|
לגבי משחקי מכות אני חייב להודות שאתה צודק, גם אני מת עליהם, אבל תסכים איתי שמשחק מכות אפילו הטוב ביותר הוא מאוד דל בתוכן במיוחד כשאתה משחק לבד, למשחקים האלה אין הרבה אורך חיים.
לגבי משחקי ספורט, בחייך, יש יותר מדי כותרים מעולים למחשב, הרוב יוצאים לכל הקונסולות.
לגבי
GTA
אני לא בטוח לאיזה סדרה אתה מדבר אבל הכל הגיע למחשב בסופו של דבר (אחרי חצי שנה מהפליסטיישן).
לגבי היילו, שחקתי אותו במחשב וסיימתנו אותו. אולי משחק היריות הכי דבילי שיש. תסכים איתי שהמחשב יותר מדי טוב במשחקי יריות בגוף ראשון. היילו 2 אותו קשקוש, אם תרצה אני אבדוק אם הוא יצא למחשב. היילו 3 עומד לצאת עוד זמן מה.
בולי, הוא משחק מוצלח ואכן שחקני המשחב פספסו אותו. אני מאמין שרוקסטאר ישחררו אותו למחשב... ואים לא אז פספסנו עוד משחק דמוי
GTA
רק עם איזה ילד בריון שמרביץ במקום פושע שיורה.
תראה, הכל שאלה של טעם, אם אתה חולה משחקי מכות וארקייד, אז אכן יש בפלייסטיישן יותר משחקים. מבחינת איכות, אולי פספסנו איזה 5-6 כותרים ענקיים כמו:
ninja gaiden (siries)
god of war (series)
וכל מני כאלה, אבל סך הכל הרוב יצאו גם למחשב או למחשב בלבד.
משחקי אקשן בגוף שלישי, רוב המעולים יצאו גם למשחב.
אני באמת ממליץ לך לעבור על משחקי מחשב שיצאו ושייצאו באתר כמו גיים-ספוט ברגע שתעבור כל שבוע שבועיים תראה שלא פספסנו הרבה.
לגבי חומרה פלייסטיישן2 לעומת המחשב, זו קונסולה ששרדה ושורדת כבר איזה 5 שנים. אתה לא שם לב כמה כרטיסי מסך למחשב משתכללים כל שנה, בשנתיים או שלוש האחרונות הם הרבה יותר חזקים! היה לנו סדרות של
RADEON
X
GEFORCE
ואני מזכיר לך שהיום במחיר של 1000 שקל אתה קונה כרטיס שמזיין את פלייסטיישן2 מבלי להתאמץ! רוצה דוגמא,
GEFORCE 7900
אני יכול לחזק את העמדה שלך רק במעט כי יש משחקים כמו
god of war 2
שיצא לפני איזה חודש-חודשיים לפלייסטיישן2 והוא עדיין מוכיח שהקונסולה הזו חזקה, אבל עצם העובדה שהם הוציאו את פלייסטיישן3 מוכיחה שהם רוצים להוציא עכשיו משחקים יותר מושקעים כדי להתחרות במחשב.
עכשיו, עם פלייסטיישן 3, הקודם לו עומד למות ואכן רואים משחקים עם איכות גראפית מטורפת, אבל תאמין לי שכמו בעבר, המשחקים הטובים בדרך כלל יוצאים לכולם, זה שאלה של זמן וחיפושים באינטרנט.
Last edited by uzi on Apr-25-2007 at 20:33
|