ברכות להרצליה ורמת גן שעלו לליגת העל בכדורגל!!! ושמכבי יקחו גביעעעעעעעעעעעעעעעע
___________________ Never again.
ושתהיה מסיבה טובה בים שלישי..אמן..
הכח עוד לא עלתה ליגה כדאי להמתין עד לאחרי המחזור הקרוב... ניצחון של הפועל ירושלים עליה והכל פתוח (למרות שהכל תלוי בהכח)
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
מה עם בני לוד שעלו ללאומית? עונה שלישית רצוף שהם עולים ליגה
נחסוך את התגובה הבאה... הפועל בני-ג'דידה עולה מליגה א' צפון... ו..מ.כ. מקסים לוד עולה מליגה ב' דרום.. והינה קישור לעידכונים נוספים למי שמעוניין... www.one.co.il וגם אפשר לפתוח שם אחלה דיון.. (וזה רמז למי שלא קלט)
איזה צעיר אתה בכל מקרה, הפועל שיכון ותיקים עלתה לליגה ג'!!! ושכולכם תזדיינו, זו הקבוצה של השכונה שלי
quote:Originally posted by DjChook איזה צעיר אתה בכל מקרה, הפועל שיכון ותיקים עלתה לליגה ג'!!! ושכולכם תזדיינו, זו הקבוצה של השכונה שלי עלתה לליגה ב' - במקום כדורגל אולי שישפצו לכם תשכונה קצת?
מאיפה אתה יודע?!
quote:Originally posted by DjChook איזה צעיר אתה בכל מקרה, הפועל שיכון ותיקים עלתה לליגה ג'!!! ושכולכם תזדיינו, זו הקבוצה של השכונה שלי יש לך עוד שכונה שמתמלאת בספאם...
אני לא מבין מה אתם כולכם בוכים זה התחיל כטרד' התחנפות למוש והפכתם את זה למשהו אחר לגמרי