מאיפה אני יכול להשיג שירים של הלהקות הצבאיות כמו להקת התותחנים - השמש תידום וכל השירים האלה שכולנו אוהבים???
quote:Originally posted by DjNumShum מאיפה אני יכול להשיג שירים של הלהקות הצבאיות כמו להקת התותחנים - השמש תידום וכל השירים האלה שכולנו אוהבים??? כולנו?????? לא יודע אחי תנסה באתר של צה"ל או באודיו גלקסי תרשום עברית באנגלית כאילו lehakat hatothanim
אחי תנסה את Imesh תמיד יש להם שם ת'שירים הישראלים
quote:Originally posted by DJ-Energy אחי תנסה את Imesh תמיד יש להם שם ת'שירים הישראלים כי זה תוכנה ישראלית
quote:Originally posted by Dj Moriano כי זה תוכנה ישראלית וואלה?? בגלל זה אתה רק מוצא שם טראנס מסחרי
quote:Originally posted by DJ-Energy וואלה?? בגלל זה אתה רק מוצא שם טראנס מסחרי חחחח במילה אחת, ראאאסמי
___________________ Never again.
לא ידעתי שזו תוכנה ישראלית אולי אנחנו בכל זאת שווים במשהו
___________________ ***FEEL THE TRANCE...FEEL THE LIFE***
quote:Originally posted by NeMeSiS1234 לא ידעתי שזו תוכנה ישראלית אולי אנחנו בכל זאת שווים במשהו אולי...... בעצם לא תחשוב איזה חרא שירים יש שם
באודיו גלאקסי בטח יהיה... ואל תזלזלו בישראלים ומחשבים אתם לא יודעים שכמה חברה ישראלים מאחורי איי סי קיו?! עכשיו מיליונרים...
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter באודיו גלאקסי בטח יהיה... ואל תזלזלו בישראלים ומחשבים אתם לא יודעים שכמה חברה ישראלים מאחורי איי סי קיו?! עכשיו מיליונרים... אני יודע שאני ידעתי אתם יודעים שמי שמאחורי נטקס הוא ילד ישראלי בן 17 שעכשיו הוא סופר מיליונר
quote:Originally posted by Dj Moriano אני יודע שאני ידעתי אתם יודעים שמי שמאחורי נטקס הוא ילד ישראלי בן 17 שעכשיו הוא סופר מיליונר כן נו בטח איזה שטינקר אחד בלי חברים שכל היום מטכנת
quote:Originally posted by DJ-Energy כן נו בטח איזה שטינקר אחד בלי חברים שכל היום מטכנת שטינקר שטינקר בלי חיים אבל בכיף הייתי מתחלף איתו אתה יודע איזה ציוד יהיה לי????