Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > What do ya thing about jimmy goldschmitz - horizon (peter luts remix)
  Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
DJ-Kreing^^
Syncope

Registered: Jul 2001
Dunno What do ya thing about jimmy goldschmitz - horizon (peter luts remix)

jimmy goldschmitz - horizon (peter luts remix) is a tune that became a hit in the israeli clubs in the last few months. many israeli djs like this tune, and when they play it the crowd allways go nutz.

But i dont see whats so spacial about this one:

חסר מלודיה, כל מה שיש בו זה ציפצופים מגעילים שחוזרים על עצמם כל פעם
כל מי שבא לצרוב אצלי תמיד מבקש שאני ישם לו את השיר הזה בדיסק

Whats your opinion about it guys??

"The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty."

--=My Music=--

Old Post Nov-18-2001 07:50  Israel
Click Here to See the Profile for DJ-Kreing^^ Click here to Send DJ-Kreing^^ a Private Message Add DJ-Kreing^^ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Gil Shwarts
Guest

Registered: Not Yet
הטראק הזה עבר את זמנו אחי
עוד רק כשהוא יצא הוא היה להיט בישראל
עכשיו בקושי שומעים אותו...

אני אישת דווקא אהבתי אותו אבל לא בשמיעה בבית... רק במסיבות.

Old Post Nov-18-2001 10:31 
Add  to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001

טראק חמוד..
Wayyyyyyy Overplayed
במסיבות!!!.. כמו שגיל אמר הטראק באמת עבר כבר את זמנו!!

Music will go on

Old Post Nov-18-2001 11:51 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

אחלה טראק ישן אבל עדיין שמים אותו בחלק מהמסיבות...

זה כמו שעדיין שמים
played a live

שזה כל כך ישן היה לי את זה בטיול השנתי שכיתה הקודמת שלי....

James Holden is my only GOD!

Old Post Nov-18-2001 12:45 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ-Kreing^^
Syncope

פשוט בחודש שעבר הייתי בשתי מסיבות וניגנו אותו בשניהן
הדיג'י סיפר לי שהטראק הזה להיט עכשיו בארץ וכבר היה לי אותו לפני איזה חודשיים אז החלטתי לפרסם על זה
thread

"The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty."

--=My Music=--

Old Post Nov-18-2001 13:01  Israel
Click Here to See the Profile for DJ-Kreing^^ Click here to Send DJ-Kreing^^ a Private Message Add DJ-Kreing^^ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
R-Yeah
Senior tranceaddict

Registered: Oct 2001

שהורדתי את הטראק הזה הורדתי אותו בשני גירסאות השניה היא של גימי גולדשמיץ או שפיץ

וששמעתי את שניהם נגעלתי מזו של פיטר ונדלקתי על זה של גימי הוא ממש חמוד ואז אחרי כמה זמן חברים שלי באו אלי וחיטטו לי במחשב
והשמיעו לי אותו ואמרו ואללה זה הטראק האדיר הזה
ורסמי לא ידעתי שיש לי אותו במחשב כי הוא כול כך לא מרשים שפשוט התעלמתי ממנו מההתחלה
קיצר טראק חרא ממוסחר שפשוט יש לו סאמפל שהוא מקפיץ
וחוץ מזה כול טראק שתשים בדיסקוטק ואנשים שומעים בום בום הם ירקדו במיוחד שיש עליה מצפצפת ואז שקט ואז באסים

אפילו ילד בן שש יקפוץ

Old Post Nov-18-2001 13:16  Israel
Click Here to See the Profile for R-Yeah Click here to Send R-Yeah a Private Message Visit R-Yeah's homepage! Add R-Yeah to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001
Thumbs down

אני דווקא די אהבתי את הטראק הזה
אבל יש לי אותו כל כך הרבה זמן שאני כבר לא טורח לשמוע אותו

זה ששמים אותו במסיבות זה לא רק בגלל שהאנשים בשראל אוהבים את זה
אלא גם בגלל שחסר לדיג'איים חומר
זה המצב בארץ... אין מה לעשות

Old Post Nov-18-2001 21:47 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ_BoN
Senior tranceaddict

King קצת ארוך, תשתדלו לקרוא עד הסוף

quote:
Originally posted by MoSH_MaN
אחלה טראק ישן אבל עדיין שמים אותו בחלק מהמסיבות...

זה כמו שעדיין שמים
played a live

עזבו את הבעיות של המדינה של הפער בין עשירים לעניים
בין הדוסים לאנשים הנורמלים

הצרה הכי נוראית של המדינה הזאת זה אפקט העדר, מאותה סיבה שעדיין מוחאים כפיים במטוס כשנוחתים. כאילו- מה זה?!?!

אז ככה "דיג'יי" מוריד שיר מהאינטרנט הוא רואה שזה הולך, אחרים מתחילים לשים את זה, עד שזה תופס בכל המסיבות בארץ, עכשיו דבר כזה לוקח זמן.
"דיג'יי"
שרואה שהוא שם את הטראק הזה וזה עובד יעני הקהל קופץ לא יהסס לשים את זה בעוד מסיבה עד שהם יפסיקו לקפוץ
אבל הערסים כל כך מטומטמים שהם יקפצו לכל מוזיקה. סליחה לא רק הערסים, בכלל, כל מי שלא מכיר את סצינת הטראנס העולמית, טוב אפשר להגיד האירופאית, זה בערך אותו הדבר.

עכשיו בגלל שה"דיג'יים" בישראל כל כך בורים בנושא הזה לא יהיה להם אכפת לבייש את עצמם בטראק כל כך ישן כי הרי אף אחד לא יודע שזה ישן! מה הקהל מבין? הם רק יודעים "אה איזה כלי הדיג'יי הזה הוא שם את הטראנס בית חולים (השם של הערסים לבק טו ארת')"..מבינים? ברגע שהקהל יהיה מודע שהטראק הזה הוא ישן, וברגע שישימו אותו הרבה ברדיו המצב יהיה יותר טוב.

קחו למשל כל מיני שירי פופ מהאמטיוי- אמטיוי לא יעיזו לשים בפריים טיים למשל את
RHCP - Under The Bridge
נכון, זה שיר ע-נ-ק
ונכון, זה היה להיט גדול
אבל עבר זמנו! יש דברים חדשים!
עכשיו, בגלל שהקהל מודע לדבר הזה אז הם בחיים לא ישימו את זה
אבל הדיג'יי עצמו אפילו לא יודע שגולדשמיץ זה ישן! וגם אם הוא היה יודע הוא היה חושב שזה בסדר.

לדעתי צריך חקיקה של הכנסת בעניין

Old Post Nov-18-2001 23:05 
Click Here to See the Profile for DJ_BoN Click here to Send DJ_BoN a Private Message Add DJ_BoN to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001

צודקים...
ויובל - אני איתך
WAAAAAY OVERPLAYED ...

Old Post Nov-18-2001 23:08  Israel
Click Here to See the Profile for luckystrike Click here to Send luckystrike a Private Message Add luckystrike to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Ariels
!Con La Nueva York!

Registered: Oct 2001
Re: קצת ארוך, תשתדלו לקרוא עד הסוף

quote:
Originally posted by DJ_BoN

עכשיו בגלל שה"דיג'יים" בישראל כל כך בורים בנושא הזה לא יהיה להם אכפת לבייש את עצמם בטראק כל כך ישן כי הרי אף אחד לא יודע שזה ישן

זה לא קשור לישן למשל קח את
Ballroom - Passanger (Marc O'tool)

כמה שהשיר הזה עתיק אני עדין חולה עליו וזה לא כמו כל הקלאב/מלודי טראנס שעם כל הצפצופים נמאס עם הזמן, פסנג'ר זה טראק איכותי שאפילו עם 10000 שמיעות לא נמאס לך ממנו ועובדה שלפעמים שמים אותו במועדונים וכל העולם דה פאק יודע שהוא ישן אבל אף אחד בחיים לא יגיד
איזה חרא הדי-ג'י הזה הוא שם פסנג'ר

כנ"ל גם לגבי
Celeda - The underground
ה44 שניות הראשונות- שאני שומע את הטראק נכנס אני חייב לטפס על איזה סטנד או חבית או באר או משהו ולרקוד גבוהה מעל כולם
מה לעשות יש טראקים טובים וזה לא משנה עד כמה הם ישנים זה משנה כמה הם אוברפלייד וכמה שרטו אותם בשכל וזו הבעיה כי אם אני הולך למועדון ומה לעשות אני חולה כמעט על כל הגרסאות של
IIO-Rapture

כשדי-ג'י שם את הטראק הזה 3 פעמים באותה מסיבה בפעם השניה אני כבר הולך לבאר להרביץ איזה טקילה.

מה משמזכיר לי חוקי מסיבות כמו
"אסור להשים אותו טראק פעמיים באותה מסיבה"
או
"אסור להשים שני טראקים של אותו אומן ברצף"

אז לגבי האובר פללי ברור שאם שמים לך את אותו שיר באותה מסיבה 3 פעמים ימאס לך ממנו תיחו וזה הבעיה בארץ שהדי-ג'יים בארץ לא מעודכנים
ואין לה חומר אז הם חורשים על אותו חומר וכל מסיבה שאני הולך אליה נשמעת כמו הקודמת רק עם סדר שונה של הטראקים

Old Post Nov-18-2001 23:42  United States
Click Here to See the Profile for Ariels Click here to Send Ariels a Private Message Visit Ariels's homepage! Add Ariels to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > What do ya thing about jimmy goldschmitz - horizon (peter luts remix)
Post New Thread    Post A Reply

Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackSander Kleinenberg playlist ID #2 [2005] [4]

Click here to listen to the sample!Pause playbackBismark - Just A Moment (Melodymaker Rmx) [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 13:54.

Forum Rules: