איזה מעדנים אתם אוכלים? מה הפייבוריטי שלכם? מה אתם שונאים!
___________________ Once Trance - Allways Trance
מומנטו הכי איכותי מילקי פצצת טעם דני - רק בצבא יש גם מעדן של טרה חביב.. לא מבייש.. שונא קרלו :|
מילקי אוורירי מוס שוקולד דומים אחד לשני
לא חובב שוקולד גדול אני יההי בנאלי ויסתפק בעוגה כושית
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
מקס ברנרררררררר
יש לי וידוי: עדיין לא יצא לי לשבת במקס ברנר דווקא נפתח עכשיו אחד בראשון
quote:Originally posted by Glenn-Holmes יש לי וידוי: עדיין לא יצא לי לשבת במקס ברנר דווקא נפתח עכשיו אחד בראשון נפתחו כמה סניפים לאחרונה הגיע הזמן סוףסוף בית קפה על רמה ולא זבל כמו ארומה
תראה.. בצבא יש את הדני הרגיל מדיי פעם גם יוצא לי לנשנש פרילי אננס או משמש בצבא ואין על שוקו SHOCK על הבוקר =] אבל בבית.. מי יכול על מילקי? ומילק שייק יוטבתה!
___________________ iLTa.. Forever!
יש לנו מילקי בבסיס..דני וניל \ שוקולד בוואריה ומוס שוקולד פרווה רק צריך להיות אפסנאי ולהיות חבר של הרסר מטבח
quote:Originally posted by Shahar יש לנו מילקי בבסיס..דני וניל \ שוקולד בוואריה ומוס שוקולד פרווה רק צריך להיות אפסנאי ולהיות חבר של הרסר מטבח דני וניל שוקולד פרילי משמש תותים ואננס ו....... כל מני אשלים ו......חלב חופשי שוקו חופשי מוסים אין.. הכל חופשי... ובכלל כל המטבח חופשי... דודו קבל +1 על הפרילי גמני חולה על זה בעיקר אננס
תגידו איך אתם אוכלים תמילקי...אתם מערבבים את העסק כמוני וכמו שאר הרוסים או שאוכלים קצפת ואז את השוקולד?
___________________ A.K.A Idan
quote:Originally posted by Shahar מקס ברנרררררררר +1