Cieplutka atmosfera, smaczne kielbaski, gorace dzieczyny, zimne piwko i trance. Niedlugo lato sie zacznie i z latem pierwsze oficjialne Polskie Ognisko. PL-TOTA Gdzie? W Toronto. Kiedy? Piatek w lecie.
ja chce juz lato
___________________ insignificant cor member alliance
quote:Originally posted by stren ja chce juz lato +1 Dobijaja mnie te zimowe klimaty w polowie marca...
___________________ There's nothing better than the music in your soul ...
quote:Originally posted by stren ja chce juz lato ja tez, no i jeszcze chce smaczne kielbaski takie pyszne na roznie
___________________ London Loud | Sense.fm Prog House | Tech House | Techno | Minimal
Uwielbiam ogniska! W tym roku w polsce bede sie grzac przy nich
___________________ HOUSE moves my BODY...but TRANCE owns my SOUL!
Prawdziwe polskie, wlacznie z kielbaskami
quote:Originally posted by INTRANCE Uwielbiam ogniska! W tym roku w polsce bede sie grzac przy nich morze bedziemy sie grzac razem, ale nie przy ognisku.
quote:Originally posted by INTRANCE Prawdziwe polskie, wlacznie z kielbaskami to wyglada jakby ktos dorzucal opalu do jakiegos pieca
quote:Originally posted by maxstradamus glodnemu chleb na mysli