The_flyer_-_ | The_date_-_12.01.2006 The_time_-_00:00 The_venue_-_Zamir The_age_-_18+ The_djs_-_ Arik_Rozenman_-_ILTA-Agency Taka_-_Japan | The_info#_-_0545258607 The_entrance_-_60-guestlists_-_80-doors
___________________ NO NO NO FOR SINGING & ELECTRO IN TRANCE MUSIC!!! SAVE THE REAL TRANCE MUSIC!
Last edited by THE_BLUE_DRAGON on Jan-11-2006 at 13:08
אין לך רווח במקלדת?
___________________ Never again.
אני שם
quote:Originally posted by DvJ מיזה Taka מה מנגן? פסיי,מה הוא כבר יכול לנגן... :]
חח מזו השאלה הזו? מן הסתם אני מגיע!
מאיפה אני אמור לדעת מהוא מנגן... שבוע שעבר היה הלפרין אז חשבתי יכול להיות עוד פעם משהו בסגנון...
חח גיל יא מושפע
הלפרין גם פתח את הערב שבוע שעבר זו התבנית של הערב שזה פותח עם קלאב טראנס..אפליפטינג וטק טראנס ואז עובר לטראנס. בכל מקרה, את אריק לא כדאי לפספס
___________________ *** Sig edited -> no banner ads in sig (Rule #2) http://img113.**************/img113/6323/1ej5.gif
quote:Originally posted by Black Dragon הלפרין גם פתח את הערב שבוע שעבר זו התבנית של הערב שזה פותח עם קלאב טראנס..אפליפטינג וטק טראנס ואז עובר לטראנס. בכל מקרה, את אריק לא כדאי לפספס