Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > חזרתי מאילת ... טיול שנתי...
  Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Q-PiXeL
Turbocharged...

Registered: Nov 2001
חזרתי מאילת ... טיול שנתי...

כרגע חזרתי מטיול של 3 ימים באילת!
סורי שלא היה לי כוח לפתוח ת'רד לפני שנסעתי
קיצר היה ממש טוב, הינו במלון בריזה...
הטיול השנתי הכי טוב שהיה עד היום... לא תפסו אף אחד שותה או מעשן ולא שלחו אף אחד הבית..

הלכו בכל ההרים המזדיינים האלו והייתי חצי מת... אבל עדיין היה ממש טוב...
ביום השלישי הינו בים, מים אחוש קרים..
ביום הראשון היתה מסיבה בחוף הווילג'.... חחח בא איזה "דיג'יי" עם הבן שלו, אף אחד מהם לא מבין כלום במוזיקה... אפילו מעבר אחד לא היה טוב... כנראה האבא בא ללמד תבן שלו למקסס... למרות שגם הוא לא יודע...
באמצע החיים הוא תקע לנו ראפ ואחרי זה איזה סלסלה ורגאיי... חחחח... אבל זה עבר ואז היה כמה טראקים של קוסמיק גייט.... עד שפתאום כשכולים נהנים ההוא בא ומעביר ללא קשר לאיזה סגנון אחר... האבא שלו עושה לו: "לא לא" אבל ההוא העביר ואז כולם הלכו והוא החזיר שוב לטראנס, אבל משהו מסריח...
אם יהיה זמן אני יעלה תמונות.. לחבר שלי הייתה מצלמה דיגיטלית עם 128 מגה זכרון...אז יש מלאאא תמונות...

יום רביעי שבוע הבא יש לי מגן בלשון... איזה זין! אני לא יודע הרבה...

Old Post May-07-2002 17:56  Israel
Click Here to See the Profile for Q-PiXeL Click here to Send Q-PiXeL a Private Message Add Q-PiXeL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
eXeTik
עד מתי פסיכומטרי 1.1

Registered: Aug 2001
Location: +++++---+-------Location: ---+-----+-+------Location: ---+----+-+-+-----Location: ---+---+------+---

טיול שנתי לאילת ב-י?!
ז-ו-נ-ה!!

בכל מקרה... אני הכי שונא את הדיג'יים האלה שמשלבים סגנונות, מגעיל את הנשמה
הכי מעפן זה שאתה מתחרפן עם חברים שלך עם איזה הארד טראנס ככה ופתאום שמים מזרחית או ראפ

Old Post May-07-2002 18:01  Israel
Click Here to See the Profile for eXeTik Click here to Send eXeTik a Private Message Visit eXeTik's homepage! Add eXeTik to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Q-PiXeL
Turbocharged...

היה צריך להיות לנו לצפון לפני איזה חודש אבל ביטלו...
לא הייתה להם ברירה אז הוציאו אותנו לאילת...

לפי דעתי לא צריך לקרוא להם דיג'יים בכלל... זה פשוט בושה...

Old Post May-07-2002 18:06  Israel
Click Here to See the Profile for Q-PiXeL Click here to Send Q-PiXeL a Private Message Add Q-PiXeL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj Moriano
Surfing AddicT

Registered: Sep 2001

אחי העיקר שנהנת....

ורונן לנו ,(ט) יש כנראה טיול שנתי לאילת.... (אני אומר כנראה כי זה תלוי במצב)

Old Post May-07-2002 19:37  Israel
Click Here to See the Profile for Dj Moriano Click here to Send Dj Moriano a Private Message Add Dj Moriano to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
oDrori
howdy

Registered: Dec 2001

לנו היה אמור להיות למדבר יהודה אבל מצב ביטחוני ואנא ערף... עבר לצפון לרמת הגולן... לא שפויים מאוד אבל לא נורא... זה יהיה עוד שבוע בדיוק וןאנחנו מארגנים מסיבה ללילה אחרון... עבדכם הנאמן מתקלט

דיג'יים כאלה זה מעצבן... זוכר שהתפרעתי ב
Twisted (Energy mix_)
במסיבת בי"ס ופתאום הוא חותך ומעביר לסוונטי'ז... איכס

כל מקרה, שמח שנהנית!

Old Post May-07-2002 19:49  Israel
Click Here to See the Profile for oDrori Click here to Send oDrori a Private Message Add oDrori to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

אין כמו התקופה של כיתה ט
שהיינו בשפעיים ואז לקחו אותנו לכזה מחסן שהיה שם מוזיקה, אשכרא היה אחלהה

אבל הדיג'יי היה הכי מצחיק בארץ
הוא אשכרא מקסס שלושה או ארבעה שירים של
EIFFEL 65
אחד לתוך השני

ואחריהם או לפניהם קצת נתן בראש עם פסיכודאלי
ואחרי זה בריטני ספיכס או חרטא כזה

BUT MY LIFE HAS BEEN SO... OVER-PROTECTED

Old Post May-07-2002 20:02 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
NyKoN
"SMACK That Ass" Addict

Registered: Mar 2002

וואי
איזה סבבה זה לצאת לאילת
בדיוק היום דיברנו על זה עם המנהלת בגלל שהיינו אמורים לנסוע לצפון וביטלו ועד שהם זזים לא נראה לי שיהיה לנו טיול בכלל

quote:
לפי דעתי לא צריך לקרוא להם דיג'יים בכלל... זה פשוט בושה...

אשכרה אחי..
זה לא דיג'יים
זה סתם אנשים שיש להם ציוד בכמויות של כסף ואיזה חברת הפקות קטנה מאוד שמשלמים להם 1000 שקל כדי לגמור את החודש

Old Post May-07-2002 20:09  Israel
Click Here to See the Profile for NyKoN Click here to Send NyKoN a Private Message Add NyKoN to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yahel222
Psytrance Addict

Registered: Oct 2001
Re: חזרתי מאילת ... טיול שנתי...

quote:
Originally posted by Agent-Fire
כרגע חזרתי מטיול של 3 ימים באילת!
סורי שלא היה לי כוח לפתוח ת'רד לפני שנסעתי
קיצר היה ממש טוב, הינו במלון בריזה...
הטיול השנתי הכי טוב שהיה עד היום... לא תפסו אף אחד שותה או מעשן ולא שלחו אף אחד הבית..

הלכו בכל ההרים המזדיינים האלו והייתי חצי מת... אבל עדיין היה ממש טוב...
ביום השלישי הינו בים, מים אחוש קרים..
ביום הראשון היתה מסיבה בחוף הווילג'.... חחח בא איזה "דיג'יי" עם הבן שלו, אף אחד מהם לא מבין כלום במוזיקה... אפילו מעבר אחד לא היה טוב... כנראה האבא בא ללמד תבן שלו למקסס... למרות שגם הוא לא יודע...
באמצע החיים הוא תקע לנו ראפ ואחרי זה איזה סלסלה ורגאיי... חחחח... אבל זה עבר ואז היה כמה טראקים של קוסמיק גייט.... עד שפתאום כשכולים נהנים ההוא בא ומעביר ללא קשר לאיזה סגנון אחר... האבא שלו עושה לו: "לא לא" אבל ההוא העביר ואז כולם הלכו והוא החזיר שוב לטראנס, אבל משהו מסריח...
אם יהיה זמן אני יעלה תמונות.. לחבר שלי הייתה מצלמה דיגיטלית עם 128 מגה זכרון...אז יש מלאאא תמונות...

יום רביעי שבוע הבא יש לי מגן בלשון... איזה זין! אני לא יודע הרבה...

טוב באלהים שאותו דיג'יי היה גם לנו בטיול השנתי
איזה דחקות זה היה שם טראנס וזה פתאום תומר חן - צינגלה
ככה בלי קשר
איזה רמדדדדדדדדדדד

Old Post May-07-2002 20:26  Israel
Click Here to See the Profile for yahel222 Click here to Send yahel222 a Private Message Add yahel222 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

אחי אני שמח שנהנית!!!
אנחנו שנה הבאה באילת אלא אם כן יקרה משהו לא צפוי

Old Post May-07-2002 21:44 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
arik
shabat shalom

Registered: Aug 2001

זיייןןן!
גם לנו הבטיחו אילת ודפקו אותנו בסוף באיזה חור
ולא נראה לי שזה אפשרי לשמוע דיי ג'יי מיקצועי בטיול שנתי
זה דיי נדיר

Old Post May-07-2002 23:03  Israel
Click Here to See the Profile for arik Click here to Send arik a Private Message Visit arik's homepage! Add arik to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

איזה כיף לך!!!

לנו היה טיול מסריח!!!!

וישנו באוהלים....וכל המקום היה מסריח משפיך,נשבע לכם אתה מריח את כל האויור בכל השטח...

וואי שנה האבה ב"ה ניסע לאילת איזה בלאגנים אני הולך לעשות...
מקווה לא לקבל עוד יופ טיפוח

James Holden is my only GOD!

Old Post May-08-2002 04:28 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Ariels
!Con La Nueva York!

Registered: Oct 2001

אפשר תמיד לארגן טיול משותף לכולם... זה גם כמות אז אפשר לארגן עסקה או משהו בסגנון

Old Post May-09-2002 17:07  United States
Click Here to See the Profile for Ariels Click here to Send Ariels a Private Message Visit Ariels's homepage! Add Ariels to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > חזרתי מאילת ... טיול שנתי...
Post New Thread    Post A Reply

Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackSasha Live Intenz 1999... [2004] [3]

Click here to listen to the sample!Pause playbackMarcos - "Cosmic Strings" [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 22:48.

Forum Rules: