|
כזקן חברי הפורום אני אלך הרבה אחורה
אני אצטט מילה במילה את מה שכתבתי בפוסט דומה כאן לפני כמה שנים
Dec-27-2005 20:08
וואו, לא יודע מאיפה להתחיל, כזקן הכותבים כאן אני עוד זכיתי להיות במסיבות הכי מדהימות שהיו באלנבי 58 ובקו מילניום
מסיבה שזכורה לי היטב היא המסיבה שבה ראיתי לראשונה את סאשה, זה היה באוקטופוס כאשר באותו הערב ניגנו בפאצ'ה דיפ דיש וזכורה לי הדילמה שהייתה לאן ללכת
בהיתי בסאשה כמו שלא בהיתי באף אדם אחר מעולם, אני זוכר שהחיוך לא ירד לי מהפנים וכל מי שהסתכל עלי חשב שאני לקחתי משהו
המסיבה של פול אוקנפולד בפאצ'ה ביום העצמאות שנת 2000 אם אני לא טועה, עבדתי בכוונה כמאבטח באותה המסיבה ובגלל שהקב"ט היה חבר שלי, הייתי המלווה האישי של אוקנפולד, הייתה מסיבה מדהימה
את טייסטו ראיתי אינספור פעמים, הייתה מסיבה שהוא ניגן בניצנים לפני הרבה שנים כשסירקוליישן חיממו אותו והייתה אווירה מדהימה, למרות המסיבה הזאת, את טייסטו תמיד אהבתי לשמוע באומן 17 הירושלמי, אני לא אשכח את המסיבה באחד החורפים הכי קרים בירושלים אבל כמה שהיה חם בפנים, בכיתי מאושר
עוד שתי מסיבות שהתרגשתי בהן הן המסיבות שראיתי לראשונה את ארמין ואן ביורן ואת פרי קורסטן
את שניהם ראיינתי (בנפרד כמובן) לתוכנית הרדיו שלי ולאחר מכן הייתי איתם על העמדה בכל הערב שבו הם ניגנו, מאז אותו הראיון אני שומר איתם על קשר ובכל פעם כשהם מגיעים אני קופץ לבקר אותם במלון לארוחת צהריים,
טוב שלוש שנים וקצת אחרי אני אבא לתינוקת מדהימה, כמעט ולא יוצא למועדונים ובשבילי טייסטו מחר זו סגירת מעגל, הייתי מוסיף את ארמין בגן הסלעים ביום העצמאות ואת מסיבת ההשקה של דיג'יי מאגזין שעשו כתבה והוציאו דיסק של מושיק בטי אל וי
נקווה שהמסיבה מחר תיכנס לספרי ההיסטוריה
|