|
|
|
|
 |
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004
|
|
|
אילן, תאמין לי שאתה צודק, יש מקומות שהמצב בהם הרבה יותר גרוע. מאוד מצחיק שדווקא ישראל היא זאת שהביאה את צמרת התקליטנים לארץ כבר באמצע שנות התשעים. אפילו התקליטנים הותיקים כמו גריהם גולד ועוד אומרים שדווקא בישראל זה בין המקומות הראשונים שבקשו אותם להופיע. יש לנו מדינה קטנה ובגלל זה זה תמיד נראה שהכל פה בקטן. זה נכון, אבל אסור לשכוח שיש פה הכל, בהחלט לא חסר כלום. אפילו אם רוצים להשיג משהו מחו"ל אז זה לא בעיה כי יש תשתיות וטכנולוגיה ויש כל מה שחיים מודרנים מאפשרים. עוד דוגמא קטנה אבל משמעותית, אומרים שמערכת הבריאות שלנו מעצבנת בעייתית ויקרה, רק תדעו לכם שראיתי תוכנית בערוץ המדע שהסבירה בפירוש שקופת חולים כללית היא בן 3 הקנייני התרופות הגדולות בעולם! אצלינו במדינה אפשר להשיג במחירים סבירים (יחסית לארצות אחרות) מגוון עצום של תרופות. איך יכול להיות שמדינה כזו פצפונת יש כוח גדול? איך יכול להיות שמכל הארצות בעולם אינטל העולמית בוחרת דווקא בישראל להקים עוד מפעל? ודווקא בארץ הרבה מאוד מהטכנולוגיות וההמצאות של המעבדים החדשים פותחו? יש אנשים שאומרים שהחיים בארץ מהירים ועצבניים מדי, יש שאומרים שדווקא זה מה שמיוחד בנו. הבעיה שלנו, לדעתי, תמיד נעוצה בבעיה הבטחונית, שגוזלת מאיתנו תקציבי ענק שמדינות אחרות בסכומים האלה פתרות מיליון בעיות אחרות. אנחנו נפגעים מאוד בתחום הכלכלי העולמי ונפגעים מאוד משינאת העולם. אבל שלא תדמיינו לכם, אפילו לשניה אחת, שהחיים בארצות הברית או הולנד יותר קלים! כי זה רק נדמה!
|
|
Feb-24-2007 00:38
|
|
|
 |
 |
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004
|
|
|
| quote: | Originally posted by uzi
אילן, תאמין לי שאתה צודק, יש מקומות שהמצב בהם הרבה יותר גרוע. מאוד מצחיק שדווקא ישראל היא זאת שהביאה את צמרת התקליטנים לארץ כבר באמצע שנות התשעים. אפילו התקליטנים הותיקים כמו גריהם גולד ועוד אומרים שדווקא בישראל זה בין המקומות הראשונים שבקשו אותם להופיע. יש לנו מדינה קטנה ובגלל זה זה תמיד נראה שהכל פה בקטן. זה נכון, אבל אסור לשכוח שיש פה הכל, בהחלט לא חסר כלום. אפילו אם רוצים להשיג משהו מחו"ל אז זה לא בעיה כי יש תשתיות וטכנולוגיה ויש כל מה שחיים מודרנים מאפשרים. עוד דוגמא קטנה אבל משמעותית, אומרים שמערכת הבריאות שלנו מעצבנת בעייתית ויקרה, רק תדעו לכם שראיתי תוכנית בערוץ המדע שהסבירה בפירוש שקופת חולים כללית היא בן 3 הקנייני התרופות הגדולות בעולם! אצלינו במדינה אפשר להשיג במחירים סבירים (יחסית לארצות אחרות) מגוון עצום של תרופות. איך יכול להיות שמדינה כזו פצפונת יש כוח גדול? איך יכול להיות שמכל הארצות בעולם אינטל העולמית בוחרת דווקא בישראל להקים עוד מפעל? ודווקא בארץ הרבה מאוד מהטכנולוגיות וההמצאות של המעבדים החדשים פותחו? יש אנשים שאומרים שהחיים בארץ מהירים ועצבניים מדי, יש שאומרים שדווקא זה מה שמיוחד בנו. הבעיה שלנו, לדעתי, תמיד נעוצה בבעיה הבטחונית, שגוזלת מאיתנו תקציבי ענק שמדינות אחרות בסכומים האלה פתרות מיליון בעיות אחרות. אנחנו נפגעים מאוד בתחום הכלכלי העולמי ונפגעים מאוד משינאת העולם. אבל שלא תדמיינו לכם, אפילו לשניה אחת, שהחיים בארצות הברית או הולנד יותר קלים! כי זה רק נדמה! |
לאדע מה איתכם אני לא אוהב צורת כתיבה כזאת.. בגוש.. :|
לא משנה בכל אופן אני יודע שצרפת גם כן יבשה בקלאב טראנס זה משיחה עם מישהו משם
ו... אני יודע שיש פה סצנה קטנה אפילו של הרדסטיילרז חח
וזהו בעזרת השם יהיה פה טוב בעתיד
Feb-26-2007 16:39
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 10:29.
Forum Rules: