Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > הסלמה ברצועה
  Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002
הסלמה ברצועה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3238606,00.html

אוקיי זה משהיה היום אבל היה בסה"כ סוף שבוע של תקיפות של צה"ל ברצועה
מלבד הדברים שמפריעים לי באופן טבעי בסופ"ש ממעבר לירי בשטח פתוח בלבד כי לא רוצים לסכן אזרחים למעבר לאין ברירה נהרוג גם אזרחים - כל שינוי הגישה הזה תוך מספר ימים

ודבר נוסף
התרגלתי כנראה בשנים הקודמות שמשניצב בקדמת הבמה ומגיב זה ראש הממשלה
צה"ל תוקף בצורה מסיבית וראש הממשלה נמצא עדיין בשיחות ולא \שומעים את קולו...

נושא מטריד
בכלל מטריד אותי שהמצב מסלים בזמן שראש הממשלה שלנו הוא עדיין מישהו שאני לא סגור לגבי כישוריו

Old Post Apr-10-2006 18:49 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

די כבר נמאס מהגישה הילדותית הזאת של צהל

James Holden is my only GOD!

Old Post Apr-10-2006 18:59 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

אולי קצת טיפשי, אבל מי שמוכן להרוג צריך לדעת להיות מוכן גם למות...

Old Post Apr-11-2006 14:32  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
Originally posted by KrazyDJs
אולי קצת טיפשי, אבל מי שמוכן להרוג צריך לדעת להיות מוכן גם למות...

לא טפשי
אני מקבל את משאתה אומר
הבעיה מתחילה כשנפגעים אנשים שלא מוכנים להרוג

Old Post Apr-11-2006 21:08 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
לא טפשי
אני מקבל את משאתה אומר
הבעיה מתחילה כשנפגעים אנשים שלא מוכנים להרוג

חפים מפשע מתים בשני הצדדים, לא ככה?
כמובן שתלוי איך אתה מגדיר חפים מפשע...כי מבחינת חלק מהערבים כולנו, אני, אתה, חיילי צה"ל, ההומלס בצומת והעשיר בווילה בקיסריה, וראש הממשלה והילד הקטן שנוסע באוטובוס לבית הספר, כולנו פושעים כי אנחנו שולטים בטריטוריה לא שלנו...

אני לא שונא ערבים, אני בעד לתת להם מדינה שלהם והייתי בעד היציאה מעזה ופינוי ההתנחלויות, אני בעד שתהיה להם מדינה והם יאכלו את החרא שהם בישלו, והם בעתיד יצטרכו להתמודד עם בעיות כמדינה ריבונית, ולא כעם תחת כיבוש..
הבעייה היא, אולי היא אצלי, שאני לא בעד שאני אצטרך לחשוש לחיים שלי כי יש קומץ, או רוב, או חלק..איך שלא תקרא לזה - ששונא אותנו, אותי, אותך ואת כל מי שציינתי למעלה, שמבחינתי אני לא פושע, אני לא פגעתי בהם, אני בעצם בעד שתהיה להם מדינה, רק לא איפה שאני גר...כי במלחמות כמו במלחמות נכבשים שטחים, ובהסכמי שלום כמו בהסכמי שלום נותנים שטחים בחזרה, אבל אם נותנים אצבע, לא פותחים עיניים ומבקשים אח"כ את כל היד...

טוב גלשתי קצת אני חושב...
בכל מקרה אני מאוד מקווה שהמצב ירגע שם וזה אולי בקשה קצת מוגזמת, אבל שאיכשהו יצליחו לשבת ולדבר עם הממשלה החדשה בגדה...אם לא אז נחכה לבחירות חוזרות, או לאיומים מצד העולם..

יאללה..לילה טוב וחג שמח וכשר לכולם

Old Post Apr-11-2006 23:17  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

quote:
כמובן שתלוי איך אתה מגדיר חפים מפשע...כי מבחינת חלק מהערבים כולנו, אני, אתה, חיילי צה"ל, ההומלס בצומת והעשיר בווילה בקיסריה, וראש הממשלה והילד הקטן שנוסע באוטובוס לבית הספר, כולנו פושעים כי אנחנו שולטים בטריטוריה לא שלנו...

WHAT THE FUCK ??????????

Old Post Apr-12-2006 11:34  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

אליאור אין לי בעיה עם משאתה אומר אני מקבל את זה ואפילו מאוד מסכים איתך
אבל בנושא החפים מפשע אני באמת חושב שהצבא קצת עבר כל גבול בסופ"ש האחרון

גם אני בעד שתהיה להם מדינה
אני חושב שאם היו לנו אנשים בעלי סיווג דיעות כמו של כלל העם שלנו היינו מגיעים לשלום בקלול יחסית
הבעיה היא שבעוד אצלנו כבר כמעט 60 שנה מקום המדינה שולט בבירור המרכז ולא תנועות קיצוניות אלו ואחרות בצד שלהם מששולט הם אותן תנועות קיצוניות
ולא היינו צריכים אותם בממשלה הפלסטינית כדי לדעת את זה

אין לי ספק שיש פלסטינים שרוצים שלום
אבל אין אף אחד שיגיד לנו כמה כאלה יש

בקשר לחמאס בממשלה
לדעתי זה דבר טוב מאוד לישראל
אם היה אי פעם סיכוי שהחמאס יתמתן או ישנה את דרכיו אז הסיכוי הזה יהיה קיים רק אם הם יהיו חזק בתמונה הפוליטית

Old Post Apr-12-2006 11:35 
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
Originally posted by Rising
WHAT THE FUCK ??????????

מה לא ברור פה...

Old Post Apr-12-2006 11:44 
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

לא ראיתי את המשפט "מבחינת חלק מהערבים"..... חשבתי אליאור גדל להיות פה יוסי ביילין החדש

Old Post Apr-12-2006 11:57  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

טוב, פה אני יכול להגיד שקטונתי...
ההבנה שלי מעבר למה שאיכשהו הצלחתי להגיד בפוסטים הקודמים היא לא גדולה יותר מידי...
אני עדיין לא מסכים פשוט עם העובדה שבאים ואומרים שצה"ל עשה ככה וככה ופגע בחפים מפשע, שבעצם זוהי תגובת נגד שבאה לאחר שפגעו בחפים מפשע (מעשי טרור כאלו ואחרים)..

אורן יא רקוב, חג שמח אחויה

Last edited by Elior on Apr-12-2006 at 13:14

Old Post Apr-12-2006 13:04  Israel
gErver
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2006

quote:

אני לא שונא ערבים, אני בעד לתת להם מדינה שלהם והייתי בעד היציאה מעזה ופינוי ההתנחלויות, אני בעד שתהיה להם מדינה והם יאכלו את החרא שהם בישלו, והם בעתיד יצטרכו להתמודד עם בעיות כמדינה ריבונית, ולא כעם תחת כיבוש..
הבעייה היא, אולי היא אצלי, שאני לא בעד שאני אצטרך לחשוש לחיים שלי כי יש קומץ, או רוב, או חלק..איך שלא תקרא לזה - ששונא אותנו, אותי, אותך ואת כל מי שציינתי למעלה, שמבחינתי אני לא פושע, אני לא פגעתי בהם, אני בעצם בעד שתהיה להם מדינה, רק לא איפה שאני גר...כי במלחמות כמו במלחמות נכבשים שטחים, ובהסכמי שלום כמו בהסכמי שלום נותנים שטחים בחזרה, אבל אם נותנים אצבע, לא פותחים עיניים ומבקשים אח"כ את כל היד...

טוב גלשתי קצת אני חושב...
בכל מקרה אני מאוד מקווה שהמצב ירגע שם וזה אולי בקשה קצת מוגזמת, אבל שאיכשהו יצליחו לשבת ולדבר עם הממשלה החדשה בגדה...אם לא אז נחכה לבחירות חוזרות, או לאיומים מצד העולם..

יאללה..לילה טוב וחג שמח וכשר לכולם

די מסכים אם מה שכתבת,
אאין לי מה להוסיף יותר מדי.. זה בהחלט עניין של טרירטוריה
ולא אנחנו לא יותר טובים מהם, ולהם לא מגיע יותר מאיתנו
ואם הם מסכנים אותנו, אין ברירה אלא להגן על עצמנו

.חבל שמתים חפים מפשע

Old Post Apr-12-2006 14:23  Israel
Click Here to See the Profile for gErver Click here to Send gErver a Private Message Add gErver to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > הסלמה ברצועה
Post New Thread    Post A Reply

Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackBinary Finary Live @ Hyperstate 99' [2003] [2]

Click here to listen to the sample!Pause playbackFreejack - "Elevation" [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 10:18.

Forum Rules: