Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > תרד הסליחות
Pages (2): [1] 2 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

Registered: Sep 2003
Love Poundin' Sensation תרד הסליחות

כמו שאתם יודעים,יום כיפור בפתח
וזה זמן טוב לבקש סליחה
אז סליחה מכל חברי הפורום אם אי פעם פגעתי בכם או עצבנתי אתכם או לא יודע מה
מה שזה לא יהיה,סליחה
ויש כמה אנשים שאני צריך לבקש מהם סליחה מיוחדת:
קודם כל מאורן,שאני מודה שמפוסט התגובה הראשון שהוא כתב להודעה שלי התחלתי לשנוא אותו,אבל אחרי שדיברנו מסתבר שהוא גבר גבר ואין לי שום בעיה איתו
מסטיבי שאני נוהג לעצבן אותו בהערות הקצת גזעניות שלי חחח
מאלי הדרקון השחור שהרבה פעמים לא יוצא לי לשמוע את התוכנית שלו והוא בטח כבר התייאש מלשלוח לי הודעות לגבי התוכנית חחח אבל כשיוצא לי אני תמיד שמח לשמוע
מאלי המאמבה השחורה חחח שהתעצבנתי עליו באייסיקיו (אבל הוא התחיל!הוא כל הזמן קורא לי נעל חחח) אז סליחה על העצבים
ממוש כמובן שעיצבן אותי ואני אותו בלי סוף ועשיתי איתו כסאח לא קטן בפורום בעיקר בתרד על ההפסד של מכבי בליגת אלופות חחחח אז סליחה על כל מה שהלך שם
מבני היאמאן שלנו שנהגתי לקרוא לו ערס חחח
מסטאר החסוי שהייתי משגע אותו בצ'אט של רדיו חיפה בעיקר בקשר לטראקליסטים חחח
עומר מנהריה,אני יודע שאתה לא נכנס הרבה לפורום הזה אבל למקרה שתראה את ההודעה אז סליחה גם ממך
סורי אם שכחתי מישהו אבל בכל מקרה אם פגעתי במישהו אז סליחה!
ואחרון חביב סליחה מחן המוד שכולנו מעבידים אותו שעות נוספות ואני מבקש סליחה בשם כולם על הביקורות והשיגועים השנה

שתהיה לכולנו שנה טובה ומוצלחת בעזרת השם

Old Post Sep-21-2004 20:34  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001

טוב... אני יודע שאני חייב להרבה אנשים התנצלות... עברה עלי שנה של קריזות לא נורמליות...

אז קודם כל אני רוצה להגיד לכולם שאני מצטער אם פגעתי בכם... תסלחו לי, לא יודע בזמן האחרון אני עצבני כל הזמןן...

קודם כל לקוב, שאני יודע שלפעמים אני יכול להיות מעצבן, אבל בסופו של דבר זה רק לטובתך אחי...

מטל... שהתעצבנתי עליו על הטרד שהוא פתח על נישואין, באמת שזה היה שטותי, אז אני מצטער על זה אחי מקווה שתסלח לי...

לשגיא, מצטער שלא שלחתי ת'טראק שלך לגיטלמן, אבל אתה רואה שהכל יצא לטובה בסוף... לפחות אתה לא הפסדת כסף על תקליטים

אז באמת חבר'ה, כל בנאדם שפגעתי בא ושכחתי לרשום אותו, באמת שאני מצטער ושתהיה לכולנו שנה טובה נטולת קריזות ומרובה במוסיקה איכותית!

Old Post Sep-21-2004 20:47 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

וואי הרשימה שלי ארוכה...
עצבנתי פה המון אנשים לדעתי...

פשוט סלחו לי חבר'ה לא התכוונתי אבל באמת שלא...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Sep-21-2004 21:02  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Segev
Armin Addict

Registered: Mar 2002

ואללה אני לא חושב שפגעתי פה במישהו אבל בכל זאת עם כן אני מבקש סליחה

Old Post Sep-21-2004 21:07  Israel
Click Here to See the Profile for Segev Click here to Send Segev a Private Message Add Segev to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
skelz
.:: b0o ::.

Registered: Mar 2003

הממ.. לא ידוע לי שיצא לי לגרום למישו לשנוא אותי כי לא רבתי עם אף אחד במשך שהותי פה.. ואם כן אני מצטער
סליחה!

גמר חתימה טובה לכולכם אחים!

Old Post Sep-21-2004 21:09  Israel
Click Here to See the Profile for skelz Click here to Send skelz a Private Message Add skelz to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

סלחו לי חברה..
אני יודע שרבתי פה \ עיצבנתי פה הרבה אנשים..
ועזבו, צריך ללכת לבצפר אז אין זמן לפרט..

קיצר צום קל וגמר חתימה טובה...
וסליחה לכל מי שפגעתי בו

Old Post Sep-22-2004 06:08  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
GLoBaL-MUZiK
BaBaR King of Jungle

Registered: May 2002
Satan (eek!)

לא ניראה שעיצבנתי פה הרבה אנשים כי דוגרי אני כמעט לא נמצא פה אבל היו לי כמה תגובות מפגרות לטרדים שאנשים פתחו ואם עיצבנתי או גרמתי אי נוחות למישהו פה אז אני מצטער מכל הלב, אני יודע שכל הזמן התלוננתי על זה שבכוונה לא נותנים להאוס במה ואני יודע שזה יכול לעצבן אנשים אז אני מבטיח להפסיק עם זה, ואני מצטער על כל התגובות השטותיות שכתבתי שהמלל שלהם לא היה קשור לנושא, אם שכחתי משהו אתם יכולים להזכיר לי ואני יתנצל עליו גם

אהההה כן וסליחה מיוחדת לעודד דרורי, אני יודע שכל הזמן אני יורד עליך ומתנהג אליך חרא וכל זה, אבל תאמין לי שמאחורי כל זה אני ממש מעריך אותך גם כבן אדם וגם כיוצר מכושר, אז עשה לי טובה ועל תיקח ללב כל מה שאני אומר כי אני יכול להיות די מטומטמם לפעמים, אז אני מקווה שתוכל לסלוח לי ואני מבטיח לך שאני ישדל להפסיק עם החרא הזה

Old Post Sep-22-2004 06:56  Israel
Click Here to See the Profile for GLoBaL-MUZiK Click here to Send GLoBaL-MUZiK a Private Message Add GLoBaL-MUZiK to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

יאלה יאלה אנשים לבקש סליחות אל תתביישו!
תפתחו השנה דף חדש!
ואל שכחו שאפילו אם אתם צמים והולכים לתפילות זה מכפר רק על העבירות בין האדם למקום אבל עם חטאתם לחבריכם זה לא מכופר עד שמבקשים מהם סליחה אז יאלה לא להתבייש

Old Post Sep-22-2004 13:10  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

Registered: Nov 2002

קודם כל .. רעיון יפה לפתיחת הודעה כזו.
וכל הכבוד שכל סליחה נאמרה באופן אישי ולא כללי כי רק לסליחה כזאת יש טעם למחילה לפי דעתי - שזה בעצם על מה שיום כיפור מתבסס אם הבנאדם לא סולח אז חבל על הזמן

אז סליחה מאלכס על העקיצות שהייתי נותן לך בהודעות.. לא ידעתי שזה יגיע עד כדי שנאה

סליחה מטל שמההתחלה הטובה שהייתה ביננו זה נהפך ונהיה מכוער
והיו ביננו וויכוחים סתמיים.

בעקרון סגרנו לפני אבל זאת הזדמנות נוספת להגיד סליחה.

אני חושב שלא היו מקרים שפגעתי במישהו כי אני תמיד זוכר ומנסה לתקן אם קרה משהו.

אוהב את כולכם המון!
וגמר חתימה טובה לכולם!

Old Post Sep-22-2004 13:34  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004

לא נראה לי שפגעתי פה במישהו ,בכל זאת אנ'לא מכירה הרבה כאן ובכל זאת:
יש כמה שאני רוצה לבקש מהם סליחה:
מאליקו שאני מציקה לו כל הזמן ואין לי מושג איך הוא עדיין סובל אותי
מירון שסובל את כל המצבי רוח שלי
מצח על זה שירדתי עליו על הכאבי גב
מגיל שצריך לבקש ממני אישור על התמונות
ואם שכחתי מישהו אז סליחה!

Old Post Sep-22-2004 16:40  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yaman
בעל מידות טובות

חבר'ה

אני מתנצל בפני כול אחד ואחד כאן בפורום המצוין הזה ומבקש סליחה אם פגעתי בו

ממש מצטער

תודה יאמן

נ.ב

גמר חתימה טובה וצום קל

Old Post Sep-22-2004 16:55  Israel
Click Here to See the Profile for yaman Click here to Send yaman a Private Message Add yaman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002

וואללה אני סולח לכולכם!!! איזה גבר אני חחח מוש אני מבקש סליחה שהתווכחתי איתך מזמן ואז עשית ברוגז עם הפורום... אמממ לא זוכר עוד מישהו שפגעתי בו... אם יש כזה שירים את ידו... ויוב זה בסדר אני כבר מסתדר לבד אני צריך לשלוח דמואים כבר...

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Sep-22-2004 17:03  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > תרד הסליחות
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): [1] 2 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackUnknown From Robert Gitelman - Live @ Club Fresh (Freshfm) 28-02-05 [2005] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackSchiller - "Das Glockenspiel" (Humate Remix) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 20:29.

Forum Rules: