אני מחפש כבר יומיים את הגירסאת וידאו לטרק של יהל yahel - Intelligent life למי שיש בבקשה שיצור קשר, כל הפרטים שלי נמצאים ב-פרופיל עוד פעם אנשים אם ישלכם את זה אני ישמח אם מישהו ישלח לי תודה מראש
___________________ שרון ישמן תעשה משהו אם המלחמה הדפוקה הזאת נמאס לראות ישראלים וחיילים מתים כל הזמן החיים שלי הם מוזיקה והשאר זה סתם תירוצים
תגיד החלק השמאלי של הכוסית בסיג שלך שקוף או שזה רק אני??? סורי אחי אני לא יכול לעזור...
אחי הטראק עצמו לא השתחרר רק הווידאו!!.. אבל תשמע מה עושים יכול להיות שאם יש לך ת'ווידאו תנסה להפוך אותה ל Mp3 או WAV ולשמוע בווינאמפ כי אני עשיתי את זה עם הווידאו של Rank 1 - Such Is Life, Live @ Sensation וזה עבד..
quote:Originally posted by DJ-Energy אחי הטראק עצמו לא השתחרר רק הווידאו!!.. אבל תשמע מה עושים יכול להיות שאם יש לך ת'ווידאו תנסה להפוך אותה ל Mp3 או WAV ולשמוע בווינאמפ כי אני עשיתי את זה עם הווידאו של Rank 1 - Such Is Life, Live @ Sensation וזה עבד.. אם יש ת'וידאו אז אפשר פשוט לעשות ריפ רק למוזיקה
quote:Originally posted by Agent-Fire אם יש ת'וידאו אז אפשר פשוט לעשות ריפ רק למוזיקה באיכות טובה?
ואם אין את הווידאו אז מה עושים?
quote:Originally posted by NeMeSiS1234 ואם אין את הווידאו אז מה עושים? http://www.audiogalaxy.com/list/sea...Mix%29&x=17&y=8
yahel-intelligent_life_remix עמוק אחים שלי
quote:Originally posted by DJ-Energy yahel-intelligent_life_remix עמוק אחים שלי עמוק ?
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DJ-Energy באיכות טובה? לא יותר גרוע מהאיכות שבוידאו