Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Robert Smit @ TLV, Tel Aviv, Israel 29/4/05
  Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004
Robert Smit @ TLV, Tel Aviv, Israel 29/4/05

סוף סוף תקליטן שמנגן קלאב טראנס מלודי ומלא! הוא שם גם די הרבה ישנים ולהיטים שסוף סוף יצא לנו לשמוע אותם במועדון! כתובים רק שמות הקטעים שזיהינו:

ronski speed- 2day
re:locate- typhoon
morph- creatures (arc in the sky remix
Ernesto vs. Bastian - Dark Side Of The Moon
moonrush- Risky Business (Arc In The Sky Remix
albert vorne- A Leaden Day (M.I.K.E Remix
g&m project- sunday afternoon
?- age of love
olive- you're not alone (remix
Ferry Corsten - Holding On (remix
ferry corsten - it's time
Tony Walker - Field Of Joy
veracocha- carte blanche
yahel- devotion (armin remix
plastic boy- live another life
plastic boy- silver bath
Gouryella - Tenshi
rank1 - airwave (push remix

מי שחושב שארמין, יוהן, מייק, פלאמינג, פרי, פרי אוניל, מרקוס שולץ נותנו פה קלאב טראנס מלודי, לא יודע על מה הוא מדבר!
ההופעה הזו הזכירה לכם ולמדה אותכם מה זה
MELODIC UPLIFTING TRANCE
לדעתי הוא היה צריך לתת קצת יותר חדשים אבל למי אכפת, העקר שנתן מלודיות.
לסיום נאמר רק שרונאלד ואן גלדרן מגיע עוד מעט...
ביי ביי
עוזי

Last edited by uzi on May-01-2005 at 22:19

Old Post May-01-2005 22:11  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002
Re: Robert Smit @ TLV, Tel Aviv, Israel 29/4/05

quote:
Originally posted by uzi
סוף סוף תקליטן שמנגן קלאב טראנס מלודי ומלא! הוא שם גם די הרבה ישנים ולהיטים שסוף סוף יצא לנו לשמוע אותם במועדון! כתובים רק שמות הקטעים שזיהינו:

ronski speed- 2day
?- age of love
veracocha- carte blanche
plastic boy- silver bath
Gouryella - Tenshi

מי שחושב שארמין, יוהן, מייק, פלאמינג, פרי, פרי אוניל, מרקוס שולץ נותנו פה קלאב טראנס מלודי, לא יודע על מה הוא מדבר!
MELODIC UPLIFTING TRANCE
ביי ביי
עוזי

עוזי באמת היה ערב מצויין מבחינת מוזיקה לדעתי
אבל....מרקוס שולץ ופרי אוניל לא מנגנים אפליפטינג טראנס בכלל

פרי קורסטן משלב קטעי אלקטרו-טק-טראנס מהרפרטואר של השנים האחרונות שלו וגם טק בנוסף לאפליפטינג (כולל יציאות של פרוגרסיב אחת ל-)

ארמין בכלל אי אפשר להגיד עליו שהוא מנגן סגנון אחד
אפליפטינג זה כביכול הסטייל הכי מנוגן בסטים שלו...אבל עדיין פרוגרסיב האוס וטראנס כמו גם טק טראנס ואף טכנו והארד טראנס ביציאות לא תכופות מקבלים אצלו ביטוי גדול בסטים

יוהן חילן הוא שיא הגיוון מבחינת סגנון לפחות בתוכניות הרדיו שלו
נקווה שהוא ישכיל לגוון ולחדש ברמות גם בסטים שלו בכל מקרה אפליפטינג טראנס אצלו זה אולי 40 אחוז מהסט

פלמינג הוא בכלל משהו על גבול ההארד ופסיי טראנס לפחות כיום
ומייק הדי גיי הוא בהחלט לא הכתובת לאפליפטינג מלודי לפחות לא לסטים שמורכבים רק מזה...הוא בכלל מתחיל בפרוג האוס מאוד איטי לפעמים מאוד משעמם אפילו גם לחובבי הסטייל
בקיצור אתה מצפה מהם משהם לא...וזה לנגן רק מלודיות
וזה לא הדבר העיקרי יש קטעים סוחפים מאוד שהם לא מלודיים
או שהמלודיה היא לא זו שמשחקת בהם תפקיד ראשי

Old Post May-01-2005 23:17 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Star
Supreme tranceaddict

Registered: Jul 2004
Re: Robert Smit @ TLV, Tel Aviv, Israel 29/4/05

quote:
Originally posted by uzi

ronski speed- 2day
?- age of love
veracocha- carte blanche
plastic boy- silver bath
Gouryella - Tenshi

MELODIC UPLIFTING TRANCE
ביי ביי
עוזי

אתה רק מצדיק את מה שאני אומר וחושב לאורך זמן רב
שאפשר להנות ולהביא תקליטנים אחרים חוץ מה 5 הקבועים ולהנות באותה מידה ואולי אולי אפילו יותר

Old Post May-02-2005 05:12  Israel
Click Here to See the Profile for Star Click here to Send Star a Private Message Add Star to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004

אילן אני יודע מי אמור לנגן מלודיות. פרי אוניל, שולץ, פלאמינג וכאלה לא אמורים. אבל ארמין ופרי ויוהן כן! יוהן נתן פה מלא חרטא הוא מקצוען ואלוף אבל מלודיות הוא לא נתן פה! הוא נתן "דרים ציילד" ו"ליגאיה" באמצע וזהו! מלא יבשים! אמין נותן פרוגרסיב בלבד! בסוף הוא נתן "וויטרום" ו"פוש" - חה חה חה... זה לא תקליטן מלודיות! תקשיב אני לא מתכוון לשגע את כולם פה - אני אוהב מלודיות והמפורסמים האלה השתנו בשנים האחרונות לגמרי. זאת הנקודה! ולסיום תציץ במה שמייק ניגן במקומות אחרים בעולם לפני כמה חודשים. באוסטרליה הוא נתן מלודיות! וגם בהולנד! וגם בעוד מלא מקומות! הוא יכול היה לתת פה מלא מהפקותיו המלודיות! אני מזכיר לך שהוא גם "מייק" "אקטיב סייט" "פוש" "פלאסטיק בוי" עוד מלא שמות ישנים ועכשיו עוד מלא שמות חדשים! על מי הוא עובד? הוא לא רצה לשים מלודיות! אנחנו התחננו לפני הסט ובאמצע שיתן והוא לא רצה! אני יודע שהוא אוהב טכנו! אבל פה ידידי אנשים ממש לא אהבו ויאהבו את זה יותר מדי! אדוני, הופעתו הייתה נפילה!

Old Post May-02-2005 17:28  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
Originally posted by uzi
אילן אני יודע מי אמור לנגן מלודיות. פרי אוניל, שולץ, פלאמינג וכאלה לא אמורים. אבל ארמין ופרי ויוהן כן! יוהן נתן פה מלא חרטא הוא מקצוען ואלוף אבל מלודיות הוא לא נתן פה! הוא נתן "דרים ציילד" ו"ליגאיה" באמצע וזהו! מלא יבשים! אמין נותן פרוגרסיב בלבד! בסוף הוא נתן "וויטרום" ו"פוש" - חה חה חה... זה לא תקליטן מלודיות! תקשיב אני לא מתכוון לשגע את כולם פה - אני אוהב מלודיות והמפורסמים האלה השתנו בשנים האחרונות לגמרי. זאת הנקודה! ולסיום תציץ במה שמייק ניגן במקומות אחרים בעולם לפני כמה חודשים. באוסטרליה הוא נתן מלודיות! וגם בהולנד! וגם בעוד מלא מקומות! הוא יכול היה לתת פה מלא מהפקותיו המלודיות! אני מזכיר לך שהוא גם "מייק" "אקטיב סייט" "פוש" "פלאסטיק בוי" עוד מלא שמות ישנים ועכשיו עוד מלא שמות חדשים! על מי הוא עובד? הוא לא רצה לשים מלודיות! אנחנו התחננו לפני הסט ובאמצע שיתן והוא לא רצה! אני יודע שהוא אוהב טכנו! אבל פה ידידי אנשים ממש לא אהבו ויאהבו את זה יותר מדי! אדוני, הופעתו הייתה נפילה!

תשמע אני יודע שאתה מצפה לאפליפטינג מלודי ולא לפרוגרסיב מלודי כנראה....
וארמין הגיע לאן שהוא הגיע בזכות הגיוון של הסטים שלו שהציעו לא רק את האפליטינג אלא גם את הפרוגרסיב טראנס והפרוגרסיב האוס ושילובים של סגנונות נוספים בסטים שלו
ואת חילן אוהבים בגלל היותו די גיי שמנגן בבי פי אם גבוה ואוהב להתחרע מפעם לפעם על קטע תורן חוץ מזה שהוא מנגן יותר מגוון מארמין אפילו

קיצמר אין על מה להתווכח אני רק מאחל לך שלאנג או סטיב הלסטריפ יגיעו אי פעם ארצה כי הם עדיין מנגנים כמעט רק הפקות מלודיות

Old Post May-02-2005 18:25 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
markfeldman
Officer & a Gentelman

Registered: Nov 2003

quote:
Originally posted by uzi

מה זה "אמור" - כל אחד מנגן מה בראש שלו.

נראה לי אתה לא עוקב מספיק אחר יוהן גילן וארמין ...

הם כבר מזמן מגוונים את הסטים שלהם...

Mr. Sam feat. Claud9 - Cygnes
David Forbes feat. Antonia Lucas - Because of You
Harry Lemon vs Interstate - I Found Tiga
Motorcycle - Around You
RR Workshop - Electrolux w/ Ridgewalkers featuring EL - Find (Acappella)
Miller & Divini – Many Years

Old Post May-02-2005 20:02  Israel
Click Here to See the Profile for markfeldman Click here to Send markfeldman a Private Message Add markfeldman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
Originally posted by markfeldman
מה זה "אמור" - כל אחד מנגן מה בראש שלו.

נראה לי אתה לא עוקב מספיק אחר יוהן גילן וארמין ...

הם כבר מזמן מגוונים את הסטים שלהם...

אני אישית מוכרח לציין מארק שהייתי פעמיים בארמין
פעמיים בפרי
ופעמיים בחילן

ארמין זה באמת כיף לראות אותו פעם בכמה חודשים
פרי לצערי לא מעדכן מספיק תסטים שלו
הוא בחור חביב אבל מוזיקלית אני יכול להסתפק בלראות אותו פעם בשנה -שנה וחצי
חילן לצערי ואני מקווה להתבדות הפעם נותן סטים שרחוקים לעתים קרוב לשנות אור מתוכניתו...
אני מגזים עם השנות אור אבל הכוונה היא ששעתיים תוכנית שלו כסט יכול להיות חוויה מחשמלת...זה לא משמקבלים במועדון בפועל לצערי...

Old Post May-03-2005 18:39 
markfeldman
Officer & a Gentelman

Registered: Nov 2003

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אני אישית מוכרח לציין מארק שהייתי פעמיים בארמין
פעמיים בפרי
ופעמיים בחילן

ארמין זה באמת כיף לראות אותו פעם בכמה חודשים
פרי לצערי לא מעדכן מספיק תסטים שלו
הוא בחור חביב אבל מוזיקלית אני יכול להסתפק בלראות אותו פעם בשנה -שנה וחצי
חילן לצערי ואני מקווה להתבדות הפעם נותן סטים שרחוקים לעתים קרוב לשנות אור מתוכניתו...
אני מגזים עם השנות אור אבל הכוונה היא ששעתיים תוכנית שלו כסט יכול להיות חוויה מחשמלת...זה לא משמקבלים במועדון בפועל לצערי...

אני חייב לחלוק עליך !

למרות שמבחינת מר קורסטן יש משהו במה שאתה אומר.
הוא יותר מידי מנגן את הרפרטואר שלו...

Mr. Sam feat. Claud9 - Cygnes
David Forbes feat. Antonia Lucas - Because of You
Harry Lemon vs Interstate - I Found Tiga
Motorcycle - Around You
RR Workshop - Electrolux w/ Ridgewalkers featuring EL - Find (Acappella)
Miller & Divini – Many Years

Old Post May-03-2005 20:42  Israel
Click Here to See the Profile for markfeldman Click here to Send markfeldman a Private Message Add markfeldman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Scorchio
Sorry! We Are Circoloco

Registered: Apr 2001

עזבו אותכם חארטות הוא ניגן
Age Of Love - Age Of Love [Fred Baker Remix]
אינעל העולם איזה קטע רציתי לבכות
רק חבל שכאב ראש מאסיבי בתוצאה מהסאונד המזעזע של הטי אל וי גרמו לי ללכת מוקדם

אבל סך הכל הייתה אחלה מסיבה

SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!

Old Post May-04-2005 17:40  Israel
Click Here to See the Profile for Scorchio Click here to Send Scorchio a Private Message Add Scorchio to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Robert Smit @ TLV, Tel Aviv, Israel 29/4/05
Post New Thread    Post A Reply

Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playback--- 2005 Tune Needs IDing ---- [2006] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackQuintessential - "A Day To Remember" [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 16:18.

Forum Rules: