים בכלל לכן לא הייתי מבין בזה כל כך...קיצר...
לא יודע אבל לא היה לי כוח לחזור ולשאול אותו אז אני כזה התרחקתי מהם למשהו כמו 200 250 מטר....ואז התחלתי לנסוע בחזרה ובאותו זמן להאיץ כמו מטורף... בסופו של דבר "בדרך" לפני הסוף התחלתי לשאול את עצמי איזה מהבלמים ללחוץ כלומר איזה מהם הוא אחורי כדי שאני לא יעוף מהאפניים כשאעצור...חשבתי לשעות כזה עצירה יפה עם גלישה של הגלגל האחורי...אתם יודעים...
ואז בסוף אני כזה עוצר...ותבינו זו הייתה מהירות חבלז!!!משהו כמו 40 קמש בטוח!!!
ומה אתם חושבים..כן..זה היה בלם הקדמי...אני אפילו לא הבנתי מה קרה הכל כזה עצר לרגע אני מרגיש שגוף שלי עולה כזה למעלה ומתחיל להסתובב באוויר יחד עם האפניים...
אחרי זה אמרו לי עשיתי שם כמעט 2 סלטות...אבל למזלי הנחיתה הייתה די בסדר כמו שצריך על התחת...+ אפניים נפלו עליי מלמעלה אבל מרוב ההתרגשות לא הרגשתי אף כאב או משהו ובכלל לא נפצעתי...

פייייייייי ....איזה סיפור אחי !!!! הרגתה אותי!!!!חחחחחח

Old Post May-05-2004 21:25  Israel
Click Here to See the Profile for Origin Click here to Send Origin a Private Message Add Origin to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

quote:
Originally posted by taltul
...

אני מניח שמאז נהיית אלוף ב
Elasto Mania

המבין יבין

Last edited by YoraY on May-05-2004 at 22:18

Old Post May-05-2004 21:28  Israel
-CosmicFire-
Craiser Man

Registered: Dec 2002

quote:
Originally posted by YoraY
אני מניח שמאז נהיית אלוף ב
Elasto Mania

המבין יבין

חחח איזה סטלן!! :}

אהבתי את הסיפור עם המזדיינים

Old Post May-06-2004 10:14  Israel
Click Here to See the Profile for -CosmicFire- Click here to Send -CosmicFire- a Private Message Add -CosmicFire- to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj Black
Supreme tranceaddict

Registered: Oct 2001

סקייט... 9 מדרגות... יד שמאל שבורה

Old Post May-06-2004 11:12  Israel
Click Here to See the Profile for Dj Black Click here to Send Dj Black a Private Message Add Dj Black to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

3 בלילה
מרתף
פינג פונג
פינג פונג בראש
גלבה

Old Post May-06-2004 11:29  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
AnthemFreak
Pussy Addict!!!

Registered: May 2002

כיתה ח'...
נסענו כמה חברים באופניים
קיצור היו שני זוגות אופניים והיינו ארבעה ילדים
חבר הסיע אותי ושניים אחרים הסיעו אחד תשני כל פעם
קיצור הגיע תורי הסעתי את חבר שלי..
קיצור נסעתי די מהר לא זוכר בטח איזה ירידה.. איבדנו שיווי משקל ונפלתי והשמן הזה נפל עלי!!! ושברתי תיד למה נפלתי לא טוב על פרק היד
ותחשבו עוד עם כל המשקל שלו עלי אז בכללללל
וגם נפלתי קצת על הראש היתה לי בלוטה כזאת חחחחח זה עבר רק אחרי איזה שבוע ומשו

חחחח והיה עוד משו.. שהייתי קטן.. אבל ממש קטן..
אז נסעתי באופניים.. מי שמגבעתיים בטח מכיר תמקום.. במכתש שם ליד האיצטדיון... טוב זאת הירידה הכי תלולה שיכולה להיות!!! אבל מממשששש
קיצור נסעתי את זה תפסתי מעצמי גבר חחח ולקראת הסוף נפלתיייי
עכשיו הייתם חושבים אחרי ירידה כזאת ליפול הבן אדם גמור!! חחח אבל נפלתי הכי טוב בעולםםם כאילו לא קרה לי כלום וכולם באו לראות מה קרה לי וזה.. והיו שם ילדים גם יותר גדולים וכולם תפסו ממני גבר שאני לא בוכה כזה נפלתי כמו איזה תותח והמשכתי לסוע חחח
היו ימים!!

Old Post May-06-2004 12:27  Israel
Click Here to See the Profile for AnthemFreak Click here to Send AnthemFreak a Private Message Add AnthemFreak to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yaman
בעל מידות טובות

Registered: Sep 2003

לפני 4 שנים שההיתי בן 13 עליתי על מכשיר ריצה וחשבתי שאני אלוף עולם ושמתי על המהירות הגבוהה ביותר, איך שאני עולה .....
כול הברכיים שלי השתפשפו אוחשרמוטה כאב רצח!!

Old Post May-06-2004 12:41  Israel
Click Here to See the Profile for yaman Click here to Send yaman a Private Message Add yaman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > !!!טרד הטרחות-תאונות הגדווול
Post New Thread    Post A Reply

Pages (4): [1] 2 3 4 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackOMFG!! Amazing hard acid trance chewn....help!!!!!!! [2002] [2]

Click here to listen to the sample!Pause playbackKyau vs. Albert - Not With You (Ronski Speed Vocal Mix) [2005]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 22:26.

Forum Rules: