היי חבר'ה חזרתי לא מזמן מהדרום שם היה לי טקס קבלת דרגות כן כן אני עכשיו סג"מ צעיר (מאוד) מיום ראשון אני בקריה... קיצר מהיום אני צריך לשרת 3 שנים... כלומר היום התגייסתי מחדש
מזל טוב גבר גבר ?
מזל טוב
רונן, זה בה"ד 12 ולא 11... בכל אופן... שיהיה במזל טוב אח שלו... אשרייך ועכשיו כולם בשירה רועמת גלעד קצין צעיר, גלעד קצין צעיר כולנו ביחד נביא לו בתחת כי גלעד קצין צעיר!!
___________________ .
quote:Originally posted by Sniper שיהיה בהצלחה יקציצ (לצעירים פה שלא מבינים זה קצין צעיר) תגיד לאיזה השלמה יצאת??? מודיעין ח"א quote:Originally posted by Narcotic Mind איפה תיהיה בקרייה? מול הפרקליטות הצבאית (והמכיר יכיר) ואגב תודה לכולם
quote:Originally posted by MasterP מודיעין ח"א ח"א בעע!
גלעד יש לך את השישי ואת השבת כולה כדי לפנות לחר"פ ולקחת תרופות נגד המחלה הכי שכיחה בצה"ל סגמת
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation