|
קצת עצוב
לי לקרוא את הראיון עם סהר
את סהר אני מכיר אישית כבר כמה שנים, למרות שלא הייתי מהבליינים שרוב הזמן היו עומדים מעליו בעמדה באומן הירושלמי, בכל הזדמנות שהייתה לי לשמוע אותו בת"א, או בבאר שבע מיד אחרי תוכנית הרדיו המיתולוגית שלנו, הייתי מייד קופץ לשמוע אותו
איכשהו, סהר תמיד היה קרוב אלי, במקרה היינו גם גרים בשכנות בת"א ותמיד ידעתי שיהיה לי עם מי לחזור הביתה אחרי המסיבות ההם בימי רביעי במוב שבהם סהר, אסי קוז'אק ושלומי זידן ניגנו בהם, אכן נוסטלגיה
סהר מבחינתי תמיד יהיה אחד הדיג'ייס הטובים ביותר איי פעם שיצאו מישראל
יש לו יכולת טכנית מדהימה, הבנה טוטאלית במוזיקה והוא אחד האנשים הכי מקסימים מהתעשיה שיצא לי להכיר, אז למה עצוב לי? פשוט כי אני מרגיש שסהר לא קיבל את הכבוד הראוי לו, לא בארץ אלא בחו"ל
לובלין יודע איזה אוצר יש לו ואיכשהו אני תמיד הרגשתי שסהר "תקוע" באומן בצורה מסויימת כי לא נותנים לו חופש פעולה מחוץ למועדון, אז נכון, היו לו גיגים בניו יורק אבל איכשהו תמיד זה היה קשור לאומן ובכלל, זה נראה שלאן שסהר לא יילך, המילה האומן תמיד תיהיה מילה נירדפת אליו
טאלנט כמו סהר היה צריך לפרוץ מוקדם יותר ולא רק כדיג'יי טוב כי זה באמת לא מספיק, סהר יודע גם לעשות מוזיקה, הוא כבר הוכיח את זה עם כמה קטעים שהוא עשה ושהופיעו באוספים מוצלחים, רק לדעתי זה קצת מאוחר מידי, הוא יחסית נחשב "זקן" בתעשיה הזאת ובגלל זה הוא גם התבטא כככה בכתבה, באמת נגמר לו
לא הייתי עדיין באומן התל אביבי, את סהר שמעתי מנגן בפעם האחרונה רק לפני שנה, לא יצאתי 7 חודשים למסיבה ובכל זאת, למרות החור הזה, אני מרגיש שפשוט לא הפסדתי כלום
זה התחיל מהסגירה של הטיאלוי, המשיך באלימות ועכשיו אני מבין שלראות מגה דיג'יי כמו פי.וי.די זה ממש עינוי, מה הפלא שסהר מסתכל על כולם מלמעלה ואומר לעצמו, מה לעזאזל אני עושה פה
יש דבר אחד שנראה לי שכולם כנראה מדחיקים, אנחנו לא נעשים צעירים, הדור אכן התחלף, הבליינים של תחילת המילניום, סביר להניח שהיום הם מתפקדים כהורים לתינוקות שלהם, זו כנראה העיסוק היחידי שלהם שקשור לשעות הקטנות של הלילה
סאשה לא נשמע כמו סאשה של פעם ואפילו דיפ דיש מכרו נשמתם לשטן והתחילו להפיק טראקים שאם היינו שומעים אחד מהם באחד מאוספי יושיסאק היינו בטוחים שמדובר במתיחה של אחד באפריל
מה הפלא שהחימום של סהר נשמע אחרת בתקופה האחרונה, כמה כבר אפשר לשמוע את צמד המילים "באתי לחנך" נגמרו הימים שבהם מגיעים למועדון בגלל הדיג'יי, שומעים שיש מסיבה שבה משלמים מאה חמישים שקל בכניסה, אז כולם רוצים להיות שם, מה זה משנה אם זה פי.וי.די או פי וי סי
לא יודע מה יהיה בעוד שנתיים, סביר להניח שהאומן עדיין יהיה שם, אבל אל תתפלאו אם הבחור שהיה מזוהה יותר מכל עם צמד המילים
האומן 17 כבר לא יהיה שם
יוחאי
|