מישהו יודע אם הדבר הזה עדיין קיים??? אני מחפש איזה תוכנה או משהו להוריד טראקים חדשים בעיקר דברים בסגנון ארמין ו-ABOVE AND BEYOND.... אם מישהו יכול להמליץ על משהו זה יהיה מצויין...
___________________ First rule of Fight Club is: You do not speak about Fight Club. Second rule of Fight Club is: You do not speak about Fight Club!
תוכנה חחח? כבר מזמן לא מורידים טראקים מתוכנות.. רק מקישורים ישירים או ביטורנט
יש לי ביטורנט ואת כל האתרי חיפוש שלו, אני לא מוצא שם דברים חדשים כמעט...
filemp3
אפשר גם לקנות הכי טוב ברמה ואיכות הטובה ביותר....
quote:Originally posted by DvJ אפשר גם לקנות הכי טוב ברמה ואיכות הטובה ביותר....
quote:Originally posted by Dj Alex (ISR) תוכנה חחח? כבר מזמן לא מורידים טראקים מתוכנות.. רק מקישורים ישירים או ביטורנט קישורים ישירים? WTF? אני עדיין עם הדיסי והמאה שרתים שלי
quote:Originally posted by Viber קישורים ישירים? WTF? אני עדיין עם הדיסי והמאה שרתים שלי קישורים ישירים.. כמו ששחר מביא לאסוט..
quote:Originally posted by Dj Alex (ISR) קישורים ישירים.. כמו ששחר מביא לאסוט.. מה כמו האתרים שהיו פעם שכל אחד נותן לך 7 בשבוע ואתה מוריד? טרואםפי3 וכל אלה? או אתרים יותר מאסיווים שנותנים כמויות וכל מה שיוצא?
quote:Originally posted by Viber או אתרים יותר מאסיווים שנותנים כמויות וכל מה שיוצא? אתרים יותר מאסיווים שנותנים כמויות וכל מה שיוצא
quote:Originally posted by Dj Alex (ISR) אתרים יותר מאסיווים שנותנים כמויות וכל מה שיוצא חחח וואלה? ב FTP כמו פעם או שצריך בכל טראק להיכנס לראפידשר\מגהאפלואד?
quote:Originally posted by Viber חחח וואלה? ב FTP כמו פעם או שצריך בכל טראק להיכנס לראפידשר\מגהאפלואד? ראפידשר\מגהאפלואד לי בעקרון שולחים לינקים למסנג'ר.