|
|
|
|
 |
|
 |
 |
YO-I
Supreme tranceaddict

Registered: Feb 2004
|
|
|
הבנת הנקרא, זה אחד מהדברים החשובים שלימדו אותי בבית הספר לפני המון שנים ומשום מה הכותב המהולל
YoraY
לא הבין מה שכתבתי
יקירי, מושיק שלומי, הוא ולא אחר מוציא אלבום כפול מחומרים שהוא יצר, דברים חדשים שלו שלא שוחררו עדיין וריליסים חדשים, זה דבר ראשון
דבר שני, אגרונאוט, השם שמושיק יוצר תחתו את מוזיקת הקלאב טראנס, גם כן אלבום כפול, אחד במיקס והשני יכיל רק סינגלים של קטעים חדשים שלא שוחררו, זה דבר שני
ודבר שלישי הפרוייקט בורדו שמושיק הפיק מוזיקלית, הם מוציאים אלבום חדש, דיסק אחד לא כפול, המוזיקה תיהיה דאון טמפו, מה שראית בקליפ זה טראק נסיוני שלא יהיה באלבום שמושיק יחד עם ליאון ויסמין החליטו לנסות בטי אל וי לייב, בעיקר בגלל סוג המוזיקה, פרוגרסיב, בפעם הבאה תקרא טוב מה שכתבתי ואגב, אין ולא יהיה יוצר יותר מדהים, יצירתי וכשרוני כמו מושיק, עם כל הכבוד לטייסטו וארמין, אבל הם גדולים בז'אנר שלהם, בפרוגרסיב, מושיק מספר 1
YO-I
|
|
May-22-2004 00:06
|
|
|
 |
 |
YO-I
Supreme tranceaddict

Registered: Feb 2004
|
|
|
חחח, מה זה? רק מושיק יעבוד עם גיטלמן, ממש, בכל אופן אני לא יודע עד כמה אתם מודעים לזה אבל מושיק מאד אהוב ומוכר בחו"ל, אין לכם מושג עד כמה
גם אני לא הבנתי מה הקשר בין
beam vs. cyrus
וכל שאר ההרכבים שהוזכרו כאן, באמת
WTF
כיוצר מושיק כמובן עשה טראקים מדהימים בזאנר הקלאב טראנס תחת השם אגרונאוט, גם ארמין וגם טייסטו הכניסו את הטראקים שלו לאלבומים שלהם ולגבי בורדו, כנסו לאתר שלו, תלחצו על הלינק שיש שם בורדו פרוג'קט ותשמעו סמפל ברקע, מוזיקה ספייסית, מדהים
YO-I
|
|
May-22-2004 12:12
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 23:27.
Forum Rules: