חבר'ה הרזידנט של מועדון הרוקסי בניו יורק מגיע לתת סט בדום מי הולך??
quote:Originally posted by Gil Shwarts חבר'ה הרזידנט של מועדון הרוקסי בניו יורק מגיע לתת סט בדום מי הולך?? אחי איזה גילאים זה?
___________________ In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks get left out, replaced by candy coated bullshit
quote:Originally posted by taltul אחי איזה גילאים זה? תנסה לנחש זה לא כזה קשה.......
אני לא מבין לא קוראים לו Jamie Anderson או שזה מישהו אחר או שזה אותו בן אדם רק בשם קצת אחר
quote:Originally posted by Sm0keMachine תנסה לנחש זה לא כזה קשה....... גבר היום זה לא נקסט הפקות היום זאת מסיבה של FAGOTS AFTER GAY PARADE דום וווקס יהיו מחוברים למסיבה אחת גדולה כך שתתנהג כמו אחד ,עפילו אם תהיה בן 12 יכניסו אותך
הייתי הולך בכיף אם לא האצבע הכואבת שלי והעובדה שיש מסיבה של אינפקטד עוד יומיים באומן בחיפה
___________________ ^*^Techno is for your mind, House is for your soul, and Carl Cox is a god^*^
הייתי הולך בכיף אם היו לי בגדים ורודים חור תחת כמו כוס של נימפומנית והייתי מצביע מרץ חחחחחחחחח אני מקווה שאף אחד לא נפגע אתה סולח לי אריק?
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation