יצא הטראק המצוין הזה סוף סוף! וזה לא radio rip !! בטח תקבלו לזה דיירקט לינק בדוונלואד סקשן בקרוב מאוד!! אז תורידו את הטראק הזה ותהנו!
תודה אחי.. אני משיג את זה עכשיו
טוב אחי אני בדקתי את העניין וזה לא ה Full Vinyl Rip זה איזה אידיוט אחד שהביא את הריפ של הרדיו וחשב שזה הויינל ריפ :|
לאאא.. אני הורדתי את זה מ raremusicfinder היום..זה 100% גרסה מלאה, לא מהרדיו.. 9:10 192KBS מאיפה הורדת את זה?
quote:Originally posted by Trance man לאאא.. אני הורדתי את זה מ raremusicfinder היום..זה 100% גרסה מלאה, לא מהרדיו.. 9:10 192KBS מאיפה הורדת את זה? יש לי את הגרסה של 9:10 192KBPS ויש לי גם חברים שיודעים אם משתחרר או לא והגרסה הזאת גם פורסמה פה ב Download Section אז אחי.. אני יודע זה 100 % רדיו ריפ
quote:Originally posted by DJ-Energy יש לי את הגרסה של 9:10 192KBPS ויש לי גם חברים שיודעים אם משתחרר או לא והגרסה הזאת גם פורסמה פה ב Download Section אז אחי.. אני יודע זה 100 % רדיו ריפ *מאשר*
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
טוב..כל עוד האיכות טובה וזה לא ממוקסס,זה מספיק טוב בשבילי.
כן חבר'ה הכל טוב ויפה... טראק תותח אבל איפה אני יכול להוריד את ה-full vynil rip?? תודיעו לי בבקשה...
אל תדאגו אנשים אני יודיע לכם שיוצא ה full vinyl rip
לא משנה לא משנה כבר מצאתי...
איפה מצאת את זה????
___________________ Top 3 of All Time 1. Phrenetic System - Intensity 2. King of Clubs - Revelation [Airwave Remix] 3. Ayu - M [Above & Beyond Typhoon Dub] Tune of The Moment Afterlife - Never Before (Bobby Blanco and Miki Moto Mix) [Hed Kandi] My Vinylist
מצאתי את זה ביזה אתר לא זוכר אותו... אם אתה רוצה שאני ישלח לך pm me...