תגידו, כמה בערך עולה להשכיר דיסקוטק כמו ה TLV או ה DOME?
quote:Originally posted by DjNumShum תגידו, כמה בערך עולה להשכיר דיסקוטק כמו ה TLV או ה DOME? המ..... אני משאר בסביבות ה10,000 פלוס....
אני משער שאפלו פחות מזה... בגלל שאתה עושה איתם איזה קומבינה שהם משאיים את הבר אצלהם ואז הם גם עושים כסף על הבר..
quote:Originally posted by DjNumShum אני משער שאפלו פחות מזה... בגלל שאתה עושה איתם איזה קומבינה שהם משאיים את הבר אצלהם ואז הם גם עושים כסף על הבר.. יכול להיות.... בכמה אתה אומר אתה יכול להוציא מהם?
אני מאמין שאת הטי אל וי אפשר להשיג ב 6500 ושהבר נשאר אצלהם...
quote:Originally posted by DjNumShum אני מאמין שאת הטי אל וי אפשר להשיג ב 6500 ושהבר נשאר אצלהם... אתה מתכוון להשכיר או שסתם שאלת?
כן, אני מתכוון להשכיר
quote:Originally posted by DjNumShum כן, אני מתכוון להשכיר איזה מסיבה אתה הולך לעשות שם?? לאיזה גילאים??
___________________ .
לא יודע עדיין אחי זה עדיין מה זה בחיתולים.. אבל משהו כמו 16+
quote:Originally posted by DjNumShum לא יודע עדיין אחי זה עדיין מה זה בחיתולים.. אבל משהו כמו 16+ מתאים לי אחי אז אל תשכח להודיע לי מתי ואיפה המסיבה ואני מרשה לך לארגן לי כמה חינמים דרך אגב... בן כמה אתה??
18
quote:Originally posted by DjNumShum 18 סבבה אחי אז אל תשכח להודיע לי על המסיבה אפילו אם זה יהיה עוד כמה חודשים