|
|
|
|
 |
Dj Moriano
Surfing AddicT

Registered: Sep 2001
|
|
|
חחחח רועי צודק אבל המסיבה נסגרת ב11
זה מזכיר לי שאחרי המסיבת סיום שלי לקחו אותנו לקאנטרי קלאב הקיצר הביאו גם די ג'יי אבל הוא היה דיי רחוק מהבריכה אז אף אחד לא הלך אליו כמעט, הקיצר שמעתי שיש די ג'יי הלכתי לראות איזה ציוד יש לו. היה לו רמקולים מיקסר מיני דיסק (פשוט לא עם קיו פיטץ' וכל אלה) ומחשב נייד
הלכתי לראות עם איזה תוכנה הוא עובד חשבתי שהוא יעבוד עם תוכנה מקצועית הוא עבד עם שתי נגנים סגנון ווינאמפ רק עם פיץ' בלי קיו בלי כלום
חשבתי אני מתפוצץ מצחוק הוא גם היה דיי זקן שמעתי משהו כמו 5 שירים שלו מתוכם הוא שם פעמים את שאקירה איזה טראק נצחונות ומזרחי
היו לו סך הכל משהו כמו 300 שירים.....
edit:
שכחתי את החלק הכי חשוב הוא קיבל על זה בסביבות ה1200 שקל....
עוד
edit:
נזכרתי גם שהייתי בקניון ועשו מסיבה לילדים קטנים במשחקיה הזאת והביאו ילד שיתקלט הוא בא עם מערכת ביתית וכל פעם שהוא בא להעביר שיר הוא היה אומר במיקרופון
10,9,8,7,6,5,4,3,2,1
ואז משמיע את השיר....
|
|
Jun-26-2002 21:18
|
|
|
 |
 |
NaOren
shake it H-A-R-D

Registered: Mar 2002
|
|
|
| quote: | Originally posted by Dj Moriano
חחחח רועי צודק אבל המסיבה נסגרת ב11
זה מזכיר לי שאחרי המסיבת סיום שלי לקחו אותנו לקאנטרי קלאב הקיצר הביאו גם די ג'יי אבל הוא היה דיי רחוק מהבריכה אז אף אחד לא הלך אליו כמעט, הקיצר שמעתי שיש די ג'יי הלכתי לראות איזה ציוד יש לו. היה לו רמקולים מיקסר מיני דיסק (פשוט לא עם קיו פיטץ' וכל אלה) ומחשב נייד
הלכתי לראות עם איזה תוכנה הוא עובד חשבתי שהוא יעבוד עם תוכנה מקצועית הוא עבד עם שתי נגנים סגנון ווינאמפ רק עם פיץ' בלי קיו בלי כלום
חשבתי אני מתפוצץ מצחוק הוא גם היה דיי זקן שמעתי משהו כמו 5 שירים שלו מתוכם הוא שם פעמים את שאקירה איזה טראק נצחונות ומזרחי
היו לו סך הכל משהו כמו 300 שירים.....
edit:
שכחתי את החלק הכי חשוב הוא קיבל על זה בסביבות ה1200 שקל....
עוד
edit:
נזכרתי גם שהייתי בקניון ועשו מסיבה לילדים קטנים במשחקיה הזאת והביאו ילד שיתקלט הוא בא עם מערכת ביתית וכל פעם שהוא בא להעביר שיר הוא היה אומר במיקרופון
10,9,8,7,6,5,4,3,2,1
ואז משמיע את השיר.... |
למה הוא עשה את זה???
וגבר זה הכי כייף מסיבות לילדים קטנים...
אתה שם להם שירים שהם יבקשו
אתה עושה להם צשחקים שהם יאהבבו אותך
ואז תראה כל השכבה תזמין אותך לימי ההולדת שלהם...
זה יכול להיות כסף טוב
|
|
Jun-26-2002 21:41
|
|
|
 |
 |
eXeTik
עד מתי פסיכומטרי 1.1

Registered: Aug 2001
Location: +++++---+-------Location: ---+-----+-+------Location: ---+----+-+-+-----Location: ---+---+------+---
|
|
|
Jun-26-2002 21:58
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 00:39.
Forum Rules: