|
מצטער אני לא מסכים אתכם, ארמין מנגן מבחר עצום בתוכנית שלו, הוא מתחיל מדאנס (כמעט אפשר לקרוא לזה פופ) ומסיים בקצת טראנס או טק-טראנס ואז מקנח בקלאסי אחד. בדרך הוא עובר ים של סגנונות...
התוכנית השתנתה עד מאוד. אם ארמין קורא לכל אלו טראנס אז כל אלקטרוני יכול להיות טראנס, למה לא?
על טעם וריח אין מה להתוכח, אבל זו לא תוכנית טראנס כבר ממזמן.
אם הייתם שומעים כל יומיים איזה תוכניות של תקליטנים אחרים הייתם רואים שארמין ממש כבר לא חדש.
אבוב אנד ביונד לא מנגנים טראנס? אתה מוזמן לשמוע את פרקים 184 וגם 185,
יש שם בכיף 60-70 אחוז טראנס!
יש להם דגש מסויים על אנג'ונה אבל הם מנגנים המון ליילבים אחרים, תסתכל בטראקליסטים שלהם... חחחחח...
אחי, המוזיקה ממש לא השתנתה זה ארמין מעדיף לנגן חומרים אחרים. עובדה שיש טונות מהחומרים שאני מדבר עליהם.
אם היית טורח לשמוע כל שבוע איזה 4 תוכניות של אומנים שונים, ולא שוב ושוב את ארמין, אז היית יודע.
בנוגע לניצנים, ארמין היום מנגן מה שבא לו, עובדה שהוא ניגן שם בדיוק מה שהיה בשלושת הפרקים האחרונים של התוכנית לפני ההופעה!
אבוב אנד ביונד שולחים לארמין טראקים, זה בדיוק מה שאמרתי, יוצא הרבה פעמים שהתוכנית שלו ממש דומה לשלהם.
ארמין, יכול להשיג ולנגן הרבה מעבר לחומרים שלהם בהם הוא בוחר שוב ושוב.
אני בכלל לא מזלזל בארמין, להפך, כל הכבוד לו והוא גם מקדם המון יוצרים, תעשיה וחיי לילה!
אבל הוא כבר ממזמן לא תומך ומנגן בסצנה שממנה הוא בא, כנ"ל פרי קורסטן, כנ"ל טיאסטו, כנ"ל פול ואן דייק ועוד המון.
זה חבל מאוד, הם התפרסמו נושאים דגל של סצנה אחת ועכשיו, כשהם מפורסמים ויש להם השפעה עצומה, אז הם מנגנים דברים אחרים.
בנוגע לקוקה קולה - אז תרשה לי לומר לך שהמדכון שלהם לא השנתנה עשרות שנים, יותר מזה, הנוסחה עוד נחשבת סוד תעשייתי מהשמורים בעולם מאז 1886.
עם כל הכבוד לארמין, הוא ממש לא נשאר אותו דבר בשנתיים שלוש האחרונות.
מי אמר שאני היסטרי בגלל ארמין, יש תוכניות פי אלף יותר טובות. 
Last edited by uzi on Oct-15-2007 at 21:24
|