Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > היי..מישהו שומע אותי?
Pages (2): [1] 2 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000
היי..מישהו שומע אותי?

טוב תקשיבו. אני טעיתי. אתם ניצחתם

חשוב לי המקום הזה יותר מדי בשביל לראות אותו נופל

אני אשמח אם מישהו יקח על עצמו את התפקיד המכובד של להחזיר למקום הזה את היחוד והשמחה שפעם אפיינה אותו

אני בכיף ארד מהפיקוד ואעביר את השרביט לאדם רחב אופקים שירצה.

Old Post Jun-21-2006 16:22 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002
Re: היי..מישהו שומע אותי?

quote:
Originally posted by DjChook
טוב תקשיבו. אני טעיתי. אתם ניצחתם

חשוב לי המקום הזה יותר מדי בשביל לראות אותו נופל

אני אשמח אם מישהו יקח על עצמו את התפקיד המכובד של להחזיר למקום הזה את היחוד והשמחה שפעם אפיינה אותו

אני בכיף ארד מהפיקוד ואעביר את השרביט לאדם רחב אופקים שירצה.

הטלת פצצה

עכשיו מעניין לראות מי ייקח תעניינים לידיים

מתי רועי משתחרר? עוד כמה חודשים לא? באמת שהייתי שמח לראות אותו מנהל תעניינים פה כמובן אם הוא ירצה ויהיה לו זמן והוא בכלל זוכר את הפורום (האם אחרי 15000 פוסטים אפשר לשכוח?)

Old Post Jun-21-2006 18:04 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

תשמע, רועי מבחינתי לא אופציה כי הוא לא חבר פעיל פה

אני לא מבין למה אתה לא רוצה

Old Post Jun-21-2006 18:44 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
omergunr
Supreme tranceaddict

Registered: May 2005
למה צריך פה מנהל ביכלל..
רק מישהו שינעל\ימחק\ישים בחשוב וכו'..
ושיהיה חבר פעיל כמו כולם..
צריך שאנשים יהיו פה פחות פלצנים\מתנשאים\מתלהבים וכו' וככה יהיה פה הרבה יותר טוב..
=\

Old Post Jun-21-2006 18:50  Israel
Click Here to See the Profile for omergunr Click here to Send omergunr a Private Message Add omergunr to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

השאלה היא מה בדיוק התפקיד...
כי המטרה הכללית של מוד זה לרוב לנעול לצנזר ולמחוק ת'רדים מיותרים, ולתת באן למי שצריך...

פה צריכים יותר קהילה מאשר מוד אני חושב..

לא יודע...

Old Post Jun-21-2006 18:51  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

אני באמת מאשים את עצמי
לא בניהול של הפורום
אלא בזה שאנשים הפסיקו לכתוב פה כי בקהילה הזאת היו הרבה אנשים שכבר טראנס לא דיבר אליהם...

אני מתכוון להחזיר אותם לפה

Old Post Jun-21-2006 18:54 
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

quote:
Originally posted by DjChook
אני באמת מאשים את עצמי
לא בניהול של הפורום
אלא בזה שאנשים הפסיקו לכתוב פה כי בקהילה הזאת היו הרבה אנשים שכבר טראנס לא דיבר אליהם...

אני מתכוון להחזיר אותם לפה

אין לך מה להפיל על עצמך את האשמה..
אין פה בכלל על מי להפיל את האשמה..

אני מקווה שהפורום יחזור להיות כמו פעם..
בשנה הראשונה בערך שאני הצטרפתי לפה הרגשתי שהיה ממש תוסס והרבה מאוד אנשים היו פה..
חלק צבא, חלק (1) בחו"ל, חלק כבר לא ממש מתחברים, חלק עזבו לפורומים אחרים, חלק חוזרים רק ליום יומיים...

לכל קהילה יש גם עליות וירידות..
ואל תשכח שיש פה אנשים שכבר כמה זמן, 5-6 שנים פה?

קשה לשמור על הקהילה כמו שהיא כל כך הרבה זמן..
אני מקווה שהמצב יחזור להיות כמו שהוא היה פעם..אבל אני לא חושב שאתה צריך להפיל את האשמה עליך, ולא חושב שצריך מוד חדש פה, כי זאת לא הבעייה..

Old Post Jun-21-2006 19:00  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

אולי לא הבהרתי את זה בהודעה הקודמת
קודם כל אני חושב שלצד מחלוקות כאלה ואחרות בסה"כ היית זמן לא קצר מוד כאן ואם לשפוט את התקופה כולה עשית עבודה טובה

לגבי משקרה לקהילה...טוב יצא לי להגיד דברים מסוימים כבר לגבי היותך מוד אבל הם כוונו בעיקר למקום כלשהו אצלי - איפשהו בתודעה שלי היה לי מוזר לקבל את זה שמנהל פורום של מזויקה אלקטרונית כלל לא קשור למוזיקה הזו כבר תקופה ארוכה ומתלהב יותר מדברים שהם נחלת כלל הציבור - אבל באמת שאני לא מצליח לראות איפה אפשר להאשים אותך בהיעלמות אנשים או באי הופעת חדשים

אני חושב שהטרד הזה צריך להיות כעת פלטפורמה טובה לאנשי הפורום שעוד פה להעלות הצעות ורעיונות מה לדעתם יכול לעזור כרגע
מה אפשר לעשות שיכול אולי לעזור להביא לפה עוד אנשים ולהחיות שוב בפעם המי יודע כמה את הפורום
בכל זאת לימים של לפני כמה שנים לא הצלחנו לחזור אבל היו כאן כבר תקופות טובות יותר גם בזמן שהיית מוד
אולי יש כאן אנשים עם רעיונות טובים איך אפשר לפחות לעשות צעד אחד לעבר התקופות האלה.

לגבי לקבל על עצמי את התפקיד...בוא נראה מה אנשים פה חושבים בכלל קודם כל
אחרי זה נדון בשאר הדברים - כאדם שהפורום הזה בכל זאת חשוב לו אני לא יזרוק דברים לאוויר ויגיד בסוף שאני לא רוצה לנהל תפורום אבל בוא נגיד שאני גם לא להוט עכשיו בצורה היסטרית לנהל אותו - רק אם זה נחוץ וראוי אני יקבל על עצמי את התפקיד בשמחה ובהנחה שאכן אין לאף אחד בעיה עם זה

Old Post Jun-21-2006 21:45 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

אני חושב שלך יהיה הרבה יותר כח נפשי לנהל אותו

בכל מקרה, אני אשמח לתגובות כמו שהצעת.

Old Post Jun-22-2006 06:27 
Sm0keMachine
!!!!!!!!!!

טוב אז למרות שאני לא כותב וקורא בזמן האחרון הרבה לדעתי צריך לתת לאילן את להיות פה מוד!
משתי סיבות עיקריות:
הבן אדם באמת מכור לטראנס ויש לו ידע רב במוזיקה
וגם כמובן הוא וותיק ופעיל בפורום הזה

אז יאללה אילן לשלטון

ולא, אילן לא שילם לי בשביל הפוסט הזה..

אילן.. תזמין אותי לסנדויץ' לייד המקסים ביום שישי אני לא יסרב

Old Post Jun-22-2006 15:08 
Click Here to See the Profile for Sm0keMachine Click here to Send Sm0keMachine a Private Message Add Sm0keMachine to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
sh33p
disco fvrd, house flvrd..

Registered: Jun 2004

אני בעד אילן

Old Post Jun-22-2006 15:18  Israel
Click Here to See the Profile for sh33p Click here to Send sh33p a Private Message Add sh33p to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
coby
Supreme tranceaddict

Registered: Aug 2002
יאאלה עקרון הכרעת הרוב
( הליך מוסכם במדינה דמוקרטית להכרעת ויכוחים בדרכי שלום ובנועם )

תפתחו טרד
poll
כמו תמיד

עם מי שרוצה להתמודד, למרות שנראה לי רק אילן מתמודד

Old Post Jun-22-2006 15:52  Israel
Click Here to See the Profile for coby Click here to Send coby a Private Message Add coby to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > היי..מישהו שומע אותי?
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): [1] 2 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackwho knows this nice Trance-Track? [2007] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackPob - Waah! (Evolution Remix) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 02:10.

Forum Rules: